Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay Allahımmm yaaa..kızlar bu topiğe nazar mı değdi ne :)
mrvb hoşgeldin..:)
Bende kendi kendime konuşurum o zaman,kimse yoksa,ya kocamla sorunlarım var.açık açık söyliyimde içimi dökim bari.birtek burda yazabilirim,kocam benle evliyken başka birinden çocuk yaptı,o baba oldu,artık takmıyor beni,ben bu yaştan sonra onu boşasam beni kim alır,hemde çocuğum olmuyo kim napsın beni ya.offf çıkmazdayım tek eğlencem kafamı dağıtan internet
Laviniacığım biraz daha iyiyim hamdolsun Rabbime!.. Ama ben böyle grip, soğukalğınlığı yaşamamıştım daha önce. Başımı yastıktan kaldırmaktan vazgeçtim, çeviremedim bile. Nolurdu yakın olsanızda bir kaçık çorba getirseydiniz bana. wc ve namaz dışında hiç kalkamadım. Namazlarımı bile oturarak kılıyorum Rabbim kabul etsin. 15-20 senedir böyle bişey yapmamıştım. Rabbim kimseyi yataklara düşürmesin! Amin!.. Eşim ilgilendi biraz. ama o da dün tutturdu oğlanı almaya gidicem diye. görümcemi aradık, eşimin yeğenlerini aradık bir gece yanımda kalsınlar diye, ama kimseyi bulamadık. Eşimde gidicem diyor, içimden dedim: Rabbim Senden başka kimsem yok, kimsesizim nolur beni sensiz bırakma, Sen Şafisin(şifa veren) bana da şifa ver!. amin!.. diye dua ettim. Eşimde sabaha biraz daha iyi olacak gibisin en iyisi ben sabah gideyim dedi. Sabah gitti. Ben de yazdıklarınızı okuyordum.Dayanamadım artık bişeyler yazayım istedim. Şimdi biraz daha iyiym hamdolsun Rabbime!..
nisanbucugun benim akıntılardan hayır gelmez artık canım malesef bu sabah ıtıbarıyle kırmızıyı gormus bulunuyorum gercı hala tam kırmızı degıl bulanık bulanık pempe gıbı ve cok az gelıyorr ve buyuzden benım hala umudum var belkide kabullenemıyorum ya hayırlısı
evettt kızlarrr sabah sporum bittti duşum aldım kahvemi yudumlayarak yanınıza geri geldimmmmmm
Mrrrrrvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb böylede nasıl bağırılır bilemedim ki nerde bu kız yaa bugün hiç gelmedi
Canım bir gel yaaa artık nolur gel de bir gör
Toprakcım görüyormusun bir bağırdım sesimi duydu geldi hislerim ne kuvvetli yarabbim :82: ikizler ablamız yok şimdide hadi bir de onun adını çığıralımda gelsin, ayy ne biçim konuşuyorum sinirlerimmi bozuldu ne
İkizler ablaaaaaaaaaaa nerdesiiinnn :111: :111:
canım sen rahim filmini kaça çektirdin anestezi aldın değil mi benim gittiğim yerde 250TL dediler normal mi acaba?
2 haftalığına türkiyeye geldim ,iranda yaşıyorum ben ama 3 yıla kadar dönücez ,orda bir komşum var arap ,çok güzel bir kız ,daha 28 yaşında 3 çocuğu var :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
canım sen rahim filmini kaça çektirdin anestezi aldın değil mi benim gittiğim yerde 250TL dediler normal mi acaba?
İkizler ablaaaaaaaaaaa nerdesiiinnn :111: :111:
Vallahada geldii ablam oda duydu sesimi :124: :124: :124:
yok yok nisanbu, sende bişeyler var bugün.Bak ikizlerimide gelmiş hemen. Hadi hakkında hayırlısı. gönül gözün açık bugün. Başka şeylerde isticem, ama korkuyorum neme lazım.Cesaretim yok :)))
yok yok nisanbu, sende bişeyler var bugün.Bak ikizlerimide gelmiş hemen. Hadi hakkında hayırlısı. gönül gözün açık bugün. Başka şeylerde isticem, ama korkuyorum neme lazım.Cesaretim yok :)))