Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Sağol canım arkadaşım, öyle korkuyorum ki her ağrıda kanım çekiliyor iğdeçiçeği nolurrr bu sefer tamam olsun kızmayın bana evet ben bir cennet kokulu bebiş kokladım ama inanın bu da Onun için be kızlar. İnşallah anne olunca göreceksiniz insanın yavrusu herşeyin önünde bu dünyadan kızıma kardeş yapamadan gidersem çok üzüleceğim bu bebek bana değil Ona. Tabikii olmazsa isyan etmeyeceğim, sadece vicdanım çok yanıyor olabilecekken belki yine kimse bilemez ama şimdi daha zor maddiyatın peşinden gittik. Bu da beni kahrediyor. Allahım dualarımızı boşa çıkarma nolurr.

İnşallah Ablacım ..anlamaz mıyız seni..Kardeşlik banbaşka bişey..inşallh dünya tatlısı kızın bir kardeş sahibi olur....
İnşallah...
İkizler ve toprak yazdiklarinizi okudum inşallah hamissiniz dir. Tüm içtenliğimle dua ediyorum hepiniz için allah isteyen herkese nasip etsin hepinizi öptüm güzel haberlerinizi bekliyorum

Canım inşşallhh Rabbim isteyen herkesi içlerinde bizlere çocuk sahbi yapsın..Sanada Sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almaya nasip etsinnn inşallahh:)

Ikizler ablam ve Toprak inş hamilesinizdir benimde bata az kaldı ama benim düzenim kalmadı geçen ay 25 gûnde oldum şimdi 28 inimi beklesem 25 inimi bilemedimbirde 14 şubatta kocişle ayrı olcaz ya

canım eğer yumurtlama tarihini tahmin edebiliyosan o tarihe 14 gün ekle 14gün.adetininbaşlaması lazım..başlamazsa İnşallah hamişsinn..

Gunaydin kizlarr,yeni hafta yeni umutlar yeni baslangiclar hayirlara vesile olsun insallah.bugun ikizler ablam gibi 6ci gunum tik yok masallah:)sabirsizlikla bekliyorum bende yarin bi test yapsammi diye dusunuyorum.

TOPRAK NABER HER ŞEY YOLUNDA MI BENİM HALA YOK BİŞİ müdür yanımda sonra uzun yazarım öptüm seni:KK54:

ayyy ablacımm :) hiç bir adet belirtisi yok:) seninde öyleeeeee ..çok şükür..ben öğle arası eczaneden test alıcam.bgn 30.günüm bakalım çıkacakmı çizgi..heyacanlıyım..
bak gör ikimizde hamileyizzzz oleyyyy

Gunaydin kizlarr,yeni hafta yeni umutlar yeni baslangiclar hayirlara vesile olsun insallah.bugun ikizler ablam gibi 6ci gunum tik yok masallah:)sabirsizlikla bekliyorum bende yarin bi test yapsammi diye dusunuyorum.

yap tabiiii:)inşşallhhh
bu ayyy bu topik bereketl çıkcak inşallahhh..

esracım, ikimizin aynı benim de yarın 5.gün ben de bulantı yok, ama adet öncesi çok gergin olurum çok rahatım, bu arada peynir-süt gibi kalsiyum içeren yiyecekler istiyorum sürekli, kızımda da böyleydi hamile olduğumu bilmiyorduk köyden dönerken kayınvalidem peynir vermişti arabada açıp yediğimi ve eşimin peynire düşkün olmadığım için çok şaşırdığını hatırlıyorum. Kendinden geçme bugün yarım gün çalışıyoruz eve gelince mutfağı indirip temizledim her yerini çok yorulmuşum yemekten sonra yatıp bu saate kadar uyumuşum, bakalım heyecanla bekliyorum neler olacak.
Bu arada Su ilaç kullanmıyorum canım ya ben son 2 yıldır doktora bile gitmedim kadın doğuma biz 2 yıl önce bir bebek kaybettik, sonra eşim vazgeçti 2. çocuktan ben de o sıralar çok bungundum ara verdim bu isteğe. Ağustos ayında tekrar içime düştü yangını adet döngüm 29-32-34-35 iken aralık ayında 28.gün hasta oldum. Ocak yine öyle 28.gün ve şubat ayında da 28. gün beklerken bugün 32. gün oldu belki yine 34-35 günde olacak bilmiyorum göreceğiz. Benim sizler gibi değildir artık, erken menepoz belirtileri başlamıştır, zaten menepoza girmeden bir olsa çok sevineceğim. Umarım hepimiz en kısa sürede bu mutluluğu yaşarız.

Lavinia canım umarım ablacım be umutlar bitmiyor işte adet gününe yakın değer ne çıkar bilmiyorum ama 5den küçük olunca işte negatif, belki de beynimde geciktiriyorum çok isteyince olurmuş ya bakalım kısmet hepimizin en kısa sürede ulaşmasını candan istiyorum. Herşeyin hayırlısı tabii bu sitede bir üyenin topiğine girdim bir damar kanseri gencecik bir bayan, kızı varmış ve dün vefat ettiğini okudum o kadar ağladım ki gencecik 23 yaşında bir anne çok üzüldüm herşeyin hayırlısı kendime kızdım ne kadar çok istiyorsun bişeyi çocuk gibi tutturuyorsun içinden diye Allahım herşeyin doğru zamanını bilir sen karışma diye. Bu konuda sağolsun iğdeçiçeği beni biraz törpüledi aslında bilerek ya da bilmeyerek Onun duaları mı sözleri mi bilmiyorum daha aklı başında düşünmeme yol açtı son 2 aydır bu topikte sizlerden o kadar öğrendiğim şey var ki aslında her nefes her yaşanmışlık bir öğreti son zamanlarda daha olgun olduğumu hissediyorum bu topik bana iyi geldi belki de uğur getirdi umarım benim hissettiklerimin 10 katını hissedin ve bebişlerinize kavuşun. esra mı demişti dün rabbim vermeyecek olsa umut ettirmezdi diye bir söz çok hoş bence bu sene hepimizin kucağı dolsun İNŞALLAH. :KK16:

canım senden ne haber..adetin tam başladımı yoksa hala kahve akıntı mı

günaydınn ikizlerr ablacım yaa senınle birlikte bizde inan aynı heyecanı yaşıyoruz valla ben bile sabırsızlanıyorumm artık sonuçlansa diye senin halin kimbilir nicedir ..az daha sabır inşallah bugun yarın hayırlı haberı ogrenır bizde verirsinn..:KK16::KK16:

bu arada toprakcım beni sormussun canım ben en son doktara gıderken benım kahve akıntılar kırmızıya donmustu ama tam sokulmemıstı doktor bana adet gecıktırıcı verdı 15 gun kullancam onu ıcmeye başladım şuanda hiç bir akıntım yok ne kahve kaldı ne pembe:KK1::KK1: o ilacı bitirdikten sonra asrın patlamasını yaşayacagımm :KK1::KK1: ( sanıyorum kistlerinde patlaması için verdi onu ) ondan sonrda yumurtlma saglayıcı bı ilaç verdi Allahın izniyle ondan sonra gelsin bebiş mutluluk:KK16::KK16:

canım inşallah sende ve ikizler ablamızda hamile oldugunuzu öğrenirsiniz biran once bizde artıkk meraktan çatlaycazzz yaa :KK9::KK9:

Kızlarr tekrar günaydın daha tık yok ama sabahtan beri akıntı çok arttı artması iyiye mi işaret bilemedim ama bu sabah çok gergindim eyvah dedim herhalde geliyor muhtemelen pazartesi sendromuydu. Dün gece çok ağladım nedeni yok öyle kızıma sarıldım eşime sarıldım falan bu kadar çabuk duygusallık olurmu bilemiycem :KK43: Zaman zaman ümidim kesiliyor ama sonra yine ümitleniyorum karmakarışığım bu hafta sonuna kadar bekliycem ateşim aynı inşallah toprak,esra beklememelerimiz boa çıkmaz ve diğer arkadaşlardan da tez vakitte hayırlı haberler alırız. :KK49::KK49:

Günaydinnn herkeseee... Ben daha dün üye oldum. Cok okudum burdaki yazilari ama üye olmak düne kismetmis:) bu topik o kadar samimi geldiki ilk yazimida bu topige yazim dedim:) bende normalde 6 subat regl olmam gerekiyordu:) ama hicbirsey yok daha :):):) (insallahda olmaz) ara ara kasiklarim agriyo ama o kadar baska hicbirsey yok. Cumartesi test yapmistim trk cizgiydi maalesef:KK43::KK43::KK43: ama hala regl olmadim. Buda iyi birsey sayilmazmi???

Kızlarr tekrar günaydın daha tık yok ama sabahtan beri akıntı çok arttı artması iyiye mi işaret bilemedim ama bu sabah çok gergindim eyvah dedim herhalde geliyor muhtemelen pazartesi sendromuydu. Dün gece çok ağladım nedeni yok öyle kızıma sarıldım eşime sarıldım falan bu kadar çabuk duygusallık olurmu bilemiycem :KK43: Zaman zaman ümidim kesiliyor ama sonra yine ümitleniyorum karmakarışığım bu hafta sonuna kadar bekliycem ateşim aynı inşallah toprak,esra beklememelerimiz boa çıkmaz ve diğer arkadaşlardan da tez vakitte hayırlı haberler alırız. :KK49::KK49:

Aminn İnşallhhh..Canım Ablamm duygusallaştın dimi..Bu belirsizlik insanı duygu patlaması yaşatıyo iştee..

merhabalar,
Ben İstanbuldan Manisaya taşınıyorum ev bakıyorum evlerin çoğu merkezi sistem ısıtma (kömür) bu şekilde ısınan arkadaşlar bana fikir verebilir mi nasıl ısınabiliyor musunuz ? ve yıllık ne kadar ödüyorsunuz ?

Canım benim bende kütahyadayım manisa buraya göre daha sıcaktır ve burada merkezi kömür kalorifer ile oturuyorum evim çok sıcak oluyor inan birde öyle çok pahalı bir ısınma yöntemi değil senelik 1000tl ciarında oluyor haydi inşallahhh hayırlısıyla bir yerleşte bebişte manisalı olsun :KK1:

herkese hayırlı haftalarrrr umarım bu hafta böyle peş peşe sıralız haberleri ikizler ablacım toprakcım bence sizler hamişsiniz allahın izniyleee inşallah hamişseniz ayağınızı sürüyün bende geleyim arkanızdan :KK1: benimde bata 3 gün var ama belirti derseniz çok parlak değilim sanırım göğüselrimde 5 gün önce aşlayan hassasiyet devam ediyor ama öyle atla deve bir hassasiyet yok sadece dokununca acıyorlar az bir miktar akıntım var ateşimde 36.7 civarlarında onu dışında bişi yok inşallah tutmuştur bu ayyy gaa göle maya çalar gibi hissettim kendimi :KK1:

Oyyyy o duygusalligi bende yasiyorum ikizler ablam.hayirlisi hakkimizda.bu hafta ugurlu olur insalllahhhh

herkese hayırlı haftalarrrr umarım bu hafta böyle peş peşe sıralız haberleri ikizler ablacım toprakcım bence sizler hamişsiniz allahın izniyleee inşallah hamişseniz ayağınızı sürüyün bende geleyim arkanızdan :KK1: benimde bata 3 gün var ama belirti derseniz çok parlak değilim sanırım göğüselrimde 5 gün önce aşlayan hassasiyet devam ediyor ama öyle atla deve bir hassasiyet yok sadece dokununca acıyorlar az bir miktar akıntım var ateşimde 36.7 civarlarında onu dışında bişi yok inşallah tutmuştur bu ayyy gaa göle maya çalar gibi hissettim kendimi :KK1:

Umutsuz yasanmaz kii hep bir umut ya tutarsa.Rabbim yazdiysa olur insalllahhhh

X