Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Bu arada iğdeçiçeğine ne olduki yaaa özel measjda yollanmıyor böyle bir durumda yaaa çok merak ettim offfff

Ablacım o değer çıksın biz yükseltiriz..hiç ayağa kalmazsın yersin içersin:) (şaka bir tarafada İnşallah hayırlısıyla inşallhh..eğer olmazsa da negatif olsa bile gene de çok iyi nebileyim yaklaştık gibi hamileleğe ha bana öyle geliyor..

bende cok merak ediyorumm iğdeçiçeğimize ne olduu acabaa

evet canım ..şimdi nasıl orda burda olmalıydı..o hayırlı dualarıyla karşılardık bebiş haberini..ama şimdi o bizi okuyo ve gene dua ediyodur..

İğdeçiçeğimm seni çok seviyorum bacımmm..merak etme canını sıkma biz seni çok iyi tanıyoruz..içini biliyoruzzzz içiniii:) çok öptüm

evet aynen bende boyle düşünüyorumm ikizler ablam negatıf olsa bıle cokk yakşaltıgımızı düşünüyorumm..iğdeçiçeğimm bende seviyorummmm seni banane ben daha cok seviyorummm

evet kızlar şu an iğdeçiçeği belki bize birşeyler yazamıyo ama o güzl kalbiyle bizim yanımzda ve okuyo yazdıklarımızı ve eminnim oda çok heyecanlandı ikizler ablanın durumuna ve dularıyla bizim yanımızda

"bir kızım var ve Onun bana ihtiyacı var ben bencil bir insanım siz beni seviyorsunuz ama görün gerçek yüzümü annelik doğurana kadar değil ömür boyu olmalı bunun için de sağlıklı olmak için çaba sarfetmek te var. İşte böyle kızlar sizinle böyle içten konuşabilmek de beni rahatlatıyor hepinize hayırlı cumalar ve sağlıklı günler." düşüncen güzel arkadaşım,sağlık her anımızda gerekli hem vücut hem akıl her zaman... ve o minik kızcelere birer kardes lazım tabiki.benim kızım 1ci sınıfa gidiyor.bazı maddi manevi nedenlerden dolayı 2ci bebeği 2 ay öncesine kadar istemedim.şimdi istiyoruz.hayırlısı hakkımızda inşallah.şu andada 2gün geciktim sabırsızlıkla beklemedeyim..

Ohh bizim ablalar toptan ayaklanmış ikinci bebeiş haberide yolda desenize hadi hayırlısı inşaallah bizleride haberdar et

Son düzenleme:
İğdeçiçeği mesaj beğenmiş görünüyor geldi mi yoksa nolmuş yaa yanlışlıkla banlandı herhalde. Allah Allah canım iğdeçiçeği banlansan da bizim biricik arkadaşımızsın işte o kadar.

ayyy çok heyecanlandım abla yaaa nasıl olacak saat 5 (((

Mervemmmm seninde halaylarını çekicezzzz canım o günlerde gelicek inşallahhhh:)hep birlikteee

ağzından bal damlıyor canım allah razı olsun hepimize çekelim inşallah bu topik annişler topiğine dönüşsün :)))

aaaaaaaa yanlışlık vardırrrr yaaa

bende öle düşünüyorum ya o bizi okuyordur şimdi seni seviyoruz iğdeçiçeği

Allah kabul etsin inşallah canım ağzına yüreğine sağlık :)

Ohh bizim ablalat toptan ayaklanmış ikinci bebeiş haberide yolda desenize hadi hayırlısı inşaallah bizleride haberdar et

hakkımızda hayırlısı inşallah,Rabbim büyük verirse ne mutlu bizlere.Allah isteyen herkese versin güzel kokulu minik minik eller...

evet aşağıda da okuyor olarak görünüyor aslında ama pasif rengi açık renk garip bir durum

Evet benimde dikkatimi çekti..demek ki beğenebilyor ama yazamıyor..

Ayy aklıma bir film karesi geldi..n'olu kızmayın ( ayşen gruda kemal sunal pencereden diyordu..annem göster ama elletme dedi é

aynen öle canım dua etmiştir bu mübarek cuma günü hepimizin duaları kabul olur inşallah bebişine söyle oda dua etsin kardeşleri olsun :)))

Kızlarr karnıma bıçak gibi ağrılar saplanmaya başladı adet oluyorum herhalde ya midem de çok bulanıyor bu ne şimdi noluyorrrr....

Ala beğenebiliyo ama yazamıyo galiba :126:

Kızlarr karnıma bıçak gibi ağrılar saplanmaya başladı adet oluyorum herhalde ya midem de çok bulanıyor bu ne şimdi noluyorrrr....

psikolojik olabilir,sakin olmaya çalış bence inşallahh isteğin gerçekleşir,iyi düşünn güzel düşün..

bugünn saatler geçmez ablam geçmezzzz...şimdi o saatlerde sen ne hallere gireceksin..karnına ağrılar...adet oluyorum ben evet demelerr....kendini dinler durcan şimdi..
Ama şu var ki güzel şeyler olucak...mide bulantısı hoşuma gitt benim..(1. numaralı hamilelik göstergesi bence:) mutlu ol senleyiz..ne olursa olsunnn

aynen öle canım dua etmiştir bu mübarek cuma günü hepimizin duaları kabul olur inşallah bebişine söyle oda dua etsin kardeşleri olsun :)))

Tamam canım söylerim,bugün zaten içimde bişeyler oluyo ama ne sırayla bi sağa bi sola ağrı girip duruyo :26:

psikolojik olabilir,sakin olmaya çalış bence inşallahh isteğin gerçekleşir,iyi düşünn güzel düşün..

Canım ya sana da yazacam aklım iğdeçiçeğine takıldı hani çift çizgi gördüğüm gibi iğdeçiçeğinin de beğendiğini mi görüyorum diye ama herkes görmüş neyse ki. Senin kızın 1. sınıftaymış Allah bağışlasın tam zamanı umarım en kısa sürede kavuşursun 2. yavruna. Benim kız 13 yaşında biz treni kaçırdık kaçıracağız sakın bu işin peşini bırakma. O kadar pişmanım öyle vicdan yapıyorum ki anlatamam hani olmaz Allaha sığınırsın beklersin ama olacakken direnmek ve şimdi ki halim umarım Allahım dualarımı ve cümlemizin dualarını kabul eder.

abla bi takvimde sen yap hadi inşallah Hamile olduğumu öğrendikten bir süre sonra dha adet ağrısı çekip adet oldum galiba diyip kaç defa lavobaya gitmiştim korka korka ama her gittiğimden beyaz akıntı oluyordu sen daha iyi bilirsin abla bende kime ne anlatıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…