- 12 Aralık 2010
- 931
- 86
Sağol canım arkadaşım, öyle korkuyorum ki her ağrıda kanım çekiliyor iğdeçiçeği nolurrr bu sefer tamam olsun kızmayın bana evet ben bir cennet kokulu bebiş kokladım ama inanın bu da Onun için be kızlar. İnşallah anne olunca göreceksiniz insanın yavrusu herşeyin önünde bu dünyadan kızıma kardeş yapamadan gidersem çok üzüleceğim bu bebek bana değil Ona. Tabikii olmazsa isyan etmeyeceğim, sadece vicdanım çok yanıyor olabilecekken belki yine kimse bilemez ama şimdi daha zor maddiyatın peşinden gittik. Bu da beni kahrediyor. Allahım dualarımızı boşa çıkarma nolurr.
İnşallah Ablacım ..anlamaz mıyız seni..Kardeşlik banbaşka bişey..inşallh dünya tatlısı kızın bir kardeş sahibi olur....
İnşallah...
İkizler ve toprak yazdiklarinizi okudum inşallah hamissiniz dir. Tüm içtenliğimle dua ediyorum hepiniz için allah isteyen herkese nasip etsin hepinizi öptüm güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım inşşallhh Rabbim isteyen herkesi içlerinde bizlere çocuk sahbi yapsın..Sanada Sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almaya nasip etsinnn inşallahh:)
Ikizler ablam ve Toprak inş hamilesinizdir benimde bata az kaldı ama benim düzenim kalmadı geçen ay 25 gûnde oldum şimdi 28 inimi beklesem 25 inimi bilemedimbirde 14 şubatta kocişle ayrı olcaz ya
canım eğer yumurtlama tarihini tahmin edebiliyosan o tarihe 14 gün ekle 14gün.adetininbaşlaması lazım..başlamazsa İnşallah hamişsinn..