Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

yaaa arkadaşımmm sen bugün bize şaka mısın....

ilk girdin problemlerini anlattın..sana güzel şeyler ,pozitif şeyler , yardımcı olucak tavsiyeler yazdık...sen yaptın felaket tellali gibi nerde en kötü örnek en olumsuz şey varsa yazdın..
ne dedim ben sana ilk geldiğinde..lütfen onu oku..

ikincisi...yok ben bebek konuşmak istemiyorum diyosun ama burası %99 bebek konuşulan bir yer...yok ben burda kalmayı istiyorum diyosan da lütfen daha pozitif ol...aklından geçp yazacağın şeyi 3 kere düşün..

ya ben ne yaptım ,ben çevremde bana bebek sorulmasından bıktım dedim o yüzden kendimi buraya attım ,burda konuşmak istediğim için ,kötü örnekler hayatımızın her yerinde ver ders almak lazım değilmi ,neden felaket telalığı olsun ki ,amacım bu değil yani neden dışladınız ki şimdi beni ..hayat hep lay lay lom değil ,benim çektiğim acılar enazından benim öyle olmamı engelliyo ..
herkesten özür dilerim ben burda kalmaya ve paylaşmaya devam etmek isityorum (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

canım bak bu sana ilk yazdığım yazı...umutlu olalım birbirimize umut olalım olur mu...

merhaba ben uzun zamandır siteye üye olduğum halde (düğünüm olacağı zaman düğün hazırlıkları kısmını takip ediyordum) sohbetlere pek katılmıyorum fakat takip ediyorum. Artık bizde eşimle bebek düşünmeye başladık ve bu yüzden bi süredir formun bu kısmını ve özellikle bu topiği takip ediyorum. ve hamile kaldığımda (umarım tabi) yazmayı düşünüyorudum fakat bugün temmuz_01 arkadaşımız beni bile (sohbetin içinde olmadığım halde) üzdü. bende dayanamadım yazayım dedim. herkese iyi akşamlar.

Canım hoşgeldin sende..İnşallah hayırlı ise bebişine kavuşursun..buraya illa hamile kalınca yazmayı bekleme her zaman ..gel birlikte ollalım bu süreçte...hoşgeldin..

ya ben kimi üzdüm ki ,neden böyle düşünüyorsunuz ,hayatın gerçekleri bunlar ,allah herkese sağlıklı evlat versin tabi ..ben hiç istermiyim kötü olsun ,elime ne geçecek ,öncelikle bu acıyı en yakın yaşayan benim 14 yıldır hasretim ..

benimde misafirlerim gelir birazdan ,bende çıkayım bari ,görüşürüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Temmuzcum çok özür dileyerek söylüyorum sana bunları ama sanmaki sadece senin derdin var yada sanmaki hayatın gerçeklerini hep sen görüyorsun emin ol bizlerde biliyoruz herkesin tecrübeleri kendine bizler o kadar kötü günleri geçirdikki burada ama kimse kimseye ben bunu yaşadım sende yaşayabilirsini ima bile etmedik ve tkerar tekrar özür dileyerek söylüyorum bunu lütfen baştan itibaren oku bakalım senin kadar tuhaf davranan tuhaf cevaplar veren birisi varmı aramızda bizler koca koca insanlarız burada bebeklerimiz için dualar ediyoruz muhabbet ediyoruz lütfen sende ya öyle yap yada gerçekten bir derdim var bölümüne git burası sana uygun değil bence

ben bir derdim vara gitmek istesem giderdim ,ben burayı tercih ettim ,ayrıca tuhaf tuhaf konuşma dediğin nedir yani bende kilolarımdan şikayetçiydim ,sende spor yaptığından bahsettin bende ,benimde bebeğim olmuyo ,bende günlük sohbetinize katıldım ,kalkıpta size ayyy burnumda sivilce çıktı gibi şeyler saçmalamadım ki , bence siz burda çok samimi olmuşsunuz yeni gelenleri almıyorsunuz ,ben öyle sezdim ,ama kendimi ifade edicem ben eminim ,burdayım gitmiyorum ...

Ah be canım bunu samimiyetle alakası yok ben buradaki insanlarla her ne kadar samimi olsamda kocamın bana yaptığı ayıbı paylaşmak için bu topiği seçmezdim emin ol hatta kimselerle paylaşamazdım bile bu bir ikincisi ben sana tuhaflıktan bahsederken bak bakalım burada kaç kişi senin gibi sayfalarca kendi kendine konuşmuşş her neyse istediin yerde kalmakta özgrsün ama bilki sana karşı çokta sıcak olan insanları burada bulamayacaksın

burdakı bı arkadas kist sorunundan bahsetmıs hatta bi sanıye kopyalıyorum...

nihayet55 kullanıcısından alıntı

canim onu anlatmaya calisiyorum yaa..kist sag tarafda, ama benim sag tarafda hic agrim olmadiki..hep sol tarafim agriyor..hani yumurta gelisdiyine ve catlama oldugunda agri yaparyaaa oyle..ama doktor bakti solda hic yumos yok dedi.e bu agri nedir dedim bi sey demedi analamdimki.normalde kist olan tarafn agrimasi lazim ama malesef

hilbar: hahah kusura bakma ben biraz kıtım bariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:

bu sebepden dolayıı sebebde su:Sebep:Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /

2 gun sıteye gırememe cezası aldım... sımdı benım merak ettiğim su burdakı konusmamdan bu mesajımdan rahatsız olan varmıdır gercekden canıgonulden merak ettim... yani hakkımı nerde arıcagımı sormak ıstıyorum zaten burda sureklı bı tartısma soz konusu okudugum kadarıylaa benım soyledıgım bi şeyi baza alarak , birinin şikayetimi söz konusu dıye dusunuyorum bu topiğe bidaha ogunden sonra zaten ugramam cunkı bu durum cok acıklanamayacak bi durum... haksızlık oldugunu dusunuyorum... buraya bunu yazmamın sebebii olay bu topikde gerceklesdii ... şimdi aykırı ne var onu merak ettıgım ıcın yazıyorum zaten sonrasında bidaha buraya gırmıcem

saygılar...

bende anlam veremedimm bişey yokki bunda neyse

evet gece oyalanmak için girdim kimse yoktu kendi kendime yazdım bunda bir sakınca görmüyorum ,site kurallarında da size cevap verilmesse yazamasınız gibi bir kural da yok ,kocamla sorunum var evet siz paylaşmak istemessiniz ama benim kimsem yok ,burda anlatıp rahatlamak istedim ,bu da mı ayıp bu da mı suç ,tamam bir daha kocamdan bahsetmem ,güzel şeylere katılırım ..olurmu

hilbar, kuralları çok iyi bilmiyorum canım, ama bu yazdığınla da ceza alabileceğini düşünmüyorum. Ve üzülerek yanıldığını söylemek istiyorum çünkü burda her zaman tartışma yaşanmıyor. sadece geçenlerde eylül ile nickini hatırlamıyorum bi arkadaş ufak bir tatsızlık yaşamıştı bir de bugün var malesef.Onun dışında bişey yok canım. Yapma hilbarcım burdaki arkadaşlar bunu hak etmiyor. Seninde yaşadığın tatsızlığı hak ettiğini düşünmüyorum. Üzüldüm canım...

ohhh valla beni topa tutanlar gitti burası bana kaldı :)) ,aman yazmıyım yarın gelirler yine kendi kendine konuşmuş deli derler bana nemelazım :))))))))))))))))))))))))))

Yaaa kızlarrrr bu ne böyle yine içim şişti. Burada dini görüşlerine en fazla değer verdiğim sakın kimse yanlış anlamasın iğdeçiçeği ilahiyat mezunuydu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ya da varsa aranızda Ona sormak isterim çünkü kimse özellikle temmuz sen kusura bakma ben öyle o günah bu fesat umursamam karşımda bu işin uzmanı olsun isterim. Şimdi soruyorum benim kesin kızım ya da oğlum olacak mı demek günah, kız olursa şöyle olur erkek olursa böyle olur diye hayal kurmak mı günah. Ben mesela 2.si de kız olsa isterim derken illa vereceksen Allahım kız ver demek istemiyorum, sadece 2. bebeği oğlan doğurabilmek için yapmadığımı söylemeye çalışıyorum tabii kız doğurmak için de cinsiyeti tabikii önemli değil ama hayaldir akıldan geçenlerdir tabikii kucağına aldığında cinsiyeti için değil sağlıklı olduğu için şükredersin. Bir de temmuz arkadaşım ya falanca da vardı böyle derdi sonra çocuğu özürlü doğdu diyerek bir hamile insanı gerersen seninle yapamayız, bizler örnek verirken genelde şunları tercih ediyoruz falanca vardı tüm doktorlar ümidi kesmişti ama bebeği oldu, hamile kaldı. Olumsuz ve kötü örnekleri hepimiz biliyoruz zaten buradaki insanlar yetişkin bi de nolursun o günah bu günah deme dediğim gibi uzman olmayan bir insanın beni ya da içinde bulunduğum topluluğu dini açıdan yönlendirmesi beni çok rahatsız eder.

TEMMUZ 01 canım burada bende yenıyım bızlerin morelı evde işde kısacası yerde göktede morelımız yok... burda bır bırımızden motıve olup hayatımızı devam ettırıyoruz bızlerın icinden gelenler genelıkle olumlu olmak zorunda bır bırımıze desdek verıyoruz....aamaa sen icinden gecen tum olumsuzlukları yazıyon olmaz kı yanlış yapıyon bence sen dua almak ıstıyorsan ıyı ve olumlu düşünüp yazman lazım evet forum doldurdugumuzda ne yazıp yazmayacagımız bıldırılmıyor ama allah kalp güzeligi vermiş herkezin morelını bozmanada gerek yok kusura bakma canım burada kımse olımsuz düşünmüyoru ki herşey güzel olsun... sen boyle olumsuz düşünürsen kımse sana birşey yazmaz bunu bildireyim....TEMMUZ 01 sakın benı yanliş anlama senı asla kırmak ıstemıyorum ama sende kımseyı kırma olurmu burda kımse kımseyı görmedı ama hepımız bır bırıumızın dılınden anlıyoruz...kapişkapişkapiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…