nisanbu keyfin neden kaçtı ki ,bunlar hayatın gerçekleri ,down sendromlu çocukların anneleri napsın ,ömür boyu onlara bakmak zorunda ,cinsiyet ile eğlence oldumu sonuçları kötü oluyo bende örnek verdim günah dedim ..
yaaa arkadaşımmm sen bugün bize şaka mısın....
ilk girdin problemlerini anlattın..sana güzel şeyler ,pozitif şeyler , yardımcı olucak tavsiyeler yazdık...sen yaptın felaket tellali gibi nerde en kötü örnek en olumsuz şey varsa yazdın..
ne dedim ben sana ilk geldiğinde..lütfen onu oku..
ikincisi...yok ben bebek konuşmak istemiyorum diyosun ama burası %99 bebek konuşulan bir yer...yok ben burda kalmayı istiyorum diyosan da lütfen daha pozitif ol...aklından geçp yazacağın şeyi 3 kere düşün..
hiç ümit kesilir mi canım.Rabbimin izniyle inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla olur..
Biz bu süreçte şunu öğrendik ki "herşey gerçekten Rabbimizin mucizesi.."o yüzden bizim için hayırlısı ne ise o olucak..biz burda birbirimizden beklemeyi öğreniyoruz..ümitsizliği yenmeyi umutlu olmayı öğreniyoruz..ve ne yaparsak yapalım tek bir yola çıkıyoruz .."herşey O'nun ol demesine bağlı..."Bu süreç hepimize zor geliyor ...beklemek sıkıntılı ...ama çok şükür RABBİM öyle bir şey koymuş ki yüreklerimize....."umut " koymuş..oo umut burda kimilerini hemen kavuşturdu bebeklerine, ,,,kimilerin de bekletti ..beklenen her günü ise başka umuda bağladı...yeni pencereler açtı:)
O yüzden canım..hoşgeldin aramıza bu süreçte umutla beklemek ya da başka umutlara bağlanmak için..
merhaba ben uzun zamandır siteye üye olduğum halde (düğünüm olacağı zaman düğün hazırlıkları kısmını takip ediyordum) sohbetlere pek katılmıyorum fakat takip ediyorum. Artık bizde eşimle bebek düşünmeye başladık ve bu yüzden bi süredir formun bu kısmını ve özellikle bu topiği takip ediyorum. ve hamile kaldığımda (umarım tabi) yazmayı düşünüyorudum fakat bugün temmuz_01 arkadaşımız beni bile (sohbetin içinde olmadığım halde) üzdü. bende dayanamadım yazayım dedim. herkese iyi akşamlar.
merhaba ben uzun zamandır siteye üye olduğum halde (düğünüm olacağı zaman düğün hazırlıkları kısmını takip ediyordum) sohbetlere pek katılmıyorum fakat takip ediyorum. Artık bizde eşimle bebek düşünmeye başladık ve bu yüzden bi süredir formun bu kısmını ve özellikle bu topiği takip ediyorum. ve hamile kaldığımda (umarım tabi) yazmayı düşünüyorudum fakat bugün temmuz_01 arkadaşımız beni bile (sohbetin içinde olmadığım halde) üzdü. bende dayanamadım yazayım dedim. herkese iyi akşamlar.
ya ben ne yaptım ,ben çevremde bana bebek sorulmasından bıktım dedim o yüzden kendimi buraya attım ,burda konuşmak istediğim için ,kötü örnekler hayatımızın her yerinde ver ders almak lazım değilmi ,neden felaket telalığı olsun ki ,amacım bu değil yani neden dışladınız ki şimdi beni ..hayat hep lay lay lom değil ,benim çektiğim acılar enazından benim öyle olmamı engelliyo ..
herkesten özür dilerim ben burda kalmaya ve paylaşmaya devam etmek isityorum(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Temmuzcum çok özür dileyerek söylüyorum sana bunları ama sanmaki sadece senin derdin var yada sanmaki hayatın gerçeklerini hep sen görüyorsun emin ol bizlerde biliyoruz herkesin tecrübeleri kendine bizler o kadar kötü günleri geçirdikki burada ama kimse kimseye ben bunu yaşadım sende yaşayabilirsini ima bile etmedik ve tkerar tekrar özür dileyerek söylüyorum bunu lütfen baştan itibaren oku bakalım senin kadar tuhaf davranan tuhaf cevaplar veren birisi varmı aramızda bizler koca koca insanlarız burada bebeklerimiz için dualar ediyoruz muhabbet ediyoruz lütfen sende ya öyle yap yada gerçekten bir derdim var bölümüne git burası sana uygun değil bence
Ah be canım bunu samimiyetle alakası yok ben buradaki insanlarla her ne kadar samimi olsamda kocamın bana yaptığı ayıbı paylaşmak için bu topiği seçmezdim emin ol hatta kimselerle paylaşamazdım bile bu bir ikincisi ben sana tuhaflıktan bahsederken bak bakalım burada kaç kişi senin gibi sayfalarca kendi kendine konuşmuşş her neyse istediin yerde kalmakta özgrsün ama bilki sana karşı çokta sıcak olan insanları burada bulamayacaksınben bir derdim vara gitmek istesem giderdim ,ben burayı tercih ettim ,ayrıca tuhaf tuhaf konuşma dediğin nedir yani bende kilolarımdan şikayetçiydim ,sende spor yaptığından bahsettin bende ,benimde bebeğim olmuyo ,bende günlük sohbetinize katıldım ,kalkıpta size ayyy burnumda sivilce çıktı gibi şeyler saçmalamadım ki , bence siz burda çok samimi olmuşsunuz yeni gelenleri almıyorsunuz ,ben öyle sezdim ,ama kendimi ifade edicem ben eminim ,burdayım gitmiyorum ...
burdakı bı arkadas kist sorunundan bahsetmıs hatta bi sanıye kopyalıyorum...
nihayet55 kullanıcısından alıntı
canim onu anlatmaya calisiyorum yaa..kist sag tarafda, ama benim sag tarafda hic agrim olmadiki..hep sol tarafim agriyor..hani yumurta gelisdiyine ve catlama oldugunda agri yaparyaaa oyle..ama doktor bakti solda hic yumos yok dedi.e bu agri nedir dedim bi sey demedi analamdimki.normalde kist olan tarafn agrimasi lazim ama malesef
hilbar: hahah kusura bakma ben biraz kıtımbariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:
bu sebepden dolayıı sebebde su:Sebep:Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /
2 gun sıteye gırememe cezası aldım... sımdı benım merak ettiğim su burdakı konusmamdan bu mesajımdan rahatsız olan varmıdır gercekden canıgonulden merak ettim... yani hakkımı nerde arıcagımı sormak ıstıyorum zaten burda sureklı bı tartısma soz konusu okudugum kadarıylaa benım soyledıgım bi şeyi baza alarak , birinin şikayetimi söz konusu dıye dusunuyorum bu topiğe bidaha ogunden sonra zaten ugramam cunkı bu durum cok acıklanamayacak bi durum... haksızlık oldugunu dusunuyorum... buraya bunu yazmamın sebebii olay bu topikde gerceklesdii ... şimdi aykırı ne var onu merak ettıgım ıcın yazıyorum zaten sonrasında bidaha buraya gırmıcem
saygılar...
Ah be canım bunu samimiyetle alakası yok ben buradaki insanlarla her ne kadar samimi olsamda kocamın bana yaptığı ayıbı paylaşmak için bu topiği seçmezdim emin ol hatta kimselerle paylaşamazdım bile bu bir ikincisi ben sana tuhaflıktan bahsederken bak bakalım burada kaç kişi senin gibi sayfalarca kendi kendine konuşmuşş her neyse istediin yerde kalmakta özgrsün ama bilki sana karşı çokta sıcak olan insanları burada bulamayacaksın
burdakı bı arkadas kist sorunundan bahsetmıs hatta bi sanıye kopyalıyorum...
nihayet55 kullanıcısından alıntı
canim onu anlatmaya calisiyorum yaa..kist sag tarafda, ama benim sag tarafda hic agrim olmadiki..hep sol tarafim agriyor..hani yumurta gelisdiyine ve catlama oldugunda agri yaparyaaa oyle..ama doktor bakti solda hic yumos yok dedi.e bu agri nedir dedim bi sey demedi analamdimki.normalde kist olan tarafn agrimasi lazim ama malesef
hilbar: hahah kusura bakma ben biraz kıtımbariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:
bu sebepden dolayıı sebebde su:Sebep:Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /
2 gun sıteye gırememe cezası aldım... sımdı benım merak ettiğim su burdakı konusmamdan bu mesajımdan rahatsız olan varmıdır gercekden canıgonulden merak ettim... yani hakkımı nerde arıcagımı sormak ıstıyorum zaten burda sureklı bı tartısma soz konusu okudugum kadarıylaa benım soyledıgım bi şeyi baza alarak , birinin şikayetimi söz konusu dıye dusunuyorum bu topiğe bidaha ogunden sonra zaten ugramam cunkı bu durum cok acıklanamayacak bi durum... haksızlık oldugunu dusunuyorum... buraya bunu yazmamın sebebii olay bu topikde gerceklesdii ... şimdi aykırı ne var onu merak ettıgım ıcın yazıyorum zaten sonrasında bidaha buraya gırmıcem
saygılar...
sağol canım hoşbulduk ,naber bakalım nasıl gidiyor..
iyi işte tedavilerle uragraşiyoruz ne olsun ya hayatugraşi işte