Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

ben kendi adıma söylemem gerekirse sizi samimi bulamadım buna dolayıdırki yazdıgınızdan alınmış olabilirim..söylediğiniz şey belki normal birşeydi ama söyleyiş tarzınız beni eleştirir gibiydi ...doğal olarak burdada bana söz hakkı düşüyor ..takdir edersinizki kac yasında kadınlarız adet nasıl olur biliyoruz..eğer merak ettıynız şeyi direkt sorasaydınız elbette bu şekilde cevaplarla karşılaşmazdınız.. neyse uzatmak istemiyorumm yinde hepimiz bebeğimiz olsun diye ugrasıyoruzz..Rabbim sizede gonlunuze gore bebek, aile saadeti ve kalp huzuru nasip etsin...aminn...

samimi bulmanız için benimde normal bir aile hayatım olmalıydı tabi ,ama yok malesef ,yok işte napiyim ,kocam gitmiş beni aldatmış diye ben samimiyetsiz oldum ,ne diyim sizin düşünceniz ..benim tek derdim bir bebek sahibi olmak .
neyse geçelim bunları melankolik olduk iyice ,benim amacım tartışmak değil gerçekten benim amacım kafa dağıtmak
eee spor yapan varmı bakalım kızlaaarrrrr..

berkuncan sen spor yapmaya gidiyorum dedin az önce galiba ,bende pilates yapıyorum 105 kiloydum bir zamanlar o günler eskide kaldı artık
yepyeni bir ben var 40 kilo verdim

berkuncan sen spor yapmaya gidiyorum dedin az önce galiba ,bende pilates yapıyorum 105 kiloydum bir zamanlar o günler eskide kaldı artık
yepyeni bir ben var 40 kilo verdim

oo maşallahhh baya vermişsinizzz evet bende 3 yıl önce radikal bir karar aldım 72 kiloydum spor ve diyet ile şu an 58 kiloyumm spor yapmaya alıştım mecburi bir durum dolayısıyla bırakmam gerekti 3 ay, bir haftadır tekrar başladımm

evettt kızlarrr sabah sporum bittti duşum aldım kahvemi yudumlayarak yanınıza geri geldimmmmmm

berkuncan spor gerçekten çok faydalı ,bir yaşam biçimi haline gelmeli diye düşünüyorum ..benim hocam çok iyi ,ayrıca diyetisyenimde öyle onların sayesinde oldu

ben sana bişi sorcam merak ediyorum çok tabi senin için sakıncası yoksaa hamile kaldıktan sonra göğüs uçlarında renksel yada fiziksel bir değişiklik oldumu

ben sana bişi sorcam merak ediyorum çok tabi senin için sakıncası yoksaa hamile kaldıktan sonra göğüs uçlarında renksel yada fiziksel bir değişiklik oldumu

sanırım bana sordun ,ilk gebeliğimde inan hiçbirşey olmadı ,ne bir hamilelik belirtisi ne ağrı sızı hiçbirşey ama ikinci gebeliğim uzun sürmüştü 10 haftalıkken kaybettim onu onda göğüs uçlarım siyahlaşmaya başlamıştı ,ve damarlarım sanki süt doluyormuş gibi belirgin ve dışardan görünür hale gelmişti..ayrıca uçları kaşınıyordu sürekli .

Yok canım ya ne sakıncası olacak göğüs uçlarımın rengi koyulaştı,hamile kaldığımı öğrenmeden önce uçları açıyordu hala acıyo,kaşınıyo,dedilerki yağ sür banyoda uçlarını yıka yarın bir gün yara olmasın ama dokunmak ne mümkün,bide eski sudyenlerim dar gelmeye başaldı canım..şimdilik aktarabileceklerim bunlar

hamileyken 11.12. haftalarda cinsiyet öğrenmeye gidecektik,dr belki belli olur demişti ,bende bir mavi bir pembe patik örmüştüm,kısmet olmadı (

neyse ya artık olmassa da evlatlık tek çözüm bana ,bundan sonra can yoldaşı lazım ,40 a kadar deniycem olmadı evlatlık o da 2 yıla kadar çıkıyomuş 42 yaşında ikinci baharım olur .siz evlatlık hakkında ne düşünüyorsunuz ?????????????????????????????????????????????????????

kimi diyor hiç söylemeyin büyüyünce öğrensin ,kimi diyor çocukken alıştırın onun için terddütlerim var ,kısmet bakalım

çalışmak istiyorum ,mesleğim var ,ama bu tedaviler yüzünden çalışamadım ,ama şimdi artık kafamı başka yöne vermem için bişeyler yapmam lazım ..

bende biraz saç bakımı bölümüne gireyim bari ,kepek sorunum varda :)))))) sonra gelin ama ha ,takılırız ..

peki ne zaman koyulaşmaya başladı yada şöyle sorayımm ilk hamile olduğunu öğrendiğinde koyumuydu renkleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…