Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

2 haftalığına türkiyeye geldim ,iranda yaşıyorum ben ama 3 yıla kadar dönücez ,orda bir komşum var arap ,çok güzel bir kız ,daha 28 yaşında 3 çocuğu var :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gece pek gelmiyosunuz heralde,ben geceleri yalnız kalıyorum bazen ,dün yazdım yazdım kimse yok :)))))))))))))))))))) ama allahtan sabah geldinizde neşem yerine geldi ..

ben gideyim biraz estetik bölümüne bakayım ,ay yeni keşfettim bu siteyide ya ne güzelmiş herşey var ..ben yokken fazla muhabet etmeyin haaa ona göre :))))))))

herşeyde bir hayır vardır bu kadar mutsuz olduğun birinden çocuk istemek ne kadar doğru tartışılır sebepsiz olduğunu biliyodum belki ikinizin çocuğu olmuyor başkasıyla seninde çocuğun olur olaya neden bu açıdan bakmadın neden kendine hayatı zindan ettin anlamadım canım Allah yardımcın olsun

canım benim iyi olmana çok sevindim hoşgeldin aramıza bir daha arayı bu kadar uzatman miğde bulantılarından olsun başka olmasın inşallah :)

lavinia neyse canım bunda da bir hayır vardır önümüzdeki ay bakarsan birlikte haber veririz benim yeni bat 1-3 Mart şubatın 28 çektiğini unutup 1 demiştim ama 3e kadar çıkabilir, seninde hemen hemen aynı zamanlar değil mi?

evettt kızlarrr sabah sporum bittti duşum aldım kahvemi yudumlayarak yanınıza geri geldimmmmmm

sen çalışanları çatlatacaksın değil mi berkuncan bari bizim içinde bir yudum al :))))) afiyet bal şeker olsun bebiş olsun inşallah
Mrrrrrvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb böylede nasıl bağırılır bilemedim ki nerde bu kız yaa bugün hiç gelmedi
Canım bir gel yaaa artık nolur gel de bir gör

nisanbu'cum sesini çok uzaklardan duydum koştum geldim. Neden geç geldiğimi anlatıyım adetin 3. günü alınan kan sonuçlarım çıktı yumurtlama ile ilgili olanların hepsi normal sadece TSH hormonum biraz yüksek onu dahiliyeye göstereceğim ama çocuk olmasına engel olacak bir yükseklik değil max4,2 olması gerekirken benim 4,98 değer bilen varsa yorum bekliyorum arkadaşlar ve son iş rahim film, çekilecek cumaya gün aldım hasta yatışa gidip saat belirleyecem makina bozukmuş önümüzdeki aya kaldı herşeyde bir hayır vardır dedim, dışarda yaptırsam mı diye düşündüm ama bunda da bir hayır vardır dedim vazgeçtim bakarsınız gerek kalmaz değil mi Rabibimden umut kesilmez :)

selam kızlar bende geldim.
hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum
henüz bişey denemedim yani ovulasyon testi , bal , tarçın , incir falan.
adetime hemen hemen 10 gün kaldı
eğer bu ayda o bebek bu göbekte değilse önümüzdeki ay bende bu karışımları denemek istiyorum

yok yok nisanbu, sende bişeyler var bugün.Bak ikizlerimide gelmiş hemen. Hadi hakkında hayırlısı. gönül gözün açık bugün. Başka şeylerde isticem, ama korkuyorum neme lazım.Cesaretim yok :)))

canım sen rahim filmini kaça çektirdin anestezi aldın değil mi benim gittiğim yerde 250TL dediler normal mi acaba?

canım sen rahim filmini kaça çektirdin anestezi aldın değil mi benim gittiğim yerde 250TL dediler normal mi acaba?

İstanbulda da fiyatlar 250 den başlıyor canım, ama anestezisiz bu fiyat, anestezi olunca en az 50 lira fark var. Geçen ay görümcem çektirdi o da öyle.Gerçi ben devlette çektirdim ama. Özellere de fiyat sormuştum. Ankara da üç aşağı 5 yukarı aynıdır.

2 haftalığına türkiyeye geldim ,iranda yaşıyorum ben ama 3 yıla kadar dönücez ,orda bir komşum var arap ,çok güzel bir kız ,daha 28 yaşında 3 çocuğu var :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

o nasıl oluyo yaa 2 haftalığına türkiyeye gelip 3 yıla kadar dönmek arap kızı ne alaka hem :86:

canımmm benim fiyat bence çok uygun ..benim 500dü..anestesi almadım..ve gerekte yok..sende alma...ama fiyat çok uygun..ortalamada o civardaymış zaten..ben sonradan öğrendim:) ayy canım filmi çektirceksen çok sevinirim..inan bişeyler daha iyi olucak..

yok yok nisanbu, sende bişeyler var bugün.Bak ikizlerimide gelmiş hemen. Hadi hakkında hayırlısı. gönül gözün açık bugün. Başka şeylerde isticem, ama korkuyorum neme lazım.Cesaretim yok :)))

evet nisancımızzzz bi seslendi hepimiz toplandık nerdeyse :)

Ben senin o isteğini içimden bağıra bağıra söylüyorum şu an :124: bak bununlada kötü düşüncelere kış kış diyorum nasıl :124: :124:
Allah ım sen aklımıza mukayet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…