Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Toprak canım benim nasıl da moral veriyorsun nisanbu da öyle bunu yaşamak bile güzel senin için sevinen candan birilerinin olması ailenin dışında. Umarım herşey hepimiz için güzel olur. Şimdi sabırla akşamı bekliycem şaka tabii heyecanla ve sabırsızlıkla bekliycem ve dua edicem siz de dua edin belki bugün sizlerden de birinden güzel haber alırız hadi hayırlısı. :KK16:

abla sevinmez miyizz hiçç dua edicezzzzz İnşallahhhh

kızlar mis kokulu iğdeçiçeğimizde Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! yazıyor haberi olan var mı
Aaaa o neden yaa üzüldüm bak şimdi özelden mesaj atabilirmiyizki :KK31:

Toprak canım benim nasıl da moral veriyorsun nisanbu da öyle bunu yaşamak bile güzel senin için sevinen candan birilerinin olması ailenin dışında. Umarım herşey hepimiz için güzel olur. Şimdi sabırla akşamı bekliycem şaka tabii heyecanla ve sabırsızlıkla bekliycem ve dua edicem siz de dua edin belki bugün sizlerden de birinden güzel haber alırız hadi hayırlısı. :KK16:
Ablaa bizim fırtına öncesi sessizlik çıktı yaa bi test daha mı yapsan?

İkizler Ablam herkes çok sevindi..bak aşağya, pek çok arkadaş gelmiş okuyooo..senin haber çıkınca toplandık buraya:)
Dimi arkadaşlarrrrr:)

Kızlar aklım burda kalarak ayrılıyorum..öğle arası çıkmam gerek..heyecanla gelicemm...Berkummmm hoşgeldin okudun dimiii flaş haberi:)

Kızlarr ay ne diycem şu idrar testini atmadım 2.çizgi hafif silik çıkmış 15 dk oldu. Geçersiz olma ihtimali var ama hiç böyle olmamıştı. Şimdi çok heyecanlandım Allahım yanılmayayım nolurrr.
ayyyy ablaaaa diyebildimmmm sadece simdi abdest alip dua edecemm senin icinde edecem ama ben soyliyimm aksama halay cekecez bizzz yasasinnnnnnn
Allah'ım sanki fırtına öncesi sessizlik gibi topik çok sessiz hayır olsun inşaallah:KK23:

bende tam onu gecirdim icimden canim bemim bu gunun firtinasi ikizler ablam oldu

Kızlarr ya çok heyecanlıyım bir tane daha yaptım onda bişi görünmüyor öbürü bozuktu herhalde kesin sonuç akşam kan testinde belli olacak Allahım sizden başka kimseye de demiyorum şimdi eşimi de boşuna heycanlandırmayayım akşam iş çıkışı gidicem polikliniğe sonuç 6 bile deseler herhalde doktoru öpücem yok yok şaka...

Kızlarr ya çok heyecanlıyım bir tane daha yaptım onda bişi görünmüyor öbürü bozuktu herhalde kesin sonuç akşam kan testinde belli olacak Allahım sizden başka kimseye de demiyorum şimdi eşimi de boşuna heycanlandırmayayım akşam iş çıkışı gidicem polikliniğe sonuç 6 bile deseler herhalde doktoru öpücem yok yok şaka...

hadi bakalım güzel haberlerle gel:KK42:

bencede yaa hem 3gun gecıkme hem sılık cızgı başka ne olcakkkk:KK9::KK9::KK9: ya hemen test yaptırsa hafta sonuda gırıryo pazrtesı yı nasıl beklicemmmm:KK52::KK52::KK52:

yaptırdım kızlar da akşam alıcam tabii 4.5-5 gibi çok korkuyorum biliyor musunuz idrarda çıkmayınca doğru dürüst değer düşük mü acaba diye değer düşükse sorun olabiliyor Allahım yardımcımız olsun...

yaptırdım kızlar da akşam alıcam tabii 4.5-5 gibi çok korkuyorum biliyor musunuz idrarda çıkmayınca doğru dürüst değer düşük mü acaba diye değer düşükse sorun olabiliyor Allahım yardımcımız olsun...

ayy hadi hayırlısı olsun ikizler ablacımmm bak 5 de cıkıyoruzzz sonucu alır almaz yaz tamammı pazartesiye kadar bekleyememm:KK24::KK24:

Testin fotoğrafını çekip koyma şansın var mı abla ??

işteyim ya ben çekemiyorum tabii yalnız masanın gözünde iki test duruyor birinde silik çizgi diğerinde bişi yok ikide bir milyon dolar varmış gibi çekmeceyi açıyorum bakıyorum piskopata bağlamış gibi biri benim fotomu çekip koyacak girişteki panoya şimdi :KK52::KK52:

hepimiz içinnn cuma vakti dualar ettim kızlarrr olacak inşallahhh bebeişlerimiz allahın izniyleee
nisanbu içinde kolay kolay doğumlar diye ekledim sonuna :KK1:
ablacımmm ben bile çok heyecanlandım şahsına seni haya edemiyorummm inşallahhh vardırrr inşallahhhh

Son düzenleme:
X