Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

ablacımmmm silik milik...3 gn geçmiş miii adetten..geçmiş...idar tetsi penbeleştimi pembeleşti.....:) kim dinler 15 dk sonrayııı Allahımmmm İnşallahhhh Çok şükür şükürrrrrrr seni seviyoruz Rabbimmmmm

Kızlarr ay ne diycem şu idrar testini atmadım 2.çizgi hafif silik çıkmış 15 dk oldu. Geçersiz olma ihtimali var ama hiç böyle olmamıştı. Şimdi çok heyecanlandım Allahım yanılmayayım nolurrr.

ayy cuma saati selalar okunuyo Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine inşaallah Gönlünüze göre versin bütün arkadaşlarıma,inşaallah hamilesindir ablacım,Sen bu zaman kadar hiç 2.çizgiyi görmeemiştin eğer çıktıysa silik milik bak gör var bişeyler bende ilk yazdığını okudum sigarayı bırakıcam yazmışsın abla folik asitte hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş onada başla diyecektim ama sen direk bebiş için başlayacaksın zaten

ben ağlıycamm yaaa nisan gözlerim dolduuu benimm

Nisan bişey diyim mi şimdi ikizler ablam kesin ağlamıştır..gidip gidp bakıyodur testine..ya da tel.eline aldı eşiye konuşuyodur..

Ayy kızlarr ne bileyim kimseyle konuşmadım daha sadece siz biliyorsunuz ama kağıdı tekrar okudm 10 dk sonraki çizgiye güvenmeyin diyor bence benim daha bişi yok çok heyecanlandım sizi de heycanlandırdım, amannn ne bileyim bir gerçek olsa heycandan 2 kere tuvalete gittim okul bana dar geliyor şu anda bi test daha yapsam mı diye düşünüyorum vallaha kafayı yemelik bu bekleyişler yaaa....

Ablacım Yanlış hatırlamıyosam Nisanında kahvaltıdan sonra pembeleştiğini gördü..Başka topikte bir arkadaş sabh yapıyor bişey yok akşam eve gittiğinde pembeşleştiğin görüyor..İnşallah Hamilesin sen:)İnşallah..Nası bekliycez kan sonucunu bende heyacanladım..

ayy ablacım birbirimizi gaza getirelim dün bana doktor sigarayı kesin bırakıyorsun dedi ben ondan sonra bir tane içtim daha içmedim, sinir oldum sigaraya böyle bir şeye sebep olabileceği için ama canımda çok istiyor ((

Kızlarr ay ne diycem şu idrar testini atmadım 2.çizgi hafif silik çıkmış 15 dk oldu. Geçersiz olma ihtimali var ama hiç böyle olmamıştı. Şimdi çok heyecanlandım Allahım yanılmayayım nolurrr.

Allah Allah bak bu mübarek cuma günü yüzümüzü güldürdün, inşallah yanılmayacaksın allahın izniyle oldu sayıyorum

kızlar mis kokulu iğdeçiçeğimizde Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! yazıyor haberi olan var mı

Toprak canım benim nasıl da moral veriyorsun nisanbu da öyle bunu yaşamak bile güzel senin için sevinen candan birilerinin olması ailenin dışında. Umarım herşey hepimiz için güzel olur. Şimdi sabırla akşamı bekliycem şaka tabii heyecanla ve sabırsızlıkla bekliycem ve dua edicem siz de dua edin belki bugün sizlerden de birinden güzel haber alırız hadi hayırlısı.

Mervemmmm seninde halaylarını çekicezzzz canım o günlerde gelicek inşallahhhh:)hep birlikteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…