Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

bak bende terkederim buraları ağlarsınız ama arkamdan sonra :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ay size noluyo ya ben gelince herkes gidiyo şansa bak beee

Kimsenin bi yere gittiği yok ayol çoğu çalışıyo ara ara girip okuyo cevap veriyo veya geçmişi okuyorlardır kimsenin bi yere kaçtığı gittiği yok yani sen üzerine alınma , sende okusana geçmişi okuyor musun ikizler buranın ablası huysuzluk yapana şımarana yaramazık edene alır eline terliği bir kaç kere yaptıda geçmişte var işte bunlar oku sen oku :124:

Son düzenleme:
ben zaten buraya baktımda öyle girdim ,sohbeti sevdim de geldim,yoksa okudum yani tekrar okumam gerek yok,ayrıca bende 37 yaşındayım yani abla demesem olurmu ..

ateşin yükselmesi süper haber ablacım Allah Allah geliyor mu yoksa bir tostos daha aramıza, eğer kızın olursa yine çok çok güzel olur nisanbunun da oğlu olursa kertelim onları ne dersiniz bende dünür başı oldum bu arada

Hoşgeldin ablacım sesimi duydunda geldin demi,bak o belirtiyi nasıl atlamışız kızlar gözlerinize iyi bakın parlak ve büyükse hamilesiniz birde kirpikleriniz karışmış mı

nisanbu normal doğuma alıştırma mı yapıyorsun kız bu kadar bağırma :)))

benim babam toptancı canlar siz uğraşmayın ben ikizler ablama bir kamyon terlik gönderecem :)))

ben zaten buraya baktımda öyle girdim ,sohbeti sevdim de geldim,yoksa okudum yani tekrar okumam gerek yok,ayrıca bende 37 yaşındayım yani abla demesem olurmu ..

yok canım olmaz biz yaşından ziyade onun tecrübesine abla diyoruz kendisinin 13 yaşında güzeller güzeli bir kızı var o bizden yolda büyük anlayacağın :)))
tabi benimki bir şakaydı, sen yeni olduğun için şaka olduğunu belirtmek istedim

Son düzenleme:
Kızlarrrr hala bişi yok günde 50 kez tuvalete gidiyorum bakalım bu gece ve yarın nasıl geçecek. Bugün test aldım ama 2 eczane var bir ay birinden öbür ay diğerinden alıyorum, utanıyorum valla Mrvb valla ben de kız istiyorum yine kesinlikle nisanbunun deniz subayı olacak oğluna verecem zaten. :))) Bu arada temmuz bana tabii nasıl istersen öyle de buradaki arkadaşlar kendiliklerinden abla dediler sebebi de kimine göre gerçekten büyüğüm kimi de annelik tecrübemi baz aldı yani herkes nasıl isterse.

yüzüklerini ben kesecem o zmn dünürbaşı olmak istiyorum :)

yüzüklerini ben kesecem o zmn dünürbaşı olmak istiyorum :)

:123:Ohhh kız hazır dünürbaşı hazır ne duruyorsun abla yapsana şu kızı yapsana şu kızı

Mrrrrrvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb böylede nasıl bağırılır bilemedim ki nerde bu kız yaa bugün hiç gelmedi
Canım bir gel yaaa artık nolur gel de bir gör
Kıskandımmmm benide çağırın benide çağırınnnn
hay Allahımmm yaaa..kızlar bu topiğe nazar mı değdi ne :)
Nazar değil ama bişi değdi ama neyseee

sen çalışanları çatlatacaksın değil mi berkuncan bari bizim içinde bir yudum al :))))) afiyet bal şeker olsun bebiş olsun inşallah:)

kıyamamm ben sanaaaa hiç yaparmıyım ben öyleee şeylerrr canım arkadaşımm hiç özenmeyin evde olmaya vallaha sıkıntıdan patlıyor insan evdeee boşver sen beniii
Ben senin o isteğini içimden bağıra bağıra söylüyorum şu an :124: bak bununlada kötü düşüncelere kış kış diyorum nasıl :124: :124:
Allah ım sen aklımıza mukayet ol
Bu gün insanın böyle birden sinirlerinin bozulası geliyor değilmiii

ayy ablacım belirtilerin çok güzell:) üstelik kırmızıda gelmemiş:) harikaaa..Allahım inşallahhhh inşalaahhhhhh:)
bencede ablam süpersin bu ayyy
Gözbebekleri parlak ve büyük olur derler
Nisanbuu o kör ölür badem gözlü olur olacaktı sanırım çok alemsiniz siz yaaaa

Son düzenleme:
ay akşam için kek yaptım yete bile ,istanbulu gezmeye gelmişler ,kocamda sanki bişey var gibi çağırmış çok lazımdı ,zaten kadın kekten filan anlamaz bi acayip yemekleri var ..

Alllaaaaahhh heyecanlandım bak ne giyiyim nişanda

dur bakalım kuzum benimkisi hele bi pipisini göstersin de sonra düşünelim nişanda ne giyeceğini hay Allahım ya klasik mrvb işte ilk düşündüğü şey ne giyeyim tam kokoş yabenimkisi ya tutu gösteririse ne yapcaz o zaman da oğlan isterim bak kızıma hanginiz yaparsa artık

bide çocukları var ,çok sevimli kara bişey ,ama sevesim gelmiyo ya ,hem gözüme güzel görünüyo hemde sevemiyorum .

Canım yaa sen buralardaydın bıraktın gittin beni bununla bende avazım çıktığı kadar bağırdım o kadar içten bağırmışım i duydular sen birdaha kaybol hele burdan bak ben senin kulaklarını nasıl çınlatıyorum:84: sayi naptın bu saate kadar evde hele bi anlat anlatda içimiz gitsin

tutuyu görürsekte benim oldum bittim içime hep oğlan doğmuştur bide dışımada oğlan doğarsa senin kıza talip oluruz artıkınnn çiçeğimiz çikolatamızı kapıp geliriz bu arada cumartesi eskişehirdeyimmm arkadaşımın bebeği oldu omnu görmeye gelecemmm senin bebeğinide görelim inşallahhhhh

nisancımm ne kdr süre kaldı cinsiyeti öğrenmeye çokk heyecanlı:)
karnın nasıl dik mi büyüyoo yoksa enine genişliyor mu..hani öyle derlerya ..

nisancımm ne kdr süre kaldı cinsiyeti öğrenmeye çokk heyecanlı:)
karnın nasıl dik mi büyüyoo yoksa enine genişliyor mu..hani öyle derlerya ..

Canım benim incecik bir belim vardı önceleri benim karnım midemle birleşti kasıklarımda değilde yukarda gibi :26:

Tamam kız olursa oğlanıda bulduk :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…