Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Abim damat oluyor, sırda bana geliyor
Hey hey güzel kız, gözleri yıldız yıldız
haydi halaya, eller havaya

bir belirtim daha var ama uyduruyomuyu acaba diyorum kasıklarımda minik seyirmeler oluyor normalmi bilmiyorummm artık kendimi nasıl dinliyorumm siz düşününnn

batına 7 gün kala kasıklarında batmalar çook güzell belirti..hani yerleşme döneminde olduğu için ; göğüslerde hassasiyet ,kasıklarda batma genelde hamilelik belirtisi ,,,
İnşallahh bencede bu ay bu topik top 10 da bir olucak haaa haayyyyy

ben kendime 6 tane daha test alacam nasılsa bizim beşiği alacak arkadaşlar var sağolsun Bu ne ya göğüs uçlarıma dokunamıyorum ( aslında şöyle her fırsatta dokunuyorum ve çokkkk acıyor ama göğüslerim şiş değil) akıntım var ama kırmızı değil arada belime ve kasıklarıma batar gibi sancı giriyor ama test hala tek çizgi. Yalnız şu düşüğümde hani demiştim ya adet oldum 3 gün sonra çıktı o zamanda ilk kan tahlilim 17 çıkmıştı yani benim hcgb düşük olabilir.

Ahhh inşallahhh top 10 olur 20 olur bizden korkunn

İnşallah öyle olur ablacımmmm sen bebiş var de beşik kolay iş aşk olsun sendee onunlamı korkutacaksın bizi ne var bizde doğururuz sende bize yollarsınn

Ya abla bilmiyorum ama senin bu belirtilerle olmazsaaa pesss diycemm yani...çok güzel belirtiler bence ama yaaa Allahım N'olur :)

canım benım aynen yaaa kavuşmak güzel olacak ama galıba bugunde orda yaa cccoook özledım vallah oooyyyoooyyy

Topiğe renk gelmiş vallaha,sizin topikte sürekli kavga oluyo diyen arkadaşlar hani kavga gürültü,herkesin elinde mendiller dilinde şarkılar,aklında belirtiler oh oh,dün herkes yine böyle topikteydi gergin bir şekilde ama kimse bişey yazamıyordu okuyup okuyup aha bunun gibi olacaktık nerdeyse

biz de 1 bucuk senedir bebek ıstıyoruz.bır problem olmamasına ragmen olmadı.3 aydır klomen ovitrelle ve prosgetan denıyorum.bu ay ılk defa gunum gectı sat 2 ocak.dun kan testı yaptırdım ama 0.13 yanı yıne negatıf.hala hastalanmadım.ara ara sancım oluyo ama gecıyo kı ben normalde cok sancılı adet olurum.burda okudum kanda negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu ogrenenler varmıs oyle olabılırmı dıorum ama mumkun degıl gıbı 13 ocakta oldum ıgneyı.ooooffff c.tesı ye kadar olmazsan gel dedı doktorum progestanı da kesme dedı nedense. benım hıkayemde boyle işte :) bu arada bu ılacları kullanırken kıst olmadı ve gunum gecmemıstı hıc bu ay ılk defa boyle oldu

vallah rabbım ne buyukkı kaqvga cıkarankarı cezalandırıyor bu kadar

canım bende serohpene kulanıyorum bunların normalde yanetlırı kasık agrısı ve bulantı oluyor ama bunun yanında tabı kıst olusa bılır bence doktora gıt baktır canım ne olur ne olmaz canım benım klomenle serohpene anıdır bunuda bıldıreyım sana

canım benım herkez adet tarıhını verın boyle lıste yapalım olmazmı kızlar
beklenmeyen adet tarihlerimiz (BAT):
xanax22..................5 ocak...................sonuç

ayser89...................6 ocak...................sonuç

pufpuff...................7 ocak...................sonuç

lavinia1688...............8 ocak...................sonuç

alnaok.....................11 ocak.................sonuç

berkuncan................12 ocak..................sonuç

Ikizler39..................heran......................sonuç

eylül166..................15 ocak...................sonuç

sonay67.................19 ocak....................sonuç

igdecicegi................21 ocak...................sonuç

secil00....................27 ocak...................sonuç

mrvb.......................31 ocak..................sonuç

Anatolya20............29 ocak.....................sonuç

deniz5853.............sürpriz.......................sonuç

reoc........................10 aralık..................sonuç

anneyim83................13 aralık................sonuç

smllttle... ..................13 aralık................sonuç

nisanbu....................20 aralık...................sonuç

petek11....................29 aralık...................sonuç [/QUOTE]

su625........................20 şubat....................sonuç:

nihayet55.....................12 şubat..................sonuç:

Son düzenleme:

su625........................20 şubat....................sonuç:[/QUOTE]

yaa bennn? benide ekleyin yaa 12 subat

yaa bennn? benide ekleyin yaa 12 subat[/QUOTE]
canım benım senıde yazdım herkez versın yazayım daha ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…