Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

yaaa kızlar onu boşverinde benim göğüslerimde hassasiyet mevcut öyle deliler gibi değil ama hassas olduklarının farkındayım daha batımada neredeyse 7 gün var ne ki bukiiii :KK1:

aa canim bende her ayyy hassaslasir, acir goguslerim, ama bu aayyy tikkk yok...ne alametse//.arkadasalr gogusde belirtisi olmayib hamile kalann varmidirki ?illada gogusde hasaslik agrimi olmali ?

Öyle oluyorrr vallahaaa ben ameliyat olduktan sonra rahimin alınmadığına taa adet olana kadar inanamadım adet olduğum gün oturup ağladığımı unutacak değilimmmmmm

canımmm ben o mevzuyu bilmiyodum..dün konuşmlarda farkettim..Büyük büyük geçmiş olsun..Allahım bidaha yaşatmasın..Gerçekten Rabbim ne büyük ki , bir mucizesi gerçekleşmiş sende..Şimdi EvvelAllahın İzniyle Bebiş mi olmuyacak..bak Herşeyin var bir sebebi..O Rahmini sana bırakmış..Sebeb belli :)

aa canim bende her ayyy hassaslasir, acir goguslerim, ama bu aayyy tikkk yok...ne alametse//.arkadasalr gogusde belirtisi olmayib hamile kalann varmidirki ?illada gogusde hasaslik agrimi olmali ?

Allah henüz nasip etmedi bir gebelik ama olanlarda çokmuş buradan okuduklarımdan biliyorum onuda inşallahhhh rabbimm sağlıklı, aklı başında, güzel huylu, güzel yüzü, anne baba kıymeti bilen, vefalı nesiller bağışlasın bizlerede...

oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bir güzel bebek yüzünden çıldıracağım.
Ayy ben bunu yazdım günah olur mu kızlar(?)

Canım ablam yaa gerçektenbugün hormonlar beni tepe taklak yaptı olur olmadık şeye ağlıyorum bugün ağladığım 3.posta yani,ama onun üzerine bi arkadaşın kardeşi hamile hamlelilkten dolayı böbrek yetmezliği oluşmuş annede bi cihaz takacaklarmış çok üzüldüm ve şükrettim halime,bu olayıda tesadüfen duydum Allah duyurdu şükret haline diye ama şu an iyiym sizlerin böyle desteği olduğu sürecede iyi olucam,dediğin mantıklı ve evimiz öyle yürüyüş iin çok uygun bi yerde hemen arkasına yürüyüş parkı yapıldı eşimle telefonla konuştuğumuzda oda öyle dedi çıkar yürürüz dedi düşünüyordum aslında ama şu 3 ayın dolmasını bekliyordum yok beklemicem artık hemen başlıcam:KK55:O senin kalbinin güzelliği:KK19:

canım yürüyüş çekti valla ankarada da hava pek güzel eskişehir nasıl ???

Ablaaa sen testte çift çizgiyi gör yeterki biz beşiği sana hediye olarak yollarızz ayoll canım sağolsunnnnn

Ehhh be güzelimmm o kadar oluversin kaçmıştır biraz ipin ucu toparlarsın sennn olmadı tontiş anne olursunnn sonrada veririsinnnn napalımmm

Allahımmm bayram sanırım bu günnn ama 1 günlüğüne yokmuşşş yarın gene hortlayacakkkk neyse genede biz biraz kafa dinleriz bu günnn bende yettimmmm :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bir günün beyliği beylik aman huzur nasl önemliymiş ne kadar yerindeymiş keyfimiz hep kıymetinizi biliyordum ama bgn daha iyi anladım açıkcası acaba birileri kumpas mı kuruyo???:KK47:
Şimdi biyerlerden sizi gidiler sizii :KK23:diye çıkıverecek gibi geliyo :83::18:

ceeee burdayım :)))

yaaa kızlar onu boşverinde benim göğüslerimde hassasiyet mevcut öyle deliler gibi değil ama hassas olduklarının farkındayım daha batımada neredeyse 7 gün var ne ki bukiiii :KK1:
Allah Allaaaahhhhhhhhh bu bir belirti olsun lütfen :KK64::KK64:

Hamilelik belirtisi :KK49::KK49: Haydin mendiller ele :KK64: allahım toptan topik olarak oynattık iyi mi :KK66: :KK66:

sen nasıl istersen tatlım :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

torakcım sabah9 akşam 9 dedı saatini kesinlikle kacırmada dedı sabahkını 9 da içitim bu akaşm test yaptırsam mıkı ama cıkarmıkı hemm off kafamm karmakarısıkk olduu yaa keske doktara gıtmeseydimm ben yaa hafta sonuna kadar bekleseydım pazartesi gıtseydım keske ama temmuz saolsunn bu nebiçim adet boyle deyınce sınırımden solugu doktorda aldımmm:KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

neyse bunda da vardır bir hayır diyelim canım inşallah herşey iyi olacak :nazar: gelecek bebişler :emir_bebek:

Allah henüz nasip etmedi bir gebelik ama olanlarda çokmuş buradan okuduklarımdan biliyorum onuda inşallahhhh rabbimm sağlıklı, aklı başında, güzel huylu, güzel yüzü, anne baba kıymeti bilen, vefalı nesiller bağışlasın bizlerede...

amin amin canim...gogusleri agriyanlarinmi hamiel oldugunu diyorsun yoksaa aksine agrisi olmayanlarinmi ? ayy hakkaten bende kacirdimm yaa anlamaz oldm )))

canımmm ben o mevzuyu bilmiyodum..dün konuşmlarda farkettim..Büyük büyük geçmiş olsun..Allahım bidaha yaşatmasın..Gerçekten Rabbim ne büyük ki , bir mucizesi gerçekleşmiş sende..Şimdi EvvelAllahın İzniyle Bebiş mi olmuyacak..bak Herşeyin var bir sebebi..O Rahmini sana bırakmış..Sebeb belli :)

Ahh ben canımm gözlerim doldu inankiii sebebi belli değilmiii :KK43:iyiki sizler girdiniz hayatımaaa allahım mucizelerini gösterdi bana bebğimide ne kadar olursa olsun beklemeya razıyım bennn sizleri çok seviyorummmm

evet canımcım doğru Berkunun dediği gibi alttan ultrasonla dr görürdü en azından kese var mı yok mu...herşeyde var hayır..
Valla işte biz bu psikolojiyle her döngümüzü alt üst ettik..regl tarihlerimizi geciktiyoruz..Ahh Ahh bi rahat olabilmeyi becerebilsek dimi..
İçin Rahat olsun..o zman nediyoruz şimdilik gelsin lavinanın reglisi :)sonra bebişi inşallahhh

Öyle oluyorrr vallahaaa ben ameliyat olduktan sonra rahimin alınmadığına taa adet olana kadar inanamadım adet olduğum gün oturup ağladığımı unutacak değilimmmmmm

ya kızlar şuan reglimin gelmesini iple çekiyorumm yani onceden gelmesin dıye gözlerdim şimdide gelsinn diye :KK50:işte hayatta bizim için ve yaşayarak öğreniyoruz herşeyi rabbim hep iyi şeylerle karşılastırsınn aminnn...

amin amin canim...gogusleri agriyanlarinmi hamiel oldugunu diyorsun yoksaa aksine agrisi olmayanlarinmi ? ayy hakkaten bende kacirdimm yaa anlamaz oldm )))

Canım hiç ağrısı sızısı belirtisi olmayan hamişler okudum burada bir çok defa inşallahh seninde öyledirrr

torakcım sabah9 akşam 9 dedı saatini kesinlikle kacırmada dedı sabahkını 9 da içitim bu akaşm test yaptırsam mıkı ama cıkarmıkı hemm off kafamm karmakarısıkk olduu yaa keske doktara gıtmeseydimm ben yaa hafta sonuna kadar bekleseydım pazartesi gıtseydım keske ama temmuz saolsunn bu nebiçim adet boyle deyınce sınırımden solugu doktorda aldımmm:KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

Canım şimdi gidersin kana tekrar morelin bozulur,arkadaşların dediği gibi alttan görürdü keseyi sen bir an önce şu kırmızıları ol geçsin sonra gelsin bebiş haberleri :KK19:

Benim adete 10 gün kala çok acıdı sonra adet yaklaştıkça kalmadı zaten kırmızıda gelmedi..Sadece uçlarında hassaslık vardı.

Canım şimdi gidersin kana tekrar morelin bozulur,arkadaşların dediği gibi alttan görürdü keseyi sen bir an önce şu kırmızıları ol geçsin sonra gelsin bebiş haberleri :KK19:

Benim adete 10 gün kala çok acıdı sonra adet yaklaştıkça kalmadı zaten kırmızıda gelmedi..Sadece uçlarında hassaslık vardı.

hmm...saglicakla kucagin al canim,.,bende kac gundur diyorum ya sagda kist var, solda feci kasik agrisi..artik sagdaki kistin agrisimi bu yoksa hamilelikmi nedr bilemedim..umitliyim bayaa

Ahh ben canımm gözlerim doldu inankiii sebebi belli değilmiii :KK43:iyiki sizler girdiniz hayatımaaa allahım mucizelerini gösterdi bana bebğimide ne kadar olursa olsun beklemeya razıyım bennn sizleri çok seviyorummmm

Tabi kii inan ben ilk okudum ve aklıma ilk bu geldi..Rabbim o kadar büyük ki inan burda olmamız bile bir sebebe bağlı ben öyle düşünüyorum..Rabbim Kulum üzülmesin diyodur eminim ve bize birbirimize güzel şeyler söylettiriyor..Birbirimize umut oluyoruz,ışık oluyoruz....ne güzel..
bende çok seviyorum burayı herkesi..günüm daha güzel geçiyor burayı okuyunca..
canlarımmmmmm kuzularımmmmm benimmm:)

Tabi kii inan ben ilk okudum ve aklıma ilk bu geldi..Rabbim o kadar büyük ki inan burda olmamız bile bir sebebe bağlı ben öyle düşünüyorum..Rabbim Kulum üzülmesin diyodur eminim ve bize birbirimize güzel şeyler söylettiriyor..Birbirimize umut oluyoruz,ışık oluyoruz....ne güzel..
bende çok seviyorum burayı herkesi..günüm daha güzel geçiyor burayı okuyunca..
canlarımmmmmm kuzularımmmmm benimmm:)

Bu güne kadar birçok insan geçirdiğim bu hastalıkla ilgili iyi dileklerini hayretlerini ilettiler ama beni en çok etkileyen senin söylediklerin oldu toprakcım gerçekten çok etkilendim ve şu saatten sonra çok çok daha umutluyum artık :KK16::KK16:

Bu güne kadar birçok insan geçirdiğim bu hastalıkla ilgili iyi dileklerini hayretlerini ilettiler ama beni en çok etkileyen senin söylediklerin oldu toprakcım gerçekten çok etkilendim ve şu saatten sonra çok çok daha umutluyum artık :KK16::KK16:

vallahii gözlerim doldu..ağlıycam..çok duygusalımm canımsınnn

Oh be topiğe neşe gelmiş, dünden beri daraldım ya hepimiz hamişiz hepimiz hamişiz ve mrvb dünürbaşı, benim kızı (bebiş olanı) nisanbunun subay oğluna vereceğiz ya da nisanbunun kızı olursa bizden birinin oğluna alacağız işte o kadar :KK9::KK9::KK9:

Oh be topiğe neşe gelmiş, dünden beri daraldım ya hepimiz hamişiz hepimiz hamişiz ve mrvb dünürbaşı, benim kızı (bebiş olanı) nisanbunun subay oğluna vereceğiz ya da nisanbunun kızı olursa bizden birinin oğluna alacağız işte o kadar :KK9::KK9::KK9:

dimi abla dimiiii ohhhh beeee

hehehehe gelin belli damat daha tam belli değilll ama dünür başımızzz bellliiii :KK1: çok iyi vallahaa

bir belirtim daha var ama uyduruyomuyu acaba diyorum kasıklarımda minik seyirmeler oluyor normalmi bilmiyorummm artık kendimi nasıl dinliyorumm siz düşününnn:KK37::KK37:

X