Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay size noluyo ya ben gelince herkes gidiyo şansa bak beee
Valla ne diyeyim ağzım açık okudum yeni haberleri neysee nisanbucum aklımıza mukayyet ol demiş Amin diyorum ama elimin ulaşabileceği yere de terliğimi koydum. Neyse canlar bugün BAT günü gelen giden yok ama test sonucu tek çizgi tabii umutlar hala sonsuz. Bu arada ateşim bugün yükseldi bu bir umut tabii. Dün gece sol kasığımda yaklaşık 1 saattir de sağ kasığımda batar tarzı ağrı var. Göz bebeklerim büyük ve bundanbaşka da uydurabileceğim belirti yok.
Hoşgeldin ablacım sesimi duydunda geldin demi,bak o belirtiyi nasıl atlamışız kızlar gözlerinize iyi bakın parlak ve büyükse hamilesiniz birde kirpikleriniz karışmış mı
Amin!.. Allah razı olsun!...
O kadar çok konuşmuşsunuz ki, oku oku bitmiyor, değil mi ikizlerim. Çenesi düşük bu kızların, çenesi. Sen en iyisi bi terlik daha al gel. Bu arada ikizlerim sana gelirken alacağımız hediyeyi buldum: TERLİK. Çünkü ata ata evde ayağa takacak terlik kalmadı.:))Hepimiz bir çift getirisek sorun çözülür.
ben zaten buraya baktımda öyle girdim ,sohbeti sevdim de geldim,yoksa okudum yani tekrar okumam gerek yok,ayrıca bende 37 yaşındayım yani abla demesem olurmu ..
Kızlarrrr hala bişi yok günde 50 kez tuvalete gidiyorum bakalım bu gece ve yarın nasıl geçecek. Bugün test aldım ama 2 eczane var bir ay birinden öbür ay diğerinden alıyorum, utanıyorum valla Mrvb valla ben de kız istiyorum yine kesinlikle nisanbunun deniz subayı olacak oğluna verecem zaten. :))) Bu arada temmuz bana tabii nasıl istersen öyle de buradaki arkadaşlar kendiliklerinden abla dediler sebebi de kimine göre gerçekten büyüğüm kimi de annelik tecrübemi baz aldı yani herkes nasıl isterse.
Kızlarrrr hala bişi yok günde 50 kez tuvalete gidiyorum bakalım bu gece ve yarın nasıl geçecek. Bugün test aldım ama 2 eczane var bir ay birinden öbür ay diğerinden alıyorum, utanıyorum valla Mrvb valla ben de kız istiyorum yine kesinlikle nisanbunun deniz subayı olacak oğluna verecem zaten. :))) Bu arada temmuz bana tabii nasıl istersen öyle de buradaki arkadaşlar kendiliklerinden abla dediler sebebi de kimine göre gerçekten büyüğüm kimi de annelik tecrübemi baz aldı yani herkes nasıl isterse.
yüzüklerini ben kesecem o zmn dünürbaşı olmak istiyorum :)
:123:Ohhh kız hazır dünürbaşı hazır ne duruyorsun abla yapsana şu kızı yapsana şu kızı
Kıskandımmmm benide çağırın benide çağırınnnnMrrrrrvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb böylede nasıl bağırılır bilemedim ki nerde bu kız yaa bugün hiç gelmedi
Canım bir gel yaaa artık nolur gel de bir gör
Nazar değil ama bişi değdi ama neyseeehay Allahımmm yaaa..kızlar bu topiğe nazar mı değdi ne :)
sen çalışanları çatlatacaksın değil mi berkuncan bari bizim içinde bir yudum al :))))) afiyet bal şeker olsun bebiş olsun inşallah:)
Bu gün insanın böyle birden sinirlerinin bozulası geliyor değilmiiiBen senin o isteğini içimden bağıra bağıra söylüyorum şu an :124: bak bununlada kötü düşüncelere kış kış diyorum nasıl :124: :124:
Allah ım sen aklımıza mukayet ol
bencede ablam süpersin bu ayyyayy ablacım belirtilerin çok güzell:) üstelik kırmızıda gelmemiş:) harikaaa..Allahım inşallahhhh inşalaahhhhhh:)
Nisanbuu o kör ölür badem gözlü olur olacaktı sanırım çok alemsiniz siz yaaaaGözbebekleri parlak ve büyük olur derler
Alllaaaaahhh heyecanlandım bak ne giyiyim nişanda
Kıskandımmmm benide çağırın benide çağırınnnn
Nazar değil ama bişi değdi ama neyseee
kıyamamm ben sanaaaa hiç yaparmıyım ben öyleee şeylerrr canım arkadaşımm hiç özenmeyin evde olmaya vallaha sıkıntıdan patlıyor insan evdeee boşver sen beniii
Bu gün insanın böyle birden sinirlerinin bozulası geliyor değilmiii
bencede ablam süpersin bu ayyy
Nisanbuu o kör ölür badem gözlü olur olacaktı sanırım çok alemsiniz siz yaaaa
dur bakalım kuzum benimkisi hele bi pipisini göstersin de sonra düşünelim nişanda ne giyeceğini hay Allahım ya klasik mrvb işte ilk düşündüğü şey ne giyeyim tam kokoş yabenimkisi ya tutu gösteririse ne yapcaz o zaman da oğlan isterim bak kızıma hanginiz yaparsa artık
nisancımm ne kdr süre kaldı cinsiyeti öğrenmeye çokk heyecanlı:)
karnın nasıl dik mi büyüyoo yoksa enine genişliyor mu..hani öyle derlerya ..
tutuyu görürsekte benim oldum bittim içime hep oğlan doğmuştur bide dışımada oğlan doğarsa senin kıza talip oluruz artıkınnn çiçeğimiz çikolatamızı kapıp geliriz bu arada cumartesi eskişehirdeyimmm arkadaşımın bebeği oldu omnu görmeye gelecemmm senin bebeğinide görelim inşallahhhhh