Ben senin o isteğini içimden bağıra bağıra söylüyorum şu an :124: bak bununlada kötü düşüncelere kış kış diyorum nasıl :124: :124:
Allah ım sen aklımıza mukayet ol
nisanbu sende bişiler var bgn gerçi her zaman sen temiz kalplisin ama bgn ayrı sanki hemen dua et hepimizede isim isim :)))
İkizler ablam yazıları okuyo şimdi..( ne düşünüyoruz meraktayım:)
aminnnnnn Ya Rabbimmm Aminnn
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaa burası çok güzel ya ..selam kızlar bende geldim.
hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum
henüz bişey denemedim yani ovulasyon testi , bal , tarçın , incir falan.
adetime hemen hemen 10 gün kaldı
eğer bu ayda o bebek bu göbekte değilse önümüzdeki ay bende bu karışımları denemek istiyorum
o nasıl oluyo yaa 2 haftalığına türkiyeye gelip 3 yıla kadar dönmekarap kızı ne alaka hem :86:
canımmm benim fiyat bence çok uygun ..benim 500dü..anestesi almadım..ve gerekte yok..sende alma...ama fiyat çok uygun..ortalamada o civardaymış zaten..ben sonradan öğrendim:) ayy canım filmi çektirceksen çok sevinirim..inan bişeyler daha iyi olucak..
Valla ne diyeyim ağzım açık okudum yeni haberleri neysee nisanbucum aklımıza mukayyet ol demiş Amin diyorum ama elimin ulaşabileceği yere de terliğimi koydum. Neyse canlar bugün BAT günü gelen giden yok ama test sonucu tek çizgi tabii umutlar hala sonsuz. Bu arada ateşim bugün yükseldi bu bir umut tabii. Dün gece sol kasığımda yaklaşık 1 saattir de sağ kasığımda batar tarzı ağrı var. Göz bebeklerim büyük ve bundanbaşka da uydurabileceğim belirti yok.
İğdeçiçeğim iyileşmene çok sevindim ben de diyordum eşi de gidecek köye ne yapacak bu kız diye umarım sağlığına iyice kavuşursun tatilde bitti bittiyor öpüyorum seni. Tüm canım arkadaşlarım bu ay nolurrrr bi haber gelsin artık diyorum, şimdi lavinia da gözüm kulağım hala umutluyum. Veeee tabii tüm arkadaşlarım inşallah hayırlı haberler gelsin.
Valla ne diyeyim ağzım açık okudum yeni haberleri neysee nisanbucum aklımıza mukayyet ol demiş Amin diyorum ama elimin ulaşabileceği yere de terliğimi koydum. Neyse canlar bugün BAT günü gelen giden yok ama test sonucu tek çizgi tabii umutlar hala sonsuz. Bu arada ateşim bugün yükseldi bu bir umut tabii. Dün gece sol kasığımda yaklaşık 1 saattir de sağ kasığımda batar tarzı ağrı var. Göz bebeklerim büyük ve bundanbaşka da uydurabileceğim belirti yok.
İğdeçiçeğim iyileşmene çok sevindim ben de diyordum eşi de gidecek köye ne yapacak bu kız diye umarım sağlığına iyice kavuşursun tatilde bitti bittiyor öpüyorum seni. Tüm canım arkadaşlarım bu ay nolurrrr bi haber gelsin artık diyorum, şimdi lavinia da gözüm kulağım hala umutluyum. Veeee tabii tüm arkadaşlarım inşallah hayırlı haberler gelsin.
hamileyken gözler mi büyüyormuş allah allah ilk kez duydum ..
Ben senin o isteğini içimden bağıra bağıra söylüyorum şu an :124: bak bununlada kötü düşüncelere kış kış diyorum nasıl :124: :124:
Allah ım sen aklımıza mukayet ol
İkizler ablam yazıları okuyo şimdi..( ne düşünüyoruz meraktayım:)
Gözbebekleri parlak ve büyük olur derler