İyidir heralde 16 nda görmeye gitcez
biz de 1 bucuk senedir bebek ıstıyoruz.bır problem olmamasına ragmen olmadı.3 aydır klomen ovitrelle ve prosgetan denıyorum.bu ay ılk defa gunum gectı sat 2 ocak.dun kan testı yaptırdım ama 0.13 yanı yıne negatıf.hala hastalanmadım.ara ara sancım oluyo ama gecıyo kı ben normalde cok sancılı adet olurum.burda okudum kanda negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu ogrenenler varmıs oyle olabılırmı dıorum ama mumkun degıl gıbı 13 ocakta oldum ıgneyı.ooooffff c.tesı ye kadar olmazsan gel dedı doktorum progestanı da kesme dedı nedense. benım hıkayemde boyle işte :) bu arada bu ılacları kullanırken kıst olmadı ve gunum gecmemıstı hıc bu ay ılk defa boyle oldu
Oh be topiğe neşe gelmiş, dünden beri daraldım ya hepimiz hamişiz hepimiz hamişiz ve mrvb dünürbaşı, benim kızı (bebiş olanı) nisanbunun subay oğluna vereceğiz ya da nisanbunun kızı olursa bizden birinin oğluna alacağız işte o kadar
hehehehe gelin belli damat daha tam belli değilll ama dünür başımızzz bellliiiiçok iyi vallahaa
hep hamilelikte beklediğim belirti işteben kendime 6 tane daha test alacam nasılsa bizim beşiği alacak arkadaşlar var sağolsunBu ne ya göğüs uçlarıma dokunamıyorum ( aslında şöyle her fırsatta dokunuyorum ve çokkkk acıyor ama göğüslerim şiş değil) akıntım var ama kırmızı değil arada belime ve kasıklarıma batar gibi sancı giriyor ama test hala tek çizgi. Yalnız şu düşüğümde hani demiştim ya adet oldum 3 gün sonra çıktı o zamanda ilk kan tahlilim 17 çıkmıştı yani benim hcgb düşük olabilir.
biz de 1 bucuk senedir bebek ıstıyoruz.bır problem olmamasına ragmen olmadı.3 aydır klomen ovitrelle ve prosgetan denıyorum.bu ay ılk defa gunum gectı sat 2 ocak.dun kan testı yaptırdım ama 0.13 yanı yıne negatıf.hala hastalanmadım.ara ara sancım oluyo ama gecıyo kı ben normalde cok sancılı adet olurum.burda okudum kanda negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu ogrenenler varmıs oyle olabılırmı dıorum ama mumkun degıl gıbı 13 ocakta oldum ıgneyı.ooooffff c.tesı ye kadar olmazsan gel dedı doktorum progestanı da kesme dedı nedense. benım hıkayemde boyle işte :) bu arada bu ılacları kullanırken kıst olmadı ve gunum gecmemıstı hıc bu ay ılk defa boyle oldu
Yemek saati gelince herkes ufaktan işlere koyuluyorrr kızlarrrrr nerdesinizzzzz
arkadaşlar benden de haberler yazacaktım ama sonuçların netleşmesini bekledim bgn guatır hastası olduğumu öğrendim tembelmiş troidlerim az çalışıyor bunların bu yüksekliğine göre yumurtlama testi sonuçlarının güzel olması şanslı bir insan olduğunu gösteriyor ama normal insanlara göre daha geç hamile kalabilirsin, düşük riskin yüksek olur dedi seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyormuş( yarından itibaren hormon başlıyorum belki benim sebebimde bu olur, bu hormonlarla bebişim gelir
arkadaşlar benden de haberler yazacaktım ama sonuçların netleşmesini bekledim bgn guatır hastası olduğumu öğrendim tembelmiş troidlerim az çalışıyor bunların bu yüksekliğine göre yumurtlama testi sonuçlarının güzel olması şanslı bir insan olduğunu gösteriyor ama normal insanlara göre daha geç hamile kalabilirsin, düşük riskin yüksek olur dedi seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyormuş( yarından itibaren hormon başlıyorum belki benim sebebimde bu olur, bu hormonlarla bebişim gelir
mrvb canım öncelikle geçmiş olsun ama hiç panik olma bir arkadaşım var senin gibi troidleri az çalışıyor ve hayatı boyunca ilaç kullanması gerekiyor dediğin gibi,bu arkadaşımız hep derdi ki bakalım benim de sizin gibi çocuklarım olacak mı diye; önce bir kızı oldu hepimiz onla hamile kalıp onla doğurduk aylarca dua ettik herşey yolunda olsun diye sonra çocuk 5 yaşlarındaydı kazara hamile kaldı ve şimdi ikiz oğlanları var. Hepsi sağlıklı hepsi çok tatlı sakın üzme kendini.
hic uzulme arkadasim bunuda atlatiriz biz hic sikma guzel canini ikizler ablam anlatmis ama benimde bir tanidigim seninle ayni durumdaydi hatta ikinci hamileliginden once guatr ameliyati oldu (olmayisi daha buyuk risktir bebegin zekasi icin) ama masallak ikinci bebegi oldu simdi cok saglikli sen bol bol dua et bende edecegim senin icin canim benim...
canım hıc üzülme kafanada takma gecer bana inan.... kac sevıyesınde guatırın abla bunuda lventırıyo diye bır ilacla normalae düşürdük canımbenim inanki seninde normele düşer hic üzülme üzülmek cok etkılıyooo.... bırde balık ve cevız cok tüketmeye gayret göster cok cabuk iyileşir hormonların... allahım şifalar versın yanı sırada bebiş versın inşallah
Canım hep ne diyoruz herşeyde bir hayır var diyoruz böyle olmasında bile bir hayır vardır belkiSen morelini herzaman yüksek tut tamam mı,hiç zaman umudunu kaybetme
Mrvcimm canım günaydınnn...hiç üzülme bak en azından bu zamana kdr hamile kalamamamanın sebebini öğrendin ve kullancağın ilaçla hamile kalma işin çokkolaylaşcak inşallaah..Arkadaşların dediği gibi çok örnek var..Mesala benim annemm.Ama iki çocuğu olmuş(ben ve ağbim):) herşey çoook güzel olucak bundan sonra........
Kızlarr ay ne diycem şu idrar testini atmadım 2.çizgi hafif silik çıkmış 15 dk oldu. Geçersiz olma ihtimali var ama hiç böyle olmamıştı. Şimdi çok heyecanlandım Allahım yanılmayayım nolurrr.