Bu arada iğdeçiçeğine ne olduki yaaa özel measjda yollanmıyor böyle bir durumda yaaa çok merak ettim offfff
yaptırdım kızlar da akşam alıcam tabii 4.5-5 gibi çok korkuyorum biliyor musunuz idrarda çıkmayınca doğru dürüst değer düşük mü acaba diye değer düşükse sorun olabiliyor Allahım yardımcımız olsun...
bende cok merak ediyorumm iğdeçiçeğimize ne olduu acabaa
Ablacım o değer çıksın biz yükseltiriz..hiç ayağa kalmazsın yersin içersin:) (şaka bir tarafada İnşallah hayırlısıyla inşallhh..eğer olmazsa da negatif olsa bile gene de çok iyi nebileyim yaklaştık gibi hamileleğe ha bana öyle geliyor..
evet canım ..şimdi nasıl orda burda olmalıydı..o hayırlı dualarıyla karşılardık bebiş haberini..ama şimdi o bizi okuyo ve gene dua ediyodur..
İğdeçiçeğimm seni çok seviyorum bacımmm..merak etme canını sıkma biz seni çok iyi tanıyoruz..içini biliyoruzzzz içiniii:) çok öptüm
Kızlarrr merhaba herkese, bugün 3. gün ve hala bişi yok. Bu gün hani geçen hafta kum döküyordum su içecektim ya bugün tekrar gittim. Tekrar tahlil yapılacaktı doktor gebelik var mı dedi bilmiyorum henüz adet olmadım dedim. O zaman ayrıntılı kanda gebelik istedi ve diğer tahliller yapıldı. Akşam 4.5-5 gibi belli olacak. Tabii o zamana kadar adet başlamazsa. Doktor dönüşü eczaneden yine test aldım ve yine tek çizgi. Tek umudum geç döllenme olma ihtimali. Bi de idrar testlerinin hassasiyeti 20 ya ah belki 15 falan çıkar diye kan testinde umut ediyorum. Ama böyle dediğime bakmayın beynimin mantık tarafı bu ay da bişi yok diyor. Olsun siz varsınız ya bu heyecanları yaşamak güzel inşallah hepimiz hamiş oluruz da hepbirlikte halay çekeriz. Dün bi arkadaş sigarayı bırakma topiği açmış bu ay bu denemelere de başlıycam. Çünkü hamile kalamamı biraz da buna bağlıyorum. Her ay bırakayım hamile kalırsam diyorum sonra sonuç negatif çıkınca amannn boşver diyorum. Böyle annelik olur mu kendime kızıyorum hamile kalamasam bile bir kızım var ve Onun bana ihtiyacı var ben bencil bir insanım siz beni seviyorsunuz ama görün gerçek yüzümü annelik doğurana kadar değil ömür boyu olmalı bunun için de sağlıklı olmak için çaba sarfetmek te var. İşte böyle kızlar sizinle böyle içten konuşabilmek de beni rahatlatıyor hepinize hayırlı cumalar ve sağlıklı günler.
"bir kızım var ve Onun bana ihtiyacı var ben bencil bir insanım siz beni seviyorsunuz ama görün gerçek yüzümü annelik doğurana kadar değil ömür boyu olmalı bunun için de sağlıklı olmak için çaba sarfetmek te var. İşte böyle kızlar sizinle böyle içten konuşabilmek de beni rahatlatıyor hepinize hayırlı cumalar ve sağlıklı günler." düşüncen güzel arkadaşım,sağlık her anımızda gerekli hem vücut hem akıl her zaman... ve o minik kızcelere birer kardes lazım tabiki.benim kızım 1ci sınıfa gidiyor.bazı maddi manevi nedenlerden dolayı 2ci bebeği 2 ay öncesine kadar istemedim.şimdi istiyoruz.hayırlısı hakkımızda inşallah.şu andada 2gün geciktim sabırsızlıkla beklemedeyim..
Toprak canım benim nasıl da moral veriyorsun nisanbu da öyle bunu yaşamak bile güzel senin için sevinen candan birilerinin olması ailenin dışında. Umarım herşey hepimiz için güzel olur. Şimdi sabırla akşamı bekliycem şaka tabii heyecanla ve sabırsızlıkla bekliycem ve dua edicem siz de dua edin belki bugün sizlerden de birinden güzel haber alırız hadi hayırlısı.
Mervemmmm seninde halaylarını çekicezzzz canım o günlerde gelicek inşallahhhh:)hep birlikteee
aaaaaaaa yanlışlık vardırrrr yaaa
Allah kabul etsin inşallah canım ağzına yüreğine sağlık :)hepimiz içinnn cuma vakti dualar ettim kızlarrr olacak inşallahhh bebeişlerimiz allahın izniyleee
nisanbu içinde kolay kolay doğumlar diye ekledim sonuna
ablacımmm ben bile çok heyecanlandım şahsına seni haya edemiyorummm inşallahhh vardırrr inşallahhhh
Ohh bizim ablalat toptan ayaklanmış ikinci bebeiş haberide yolda desenize hadi hayırlısı inşaallah bizleride haberdar et
İğdeçiçeği mesaj beğenmiş görünüyor geldi mi yoksa nolmuş yaa yanlışlıkla banlandı herhalde. Allah Allah canım iğdeçiçeği banlansan da bizim biricik arkadaşımızsın işte o kadar.
İğdeçiçeği mesaj beğenmiş görünüyor geldi mi yoksa nolmuş yaa yanlışlıkla banlandı herhalde. Allah Allah canım iğdeçiçeği banlansan da bizim biricik arkadaşımızsın işte o kadar.
evet kızlar şu an iğdeçiçeği belki bize birşeyler yazamıyo ama o güzl kalbiyle bizim yanımzda ve okuyo yazdıklarımızı ve eminnim oda çok heyecanlandı ikizler ablanın durumuna ve dularıyla bizim yanımızda
Kızlarr karnıma bıçak gibi ağrılar saplanmaya başladı adet oluyorum herhalde ya midem de çok bulanıyor bu ne şimdi noluyorrrr....
Kızlarr karnıma bıçak gibi ağrılar saplanmaya başladı adet oluyorum herhalde ya midem de çok bulanıyor bu ne şimdi noluyorrrr....
aynen öle canım dua etmiştir bu mübarek cuma günü hepimizin duaları kabul olur inşallah bebişine söyle oda dua etsin kardeşleri olsun :)))
psikolojik olabilir,sakin olmaya çalış bence inşallahh isteğin gerçekleşir,iyi düşünn güzel düşün..