Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Aynen alıntı yaptım,bu bir tesadüfmü ikinizde aynı şeyi söylemişsiniz şaka gibi demi nihayet55

Canım ablam yaa gerçektenbugün hormonlar beni tepe taklak yaptı olur olmadık şeye ağlıyorum bugün ağladığım 3.posta yani,ama onun üzerine bi arkadaşın kardeşi hamile hamlelilkten dolayı böbrek yetmezliği oluşmuş annede bi cihaz takacaklarmış çok üzüldüm ve şükrettim halime,bu olayıda tesadüfen duydum Allah duyurdu şükret haline diye ama şu an iyiym sizlerin böyle desteği olduğu sürecede iyi olucam,dediğin mantıklı ve evimiz öyle yürüyüş iin çok uygun bi yerde hemen arkasına yürüyüş parkı yapıldı eşimle telefonla konuştuğumuzda oda öyle dedi çıkar yürürüz dedi düşünüyordum aslında ama şu 3 ayın dolmasını bekliyordum yok beklemicem artık hemen başlıcamO senin kalbinin güzelliği

Ablaaa sen testte çift çizgiyi gör yeterki biz beşiği sana hediye olarak yollarızz ayoll canım sağolsunnnnn
Ehhh be güzelimmm o kadar oluversin kaçmıştır biraz ipin ucu toparlarsın sennn olmadı tontiş anne olursunnn sonrada veririsinnnn napalımmm
Allahımmm bayram sanırım bu günnn ama 1 günlüğüne yokmuşşş yarın gene hortlayacakkkk neyse genede biz biraz kafa dinleriz bu günnn bende yettimmmm

canım ya n'olusun bir kan testi yaptır..durum tam netleşince adet söktürücüyü kullan..hem rahat ederiz valla bak..çok öptüm..

Şimdi biyerlerden sizi gidiler sizii diye çıkıverecek gibi geliyo :83::18:

ayyy nisan sen çok yaşaaa çok güldüm hakikaten dimi birazdan sizi gidi siiiiizzzzi der gibi dimi

yaaa kızlar onu boşverinde benim göğüslerimde hassasiyet mevcut öyle deliler gibi değil ama hassas olduklarının farkındayım daha batımada neredeyse 7 gün var ne ki bukiiii

Aman kızlar bırakın şunu yaa, azıcık neşemiz yerine geldi. Ohh... günümüz güzelleşti.Rabbime binlerce değil sonsuz hamdolsun!..

yaaa kızlar onu boşverinde benim göğüslerimde hassasiyet mevcut öyle deliler gibi değil ama hassas olduklarının farkındayım daha batımada neredeyse 7 gün var ne ki bukiiii

Hamilelik belirtisi Haydin mendiller ele allahım toptan topik olarak oynattık iyi mi

canım ya n'olusun bir kan testi yaptır..durum tam netleşince adet söktürücüyü kullan..hem rahat ederiz valla bak..çok öptüm..

torakcım sabah9 akşam 9 dedı saatini kesinlikle kacırmada dedı sabahkını 9 da içitim bu akaşm test yaptırsam mıkı ama cıkarmıkı hemm off kafamm karmakarısıkk olduu yaa keske doktara gıtmeseydimm ben yaa hafta sonuna kadar bekleseydım pazartesi gıtseydım keske ama temmuz saolsunn bu nebiçim adet boyle deyınce sınırımden solugu doktorda aldımmm

lavinia sanmıyorum ben doktorun ultrasonla baktıysa olsaydı görürdü diye düşünüyorum ama genede gönlünü rahat tutmak adına yaptır istersen

Hamilelik belirtisi Haydin mendiller ele allahım toptan topik olarak oynattık iyi mi

Bilemedim ne belirtisi canım yaaa normalde regl dönemlerimdede hasass olur ama adet olacağıma yakın olur bir hafta önceden olmazdı hiç anlamadımm bende
oynatmak elde bilem değildi kaç gündürrrr bu kadar sağlam kaldığımıza şükret sen

lavinia sanmıyorum ben doktorun ultrasonla baktıysa olsaydı görürdü diye düşünüyorum ama genede gönlünü rahat tutmak adına yaptır istersen

ayy berkunum valla benmi kuruntuluyum neyim ama bunu soylemen bıle rahatlattı benı neyse su onumdekı 15 gun bı gecsın sorunsuz bı sekilde Allahın izniyle valla adet olmaya hasrette olabiliyormus insannn hemde nasıll

ayy berkunum valla benmi kuruntuluyum neyim ama bunu soylemen bıle rahatlattı benı neyse su onumdekı 15 gun bı gecsın sorunsuz bı sekilde Allahın izniyle valla adet olmaya hasrette olabiliyormus insannn hemde nasıll

Öyle oluyorrr vallahaaa ben ameliyat olduktan sonra rahimin alınmadığına taa adet olana kadar inanamadım adet olduğum gün oturup ağladığımı unutacak değilimmmmmm

bence iyi bişey hemde çok iyi bişey:) Allahım İnşallaahh:)

evet canımcım doğru Berkunun dediği gibi alttan ultrasonla dr görürdü en azından kese var mı yok mu...herşeyde var hayır..
Valla işte biz bu psikolojiyle her döngümüzü alt üst ettik..regl tarihlerimizi geciktiyoruz..Ahh Ahh bi rahat olabilmeyi becerebilsek dimi..
İçin Rahat olsun..o zman nediyoruz şimdilik gelsin lavinanın reglisi :)sonra bebişi inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…