- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
ben dışardaki insanların bana bebek sormasını istemiyorum onlarla konuşmak istemiyorum dedim ,buradan bahsetmedim ,aynı samimiyeti bulamıyoruz derken hepinizmi aynı şeyi düşünüyorsunuz ,üzüldüm ,söylediğim şeyde bir tuhaflık göremedim yani neden bu kadar düzensiz bir adet şekliniz var dedim ama beni topa tuttunuz .gerek yok ,ben derdim olsa zaten bir derdim vara gider konu açardım ,ben burda yazmak istedim burda paylaşmak istedim ..
berkuncan sen spor yapmaya gidiyorum dedin az önce galiba ,bende pilates yapıyorum 105 kiloydum bir zamanlar o günler eskide kaldı artık
yepyeni bir ben var 40 kilo verdim
ben sana bişi sorcam merak ediyorum çok tabi senin için sakıncası yoksaa hamile kaldıktan sonra göğüs uçlarında renksel yada fiziksel bir değişiklik oldumu
evettt kızlarrr sabah sporum bittti duşum aldım kahvemi yudumlayarak yanınıza geri geldimmmmmm
ben sana bişi sorcam merak ediyorum çok tabi senin için sakıncası yoksaa hamile kaldıktan sonra göğüs uçlarında renksel yada fiziksel bir değişiklik oldumu
Yok canım ya ne sakıncası olacakgöğüs uçlarımın rengi koyulaştı,hamile kaldığımı öğrenmeden önce uçları açıyordu hala acıyo,kaşınıyo,dedilerki yağ sür banyoda uçlarını yıka yarın bir gün yara olmasın ama dokunmak ne mümkün,bide eski sudyenlerim dar gelmeye başaldı canım..şimdilik aktarabileceklerim bunlar
peki ne zaman koyulaşmaya başladı yada şöyle sorayımm ilk hamile olduğunu öğrendiğinde koyumuydu renkleri