Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

nisanbu sende bişiler var bgn gerçi her zaman sen temiz kalplisin ama bgn ayrı sanki hemen dua et hepimizede isim isim :)))

Canım en kısa zamanda bebiş haberlerinizi alırım inşaallah beni yanlız bırakmayın bu topikte korkuyorum inan :KK49::KK49::KK49:

selam kızlar bende geldim.
hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum
henüz bişey denemedim yani ovulasyon testi , bal , tarçın , incir falan.
adetime hemen hemen 10 gün kaldı
eğer bu ayda o bebek bu göbekte değilse önümüzdeki ay bende bu karışımları denemek istiyorum:KK49:
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaa burası çok güzel ya ..
o nasıl oluyo yaa 2 haftalığına türkiyeye gelip 3 yıla kadar dönmek:KK53: arap kızı ne alaka hem :86:

2 haftalığına türkiyeye geldim döncem ,irandan türkiyeye kesin dönüşümüz 3 yıl sonra ,ah bi gelsek o kadınla da bağı kopacak kocamında offf off ,arap kızı işte öyle muhabbet olsun diye anlattım :)))))))))

Son düzenleme:
canımmm benim fiyat bence çok uygun ..benim 500dü..anestesi almadım..ve gerekte yok..sende alma...ama fiyat çok uygun..ortalamada o civardaymış zaten..ben sonradan öğrendim:) ayy canım filmi çektirceksen çok sevinirim..inan bişeyler daha iyi olucak..

canım film için cuma dedi doktorum hasta yatışa indim saat alacam aç mı tok mu soracam makine bozuldu dediler sonra doktorun yanına çıktım cumadan sonra yumurtlama dönemine girebilirsin öbür ay çekelim dedi, ben çalıştığım kurumda ya da eşimin kurumunda yaptırıyım diye düşündüm ama vazgeçtim bunda da vardır bir hayır dedim önümüzdeki ayı bekleyeceğim bakarsın gerek kalmaz ama senin anlatımından sonra korkum geçti sağol canım benim :))

ayyy çok güzel ya bayıldım buraya ,ama ben varken konuşmuyosunuz ben gidince konuşuyosunuz bak kızarım haaa :))) daha gitmiyorum bi yere ,gidince muhabbet koyulaşıyo sizde :)))))))))))))

ayyy rahim filmi demeyin bana ya ,korkutmak istemem ama ben çok acı çekmiştim ,hemde istanbulda özelde yaptırmıştım ,yanınızda biri olsun ,ben anestezi almadım yarı baygındım ama sonrası fenaydı ,içerden o sıvı dışarı aktıkça yandım kavruldum ,ama arkadaşım yaptırdı aynı yerde hemde ,turp gibi kalktı geldi ,bende niye öyle oldu hala anlamış değilim ..

Valla ne diyeyim ağzım açık okudum yeni haberleri neysee nisanbucum aklımıza mukayyet ol demiş Amin diyorum ama elimin ulaşabileceği yere de terliğimi koydum. Neyse canlar bugün BAT günü gelen giden yok ama test sonucu tek çizgi tabii umutlar hala sonsuz. Bu arada ateşim bugün yükseldi bu bir umut tabii. Dün gece sol kasığımda yaklaşık 1 saattir de sağ kasığımda batar tarzı ağrı var. Göz bebeklerim büyük ve bundanbaşka da uydurabileceğim belirti yok. :KK52:

İğdeçiçeğim iyileşmene çok sevindim ben de diyordum eşi de gidecek köye ne yapacak bu kız diye umarım sağlığına iyice kavuşursun tatilde bitti bittiyor öpüyorum seni. Tüm canım arkadaşlarım bu ay nolurrrr bi haber gelsin artık diyorum, şimdi lavinia da gözüm kulağım hala umutluyum. Veeee tabii tüm arkadaşlarım inşallah hayırlı haberler gelsin. :KK16:

Valla ne diyeyim ağzım açık okudum yeni haberleri neysee nisanbucum aklımıza mukayyet ol demiş Amin diyorum ama elimin ulaşabileceği yere de terliğimi koydum. Neyse canlar bugün BAT günü gelen giden yok ama test sonucu tek çizgi tabii umutlar hala sonsuz. Bu arada ateşim bugün yükseldi bu bir umut tabii. Dün gece sol kasığımda yaklaşık 1 saattir de sağ kasığımda batar tarzı ağrı var. Göz bebeklerim büyük ve bundanbaşka da uydurabileceğim belirti yok. :KK52:

İğdeçiçeğim iyileşmene çok sevindim ben de diyordum eşi de gidecek köye ne yapacak bu kız diye umarım sağlığına iyice kavuşursun tatilde bitti bittiyor öpüyorum seni. Tüm canım arkadaşlarım bu ay nolurrrr bi haber gelsin artık diyorum, şimdi lavinia da gözüm kulağım hala umutluyum. Veeee tabii tüm arkadaşlarım inşallah hayırlı haberler gelsin. :KK16:

ayy ablacım belirtilerin çok güzell:) üstelik kırmızıda gelmemiş:) harikaaa..Allahım inşallahhhh inşalaahhhhhh:)

Hoşgeldin ablacım sesimi duydunda geldin demi,bak o belirtiyi nasıl atlamışız kızlar gözlerinize iyi bakın parlak ve büyükse hamilesiniz :KK49: birde kirpikleriniz karışmış mı :KK37:

hoşgeldin ikizler ablacımm belirtilerin cok iyi bu sefer canın tatlı çekmemiş anlaşılann buda cok güzell hadi bakalım inşallh bu ay senin cimcimeye bir kardeş gelecek allahın izniyle:KK16::KK16: beni merak etme ablacım bende bildiğin durumdan cok farklı bı durum yok hala umudum varrr bu ayy ya inada bindi bu umudum bitmeyecek:KK37::KK37:

Ben senin o isteğini içimden bağıra bağıra söylüyorum şu an :124: bak bununlada kötü düşüncelere kış kış diyorum nasıl :124: :124:
:KK9::KK9::KK9:Allah ım sen aklımıza mukayet ol:KK9:

Amin!.. Allah razı olsun!...

İkizler ablam yazıları okuyo şimdi..( ne düşünüyoruz meraktayım:)

O kadar çok konuşmuşsunuz ki, oku oku bitmiyor, değil mi ikizlerim. Çenesi düşük bu kızların, çenesi. Sen en iyisi bi terlik daha al gel. Bu arada ikizlerim sana gelirken alacağımız hediyeyi buldum: TERLİK. Çünkü ata ata evde ayağa takacak terlik kalmadı.:))Hepimiz bir çift getirisek sorun çözülür.

zaten hamileyken herşey büyüyor ,göğüsler büyüyor ,kilo alınıyor ,kalça genişleyip karın büyüyor :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

X