Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

kızlar xanax ve reoctan haberi olanınız var mı? Nerelerdeler, nasıllar? Ara sıra gelip bize sağlık haberlerini verseler ne iyi olur değil mi? Özlendiniz be kızlar...

benimde misafirim gelcek bugün hiçbir hazırlığım yok ,allahtan akşam çayı dediler ,bugün dökülüyor heryerim yemek hazırlayamazdım ,zaten iranlı gelenler dillerini hala öğrenemedim çok zor .. :)))) artık eşim çağırdı o konuşacak mecbur ..

kızlar xanax ve reoctan haberi olanınız var mı? Nerelerdeler, nasıllar? Ara sıra gelip bize sağlık haberlerini verseler ne iyi olur değil mi? Özlendiniz be kızlar...

Aynen öyle xanax sıkıntılı bir durumdaydı en son düşüğe doğru gidiyordu gebeliği reoc ile ilgili hiç bir fikrim yok bir kayboldu birdaha yokkk ama anatolya tatil sonu dönecekk onu biliyorum sadecee sen nasıl oldun biraz daha iyimisin canımm

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış su ve temmuz, hoş geldiniz diyorum.Rabbim en hayırlı zamanda evlatlarınıza kavuştırsun inşaAllah!..Aminnn...

igdecigim hoşbulduk canım benım inşallah tez zamanda hep birlikte alırız topigimiz bebiş kaynar ne güzel olur vallah aahahhhaaa... :) :)

temmuz 01 hoş geldin canım benım.....

ya ben yok gen ne de güzel sohbetler felan benım şansım yok yaaaa valllah neyse nasip :)

bende onları cok merak edıyorum yaa reoc hamile kaldıktan sonra galiba anneler topiğiyle devam ettı ama xanax a ne oldu bılmem.. anatolyayıda özledikk tatıl bıtsede gelse oda artık:KK19:

ben koşu bandı aldım ama çabuk yoruluyorum ,sizce günde 10 dakika yeterli mi ,bana az geliyor ama tıkanıyorum hemen ..

Mrrrrrvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb böylede nasıl bağırılır bilemedim ki nerde bu kız yaa bugün hiç gelmedi:KK43:
Canım bir gel yaaa artık nolur:KK9::KK9::KK9::KK9: gel de bir gör :KK9::KK9:

Aynen öyle xanax sıkıntılı bir durumdaydı en son düşüğe doğru gidiyordu gebeliği reoc ile ilgili hiç bir fikrim yok bir kayboldu birdaha yokkk ama anatolya tatil sonu dönecekk onu biliyorum sadecee sen nasıl oldun biraz daha iyimisin canımm

Sağolasın canım, iyiyim hamdolsun! ''Rabbim sen Şafisin bana da şifa ver.'' diye çok dua ettim. duydu sesimi kurban olduğum ve kabul etti duamı. Hala yataktayım, boğazım şiş ve acıyor, arılarım azaldı ve ateşim düşüyor çok şükür. Kanuni boşuna dememiş:
'' Halk içinde muteber bir nesne yok devlat gibi
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.'' Vallahi kızlar hakikaten öyleymiş, sağlık gibi yok. Rabbim bu gününe şükür, başka dert vermesin inşaAllah!... Ayyy nasıl da özlemişim hepinizi oyyy canlarım benim hepinizi kocaman ÖPTÜM!..

iğdeçiçeği sağlık çok önemli ,dikkat et kendine ,valla herşeyin başı işte ,sağlık olmadımı para pul herşey boş..

X