Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

benim burda bir arkadaşım var 3 kızı var illa oğlum olsun oğlum olsun dedi dedi dr ultrasonda kız demiş ,bu karalar bağladı ,yas tuttu resmen ,sonra öğrendiler erkek ,aman baklavalar dağıtmalar ,bir cümbüş bir cümbüş ,bebek doğdu down sendromlu ,o yüzden büyük konuşmamak lazım ,daha cinsiyet belli olmadan yakıştırma yapmak bana göre yalnış ..

kuzenimde hamileyken daha cinsiyeti belli değildi ,bir sürü kız kıyafeti aldı ,yapma dediler iyi değil ,daha belli değilken alma dediler dinlemedi ,benim kızım olcak dedi durdu sonra noldu düşük yaptı o da ,sonra o kıyafetleri dağıttı hep başkalrına..acı tabi ..

Canım benim incecik bir belim vardı önceleri benim karnım midemle birleşti kasıklarımda değilde yukarda gibi :26:

oy maşalalhhh kuzucuğa:) benim burdaki arkadaşımda bgn kalp atışlerı duymaya gidcek..oda aynı şeyi söyledi.belim kalınlaştı..ve rahmim sanki aşağı doğru baskı yapıyor diyodu:),,
kurban olsun teyzeleri onları verene..yaradana...:)

ya o kadar spor yapan varmı diye sordum bi berkuncan çıktı ,hepiniz tembelsiniz :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ahhh bak beni ne iyi tanımışsın kokoşum hakkaten biraz

berkuncan beni yanına getirtme benim yiğenim var ona alacaz kız olursa bir kerem, ya da düello falan yaparız artık iyi olan kazansın canım
kız olursada yandın nisanbu şimdiden dünürcüler gelmeye başladı işin zor canım benim

nisanbu cinsiyet hakkında bişey düşünme sağlıklı olsun de çok günah.

canım o düşünmüyo cinsiyetini biz düşünüyoruz zaten

Çok sağol yaa valla çok güzel bir örnek vermişsin şurda 2 kuruşluk keyfimiz vardı biz öylesine eğleniyoruz illa kız olsun oğlan olsun demiyoruz ki neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar...

Olmazz ben önceden rezervasyon yaptımmmm bakalımm ben i hamşle kalayımda gerisi kolay ben yakındayım hem koşar kaparım

kızlar bi tane karikatür vardı..kesin görmüşsündür..

bir anne karnında bebek..içinden konuşuyor.."erkek olana baba,kız olana anne derim...amaaaaannnn sağlıklı olsunlarda"

kızlar bi tane karikatür vardı..kesin görmüşsündür..

bir anne karnında bebek..içinden konuşuyor.."erkek olana baba,kız olana anne derim...amaaaaannnn sağlıklı olsunlarda"

heee gördüm ben onuu sen şu yeni sarelle reklamını gördünmüğüüü
anneeeeeeeeeee bir tepik bir sarelle iki tepik iki sarelle diyee onadaçok güldümm

toprak sende evleneli 3 yıl 4 ay olmuş senin hastalığın ne ,yoksa sorun kocandamı ?

evet 3 yılı geçti evliliğimiz ancak yakaşık 7 aydır bebek sahibi olmayı düşünüyoruz..Rabbimden hayırlı zamanı ve hayırlısını ne ise olmasını bekliyoruz..

sanada iyi akşamlar canımm bende cıkıyorumbenim keyfimi sabahtan beri kaçık canımmm neysee

nisanbu keyfin neden kaçtı ki ,bunlar hayatın gerçekleri ,down sendromlu çocukların anneleri napsın ,ömür boyu onlara bakmak zorunda ,cinsiyet ile eğlence oldumu sonuçları kötü oluyo bende örnek verdim günah dedim ..

Olmazz ben önceden rezervasyon yaptımmmm bakalımm ben i hamşle kalayımda gerisi kolay ben yakındayım hem koşar kaparım

iyi olan kazansın canım ne diyeyim :)))

canım sen hiç keyfini kaçırma o bebiş ne dualarla geldi hiç bişey olmaz, zaten herşeyin süper gidiyor hepimizin duaları bizim tostosumuzla Allahın izniyle sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olacak o böyle olumsuz şeyleri görme tamam mı, keyfini kaçırma tadını çıkar

temmuzcum o hamile hormonları değişiyor psikolojisini bozmayalım lütfen cinsiyetini düşünen de nisanbu değil bizlerdik geyik muhabbeti yaptık aramızda sende katılsaydın keşke moral bozmak yerine ((

Sevgili temmuz_01, bilerek mi yapıyorsun yoksa farkında mı değilsin anlamadım, ama burdaki arkadaşları üzüyorsun. Onların üzülmeleride beni üzüyor. bu kadar kırıcı, yaralayıcı ve düşüncesizce yazarsan tabiki kimse seninle konuşmak yazışmak istemez. burda herkesin bir derdi sıkıntısı var sadece senin değil. ama biz paylaşarak, karşılıklı hoşgörü, saygı ve sevgi içinde muhabbet ediyoruz. Geçmişi okudum diyorsun bence tam okumamışsın.eğer okusaydın, burdaki güzel insanların güzel diyaloglarını görür sende ona göre şekil alırdın. Kalp kırıcı insanlar burda barınamıyor canım. Lütfen ya biraz daha düşünceli ol, ya da burdaki arkadaşları bi daha üzme!!!

ayyyy çok üzüldüm şimdi niye bilerek yapim ya bende 14 yıldır hasretim bunu şakasımı olur lütfen ,barınamamak ne demek ay çok üzdünüz beni şimdi valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…