Canım benim incecik bir belim vardı önceleribenim karnım midemle birleşti kasıklarımda değilde yukarda gibi :26:
dur bakalım kuzum benimkisi hele bi pipisini göstersin de sonra düşünelim nişanda ne giyeceğini hay Allahım ya klasik mrvb işte ilk düşündüğü şey ne giyeyimtam kokoş ya benimkisi ya tutu gösteririse ne yapcaz o zaman da oğlan isterim bak kızıma hanginiz yaparsa artık
tutuyu görürsekte benim oldum bittim içime hep oğlan doğmuştur bide dışımada oğlan doğarsa senin kıza talip oluruz artıkınnn çiçeğimiz çikolatamızı kapıp geliriz bu arada cumartesi eskişehirdeyimmm arkadaşımın bebeği oldu omnu görmeye gelecemmm senin bebeğinide görelim inşallahhhhh
nisanbu cinsiyet hakkında bişey düşünme sağlıklı olsun de çok günah.
benim burda bir arkadaşım var 3 kızı var illa oğlum olsun oğlum olsun dedi dedi dr ultrasonda kız demiş ,bu karalar bağladı ,yas tuttu resmen ,sonra öğrendiler erkek ,aman baklavalar dağıtmalar ,bir cümbüş bir cümbüş ,bebek doğdu down sendromlu ,o yüzden büyük konuşmamak lazım ,daha cinsiyet belli olmadan yakıştırma yapmak bana göre yalnış ..
Tamam kız olursa oğlanıda bulduk:98:
ahhh bak beni ne iyi tanımışsın kokoşum hakkaten biraz
berkuncan beni yanına getirtmebenim yiğenim var ona alacaz kız olursa bir kerem, ya da düello falan yaparız artık iyi olan kazansın canım
kız olursada yandın nisanbu şimdiden dünürcüler gelmeye başladı işin zor canım benim
kızlar bi tane karikatür vardı..kesin görmüşsündür..
bir anne karnında bebek..içinden konuşuyor.."erkek olana baba,kız olana anne derim...amaaaaannnn sağlıklı olsunlarda"
toprak sende evleneli 3 yıl 4 ay olmuş senin hastalığın ne ,yoksa sorun kocandamı ?
Çok sağol yaa vallaçok güzel bir örnek vermişsin şurda 2 kuruşluk keyfimiz vardı biz öylesine eğleniyoruz illa kız olsun oğlan olsun demiyoruz ki neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar...
heee gördüm ben onuu sen şu yeni sarelle reklamını gördünmüğüüü
anneeeeeeeeeee bir tepik bir sarelle iki tepik iki sarelle diyee onadaçok güldümm
Olmazz ben önceden rezervasyon yaptımmmm bakalımm ben i hamşle kalayımda gerisi kolay ben yakındayım hem koşar kaparım
Çok sağol yaa vallaçok güzel bir örnek vermişsin şurda 2 kuruşluk keyfimiz vardı biz öylesine eğleniyoruz illa kız olsun oğlan olsun demiyoruz ki neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar...
nisanbu keyfin neden kaçtı ki ,bunlar hayatın gerçekleri ,down sendromlu çocukların anneleri napsın ,ömür boyu onlara bakmak zorunda ,cinsiyet ile eğlence oldumu sonuçları kötü oluyo bende örnek verdim günah dedim ..
benim burda bir arkadaşım var 3 kızı var illa oğlum olsun oğlum olsun dedi dedi dr ultrasonda kız demiş ,bu karalar bağladı ,yas tuttu resmen ,sonra öğrendiler erkek ,aman baklavalar dağıtmalar ,bir cümbüş bir cümbüş ,bebek doğdu down sendromlu ,o yüzden büyük konuşmamak lazım ,daha cinsiyet belli olmadan yakıştırma yapmak bana göre yalnış ..
kuzenimde hamileyken daha cinsiyeti belli değildi ,bir sürü kız kıyafeti aldı ,yapma dediler iyi değil ,daha belli değilken alma dediler dinlemedi ,benim kızım olcak dedi durdu sonra noldu düşük yaptı o da ,sonra o kıyafetleri dağıttı hep başkalrına..acı tabi ..