Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

biz de 1 bucuk senedir bebek ıstıyoruz.bır problem olmamasına ragmen olmadı.3 aydır klomen ovitrelle ve prosgetan denıyorum.bu ay ılk defa gunum gectı sat 2 ocak.dun kan testı yaptırdım ama 0.13 yanı yıne negatıf.hala hastalanmadım.ara ara sancım oluyo ama gecıyo kı ben normalde cok sancılı adet olurum.burda okudum kanda negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu ogrenenler varmıs oyle olabılırmı dıorum ama mumkun degıl gıbı 13 ocakta oldum ıgneyı.ooooffff c.tesı ye kadar olmazsan gel dedı doktorum progestanı da kesme dedı nedense. benım hıkayemde boyle işte :) bu arada bu ılacları kullanırken kıst olmadı ve gunum gecmemıstı hıc bu ay ılk defa boyle oldu

canim benim insallah en kisa zamnda allah bebisiniz versin sagliklicaa innsallahhh

Oh be topiğe neşe gelmiş, dünden beri daraldım ya hepimiz hamişiz hepimiz hamişiz ve mrvb dünürbaşı, benim kızı (bebiş olanı) nisanbunun subay oğluna vereceğiz ya da nisanbunun kızı olursa bizden birinin oğluna alacağız işte o kadar :KK9::KK9::KK9:

hehehehe gelin belli damat daha tam belli değilll ama dünür başımızzz bellliiii :KK1: çok iyi vallahaa

oğlan bizim kız bizim oğlan bizim kız bizim :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

ben kendime 6 tane daha test alacam nasılsa bizim beşiği alacak arkadaşlar var sağolsun:KK34: Bu ne ya göğüs uçlarıma dokunamıyorum ( aslında şöyle her fırsatta dokunuyorum ve çokkkk acıyor ama göğüslerim şiş değil) akıntım var ama kırmızı değil arada belime ve kasıklarıma batar gibi sancı giriyor ama test hala tek çizgi. Yalnız şu düşüğümde hani demiştim ya adet oldum 3 gün sonra çıktı o zamanda ilk kan tahlilim 17 çıkmıştı yani benim hcgb düşük olabilir.
hep hamilelikte beklediğim belirti işte :nazar:

biz de 1 bucuk senedir bebek ıstıyoruz.bır problem olmamasına ragmen olmadı.3 aydır klomen ovitrelle ve prosgetan denıyorum.bu ay ılk defa gunum gectı sat 2 ocak.dun kan testı yaptırdım ama 0.13 yanı yıne negatıf.hala hastalanmadım.ara ara sancım oluyo ama gecıyo kı ben normalde cok sancılı adet olurum.burda okudum kanda negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu ogrenenler varmıs oyle olabılırmı dıorum ama mumkun degıl gıbı 13 ocakta oldum ıgneyı.ooooffff c.tesı ye kadar olmazsan gel dedı doktorum progestanı da kesme dedı nedense. benım hıkayemde boyle işte :) bu arada bu ılacları kullanırken kıst olmadı ve gunum gecmemıstı hıc bu ay ılk defa boyle oldu

hoşgeldin inşallah güzel haberlerinide burda kutlarız canım :)))
Yemek saati gelince herkes ufaktan işlere koyuluyorrr kızlarrrrr nerdesinizzzzz

aynen öle yemekler yendi çaylar alındı ellere :)))

arkadaşlar benden de haberler yazacaktım ama sonuçların netleşmesini bekledim bgn guatır hastası olduğumu öğrendim tembelmiş troidlerim az çalışıyor bunların bu yüksekliğine göre yumurtlama testi sonuçlarının güzel olması şanslı bir insan olduğunu gösteriyor ama normal insanlara göre daha geç hamile kalabilirsin, düşük riskin yüksek olur dedi seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyormuş :KK43:( yarından itibaren hormon başlıyorum belki benim sebebimde bu olur, bu hormonlarla bebişim gelir

arkadaşlar benden de haberler yazacaktım ama sonuçların netleşmesini bekledim bgn guatır hastası olduğumu öğrendim tembelmiş troidlerim az çalışıyor bunların bu yüksekliğine göre yumurtlama testi sonuçlarının güzel olması şanslı bir insan olduğunu gösteriyor ama normal insanlara göre daha geç hamile kalabilirsin, düşük riskin yüksek olur dedi seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyormuş :KK43:( yarından itibaren hormon başlıyorum belki benim sebebimde bu olur, bu hormonlarla bebişim gelir

mrvb canım öncelikle geçmiş olsun ama hiç panik olma bir arkadaşım var senin gibi troidleri az çalışıyor ve hayatı boyunca ilaç kullanması gerekiyor dediğin gibi,bu arkadaşımız hep derdi ki bakalım benim de sizin gibi çocuklarım olacak mı diye; önce bir kızı oldu hepimiz onla hamile kalıp onla doğurduk aylarca dua ettik herşey yolunda olsun diye sonra çocuk 5 yaşlarındaydı kazara hamile kaldı ve şimdi ikiz oğlanları var. Hepsi sağlıklı hepsi çok tatlı sakın üzme kendini. :KK16:

hic uzulme arkadasim bunuda atlatiriz biz hic sikma guzel canini ikizler ablam anlatmis ama benimde bir tanidigim seninle ayni durumdaydi hatta ikinci hamileliginden once guatr ameliyati oldu (olmayisi daha buyuk risktir bebegin zekasi icin) ama masallak ikinci bebegi oldu simdi cok saglikli sen bol bol dua et bende edecegim senin icin canim benim...

canım hıc üzülme kafanada takma gecer bana inan.... kac sevıyesınde guatırın abla bunuda lventırıyo diye bır ilacla normalae düşürdük canımbenim inanki seninde normele düşer hic üzülme üzülmek cok etkılıyooo.... bırde balık ve cevız cok tüketmeye gayret göster cok cabuk iyileşir hormonların... allahım şifalar versın yanı sırada bebiş versın inşallah

hayaırlı geceler rabım gönül kapılarını dua kapılarını acmıştır ve dualarımızzı beklıyor kızlar( yaradanım bu topinktekı tüm arkaşlarimi ve icindede benı bebişle sevındır yarabım saglıklı huzurlu mutlu bır bebiş bızlere nasıp et yarabbım tum arkadaslarımın yar ve yardımcısı ol dualarını kabul et... bızımde nesılerımızden mahrum bırakma yarabım)....( AMİİİİNNN AMMMİİİNNN İNŞALLLAAAAH)

Canım hep ne diyoruz herşeyde bir hayır var diyoruz böyle olmasında bile bir hayır vardır belki :KK16:Sen morelini herzaman yüksek tut tamam mı,hiç zaman umudunu kaybetme:KK16:

Mrvcimm canım günaydınnn...hiç üzülme bak en azından bu zamana kdr hamile kalamamamanın sebebini öğrendin ve kullancağın ilaçla hamile kalma işin çokkolaylaşcak inşallaah..Arkadaşların dediği gibi çok örnek var..Mesala benim annemm.Ama iki çocuğu olmuş(ben ve ağbim):) herşey çoook güzel olucak bundan sonra........

mrvb canım öncelikle geçmiş olsun ama hiç panik olma bir arkadaşım var senin gibi troidleri az çalışıyor ve hayatı boyunca ilaç kullanması gerekiyor dediğin gibi,bu arkadaşımız hep derdi ki bakalım benim de sizin gibi çocuklarım olacak mı diye; önce bir kızı oldu hepimiz onla hamile kalıp onla doğurduk aylarca dua ettik herşey yolunda olsun diye sonra çocuk 5 yaşlarındaydı kazara hamile kaldı ve şimdi ikiz oğlanları var. Hepsi sağlıklı hepsi çok tatlı sakın üzme kendini. :KK16:

hic uzulme arkadasim bunuda atlatiriz biz hic sikma guzel canini ikizler ablam anlatmis ama benimde bir tanidigim seninle ayni durumdaydi hatta ikinci hamileliginden once guatr ameliyati oldu (olmayisi daha buyuk risktir bebegin zekasi icin) ama masallak ikinci bebegi oldu simdi cok saglikli sen bol bol dua et bende edecegim senin icin canim benim...

canım hıc üzülme kafanada takma gecer bana inan.... kac sevıyesınde guatırın abla bunuda lventırıyo diye bır ilacla normalae düşürdük canımbenim inanki seninde normele düşer hic üzülme üzülmek cok etkılıyooo.... bırde balık ve cevız cok tüketmeye gayret göster cok cabuk iyileşir hormonların... allahım şifalar versın yanı sırada bebiş versın inşallah

Canım hep ne diyoruz herşeyde bir hayır var diyoruz böyle olmasında bile bir hayır vardır belki :KK16:Sen morelini herzaman yüksek tut tamam mı,hiç zaman umudunu kaybetme:KK16:

Mrvcimm canım günaydınnn...hiç üzülme bak en azından bu zamana kdr hamile kalamamamanın sebebini öğrendin ve kullancağın ilaçla hamile kalma işin çokkolaylaşcak inşallaah..Arkadaşların dediği gibi çok örnek var..Mesala benim annemm.Ama iki çocuğu olmuş(ben ve ağbim):) herşey çoook güzel olucak bundan sonra........

canlarım benim çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için benimki zaten tamamen genetik faktör annemde ve babamda da var aynı şey ama annemde gebe kalmaya hiç etki etmemiş ilk geceden hamiş kalmış belkide daha sonra ortaya çıktı o da aynı ilaçtan kullanıyor, tabi ilk etapta ömür boyu ilaç kullanmak beni psikolojik olarak yıktı ama Allah beterinden saklasın dedim sonuçta çaresi olan bişeymiş, eşim sağolsun moralimi düzeltti bir çok kişiyi aradık akşam herkesin bir tanıdığı var aynı ilacı kullanan sizlerde hep örnek yazmışsınız umarım bu ilaç sebebim olur bebişim gelir :)
Su'cum değerim yaşıma göre 2,5 olması gerekirken 5,27 antikor değeride0-9 arası olması gerekirken 519 :KK43: işte bu biraz sıkıntı bu zatan hiç bir zaman normale dönmeyecek şimdi amacımız TSH'ı 2,5'a düşürmek:KK14:
toprak'cım aslında tam olarak bu olmayabilir diyor doktor yumurtlama hormonların gayet normon bunlar bu kadar yüksek olurda o nasıl normal olur o garip falan dedi, bende acaba yumurtlama incir kürler yapmıştım onların mı faydası var diye düşündüm, hayırlısı bakalım değerin düşmesini bekleyeceğiz artık :)

Son düzenleme:
Allah'ım sanki fırtına öncesi sessizlik gibi topik çok sessiz hayır olsun inşaallah:KK23:

Kızlarrr merhaba herkese, bugün 3. gün ve hala bişi yok. Bu gün hani geçen hafta kum döküyordum su içecektim ya bugün tekrar gittim. Tekrar tahlil yapılacaktı doktor gebelik var mı dedi bilmiyorum henüz adet olmadım dedim. O zaman ayrıntılı kanda gebelik istedi ve diğer tahliller yapıldı. Akşam 4.5-5 gibi belli olacak. Tabii o zamana kadar adet başlamazsa. Doktor dönüşü eczaneden yine test aldım ve yine tek çizgi. Tek umudum geç döllenme olma ihtimali. Bi de idrar testlerinin hassasiyeti 20 ya ah belki 15 falan çıkar diye kan testinde umut ediyorum. Ama böyle dediğime bakmayın beynimin mantık tarafı bu ay da bişi yok diyor. Olsun siz varsınız ya bu heyecanları yaşamak güzel inşallah hepimiz hamiş oluruz da hepbirlikte halay çekeriz. Dün bi arkadaş sigarayı bırakma topiği açmış bu ay bu denemelere de başlıycam. Çünkü hamile kalamamı biraz da buna bağlıyorum. Her ay bırakayım hamile kalırsam diyorum sonra sonuç negatif çıkınca amannn boşver diyorum. Böyle annelik olur mu kendime kızıyorum hamile kalamasam bile bir kızım var ve Onun bana ihtiyacı var ben bencil bir insanım siz beni seviyorsunuz ama görün gerçek yüzümü annelik doğurana kadar değil ömür boyu olmalı bunun için de sağlıklı olmak için çaba sarfetmek te var. İşte böyle kızlar sizinle böyle içten konuşabilmek de beni rahatlatıyor hepinize hayırlı cumalar ve sağlıklı günler.

Kızlarr ay ne diycem şu idrar testini atmadım 2.çizgi hafif silik çıkmış 15 dk oldu. Geçersiz olma ihtimali var ama hiç böyle olmamıştı. Şimdi çok heyecanlandım Allahım yanılmayayım nolurrr.

Kızlarr ay ne diycem şu idrar testini atmadım 2.çizgi hafif silik çıkmış 15 dk oldu. Geçersiz olma ihtimali var ama hiç böyle olmamıştı. Şimdi çok heyecanlandım Allahım yanılmayayım nolurrr.

ayyyy ablammmmmm nediyosunnnnn sennnn:) Vallahaaaaaa (İnşallahhh tabi) hamilesinnnnnn....Yemin ediyorum çokkkk mutlu oldum..aklımdaydın inan ...çokkkk çok şükür nırıııı nırıııııı nırıııı nırııı nırııııı yandannnnnnnn hooppp

X