- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar xanax ve reoctan haberi olanınız var mı? Nerelerdeler, nasıllar? Ara sıra gelip bize sağlık haberlerini verseler ne iyi olur değil mi? Özlendiniz be kızlar...
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış su ve temmuz, hoş geldiniz diyorum.Rabbim en hayırlı zamanda evlatlarınıza kavuştırsun inşaAllah!..Aminnn...
nisanbu dikkat et çatlama haa :)))))))
peki ne zaman koyulaşmaya başladı yada şöyle sorayımm ilk hamile olduğunu öğrendiğinde koyumuydu renkleri
kızlar xanax ve reoctan haberi olanınız var mı? Nerelerdeler, nasıllar? Ara sıra gelip bize sağlık haberlerini verseler ne iyi olur değil mi? Özlendiniz be kızlar...
temmuz 01 hoş geldin canım benım.....
ya ben yok gen ne de güzel sohbetler felan benım şansım yok yaaaa valllah neyse nasip :)
Aynen öyle xanax sıkıntılı bir durumdaydı en son düşüğe doğru gidiyordu gebeliği reoc ile ilgili hiç bir fikrim yok bir kayboldu birdaha yokkk ama anatolya tatil sonu dönecekk onu biliyorum sadecee sen nasıl oldun biraz daha iyimisin canımm
iğdeçiçeği sen nasılsın ?
iyiyim sağolasın, sen de iyisin inşaAllah!..