doktorun ne dedi canım?
Beklenen bisiydi zaten dedi tatlım ayan damla damla artış yok ama iğne baslasakta bana göre saglikli olmaz dedi. Zaten betahcg düzgün yukselmiyordu kesede bozuktubenim bebislerim neden tutunamiyo ki (( zaten bu kadar üzüntüye buda daysmaniycak birakcak beni ( çok kötüyüm anatolyacim ifade edemiyorum su yaşadığım durumu öyle bitki gibi yatıyorum simdi
canım geçmiş olsun öncelikle çok uzuldum gerçektenhYIRLSI olsun tatlım sağlıklı olması daha onemlı değil mı inşalla bidahakıne sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olsun canım
Beklenen bisiydi zaten dedi tatlım ayan damla damla artış yok ama iğne baslasakta bana göre saglikli olmaz dedi. Zaten betahcg düzgün yukselmiyordu kesede bozuktubenim bebislerim neden tutunamiyo ki (( zaten bu kadar üzüntüye buda daysmaniycak birakcak beni ( çok kötüyüm anatolyacim ifade edemiyorum su yaşadığım durumu öyle bitki gibi yatıyorum simdi
Sagol canım inşallah herşeyin hayırlısı ama ben yinede bi durumu kabul edemiyorum umudum var hala belki tutunur gitmez kanamam fazla yok zaten belki çok olmaz kesilir bende dikkat ederim elimden geldiğince yatarım falan. Uffff ışte ümit benimkisi
Sagol canım inşallah herşeyin hayırlısı ama ben yinede bi durumu kabul edemiyorum umudum var hala belki tutunur gitmez kanamam fazla yok zaten belki çok olmaz kesilir bende dikkat ederim elimden geldiğince yatarım falan. Uffff ışte ümit benimkisi
kızlar gnaydın :) bu sabah koşup baktım gelmemiş kırmızılar mutlu oldum hmen :) ama sancılarım var olacakmısım gibi bakalım:44::44::44:
kızlar gnaydın :) bu sabah koşup baktım gelmemiş kırmızılar mutlu oldum hmen :) ama sancılarım var olacakmısım gibi bakalım:44::44::44:
hekesşlere günaydınlar hafta sonu kimsecikler yok tempomuz baya düştü
sonaycım adet belirtileri ile gebelik belirtileri bazı insanlarda ayırt edilmeyecek kadar yakın oluyormuş, daha öncede hiç gecikmen olur muydu ? sanırım sen bize müjdeli haber vereceksin bizde eski tempomıza döneceğiz :)))
en son ne zmn test yaptın peki ??
inşallah olmazsın tatlım güzel haberler alırız senden inşallah
sana da günaydın canım. hakket ya kimsecikler gelmiyor topiğe kızlar ne oldu bizeeeee
Merhaba kızlarrr :))))) Evet evet topik durgunlaştı kimsecikler yok bu ara. Güzel haberler gelse de halay çeksek bari. eylül nerelerde ne oldu ayy umarım bebeğin heyecanından girmiyordur topiğe.:))))) iğdeçiçeği ile görüşen var mı çok merak ediyorum Onu.( berkuncan, anatolya, mrvb, sonay,toprak,coldriver, kızlarrr nerelerdesiniz:79: öptüm sizleri
İğdeçiçeği canım CEVAPLAMAYI UNUTMUŞUM EN ÖNEMLİ SORUNU...annem kuranı kerim okumasını biliyor...tavsiye edeceğin sure felan mı var canım bekliyorum??
S.A. canım. Annen her K.Kerim okuduğunda eline üfleyip vücuduna sürsün ve sürerken de Allah'ım Sen şafisin(şifa veren) bana şifa ver !Amin. desin inşaAllah şifa olur canım. Birde Şuara Suresi 80. ayeti bol bol kendine okusun canım. Şifa Allah'tan...
ayy iğdeçiçeğimm çok üzüldümsen benden çok bilinçlisin hani bu konuda senin gibi birine akıl vermek bana düşmez seni çok özel bir insan olarak görüyorum ama yinede söylemeden edemeyeceğim bir çift boşandığı zaman yer gök oynarmış inlermiş, öfkeli düşünme önce sakinleşmeye çalış sonra sorunları çözmek için konuşun bence, bebeğinizde olur herşey yoluna girer umarım. Ama olaylar sıcakken böle kararlar almamanı tavsiye ederim.
Ne kadarlık evlisiniz merak ettim ?
iğdeçiçeğimm canımm ne oldu durr hemennn morall bozmakk yokk allahın izniylee herşeyin bir çaresi çözümü vardır allahın izniyle valla karıkoca arasına girilmez biliyorumm ama canım bu durumda ne soylenır onu bılmıyorumm Rabbım dogru yoldan ayırmasınn yar ve yardımcın olsun inşallah
gülcecimm geçmişi tam olarak okuyamadım ama annenın bir rahatszılıgı olmuş onu gordum cokcok gecmışler olsun Allah şifalar versinnn anneni size bağışlasın rabbim tum şifa bekleyen hastalırına derman versınn
iĞDEÇİÇEĞİ canım hani çok klasik olcak ama her evlilikte oluyor ...bu sefer çok ağır oldu felan deniliyor ama atlatıyor insan...elbette üzülceksin ama o üzüntü ve sinirle yanlış bir şey yapmazsınız inş.canım...dua edicem...rabbim hayra çıkarsın aydınlığa çıkarsın inş.
amiiim canımmm..ne olur duanızda unutmayın anneciğimi
Canım arkadaşlarında söylediği gibi bencede ani kara verme,heleki aileni işin içine karıştırırsın daha sonra sen kocanı affedersin ama onlar affetmez onlara hiç söyleme kendi aeranızda çözmeye bakın,bırak konuşmak istiyosa konuşsun sen sus dinle o sakinleşincede sen söylemek istediklerini söylersin bu arada ben bi yerden okumuştum karşınızdaki sinirli birini sakinleştirmek için Ya Halim çekin içinizden diye paylaşmak istedim genelde yaparım susuverir karşımdaki denemk isterseniz
Adet günün geldiyse büyük bi ihtimal o yerleşme değil adet kanaması olabilir canım burdaki biçok arjkkadaşım adet günün veya 1 gün öncesi,sonrası kahverengi akıntıdan sonra adetleri başladı.ama kesilirse o zaman test yaparsın..
Canım arkadaşım sanırım sen çok bunalmışsın yoksa senin gibi inançlı bir insanın sabredememesi garip olur fakat lütfen olayı ailenle paylaşmadan biraz soğumaya bırak çünkü işin içine aileni katarsan sonra sen eşini affedersen olayların rengi çok değişir üzme tatlı canını hayat çok kısa gel anlat paylaşalım belki bir çözüm buluruz nelerin üstesinden geldik bununda bir hal yolunu buluruz...
İğdeçiçeği( ne oldu bitanem ya huzursuz olmana çok üzüldüm. Arkadaşlar çok güzel demişler bekle diye hemen ailenle paylaşma bence de. Sen gerçekten çok olgun bir insansın. Yorumların, görüşlerin hem bir psikolog gibisin hem de insana huzur veriyorsun. O yüzden ani ve acil verilen kararlar sana yakışmaz. Sorunu paylaşmak istersen sana destek ve yardımcı olmaya hazırız biliyorsun. Ama şunu söylemeliyim ki bir çok defa herşeyi bırakıp gitmek benim de içimden gelmiştir. Eminim buradaki birçok arkadaş bunu yaşamıştır. Ama işte bilirsin artılar ve eksiler konulduğu zaman artılar ağır basıyor. Sen de eş olarak seçtiysen artıları fazladır muhakkak. Bence annenlerden önce burada bizimle paylaş, bazen bir cümle, bir yaşanmışlık insanı yumuşatır. İster topikten, ister özelden biz - ben burdayız. Hadi ablacım derdini söylemeyen derman bulamaz.
iğdeçiçeğim canım ,moral kaynağımız ,seni böyle görmek hoşuma gitmedi hiç ,
hepimizin zaman zaman olmuştur böyle dönemleri ,
acaba biraz erken bir karar mı ,he ne dersin ,
sağlıklı düşünecek bir ortamın olmadımı ?
kimse ile paylaşamadın mı ?
bence en yakın dostunla ,ablan kardeşin kim varsa iyice bir anlat ona herşeyi dök içini ,sonra eşinle konuş ,bişeyler bittiyse elbet zorlamanın alemi yok ,ama arada sevgi varsa küçücükte olsa, eminim düzelecektir,ama eğer dış etkenler sebepse sakın yuvanı bozma ..
iğde çiçeğim nerelerdesin sen nasılsın çok merak ettik seni gerçekten umarım herşey yoluna girmiştir
hekesşlere günaydınlar hafta sonu kimsecikler yok tempomuz baya düştü
sonaycım adet belirtileri ile gebelik belirtileri bazı insanlarda ayırt edilmeyecek kadar yakın oluyormuş, daha öncede hiç gecikmen olur muydu ? sanırım sen bize müjdeli haber vereceksin bizde eski tempomıza döneceğiz :)))
en son ne zmn test yaptın peki ??
canım benım gecıkmem pek olmaz dı hatta hep cumartesi olur hafta içi olmaz :) çok sancılı gectiği için hep dua ederim hafta içi olmasn diye :) inşallah cvanım ama idrar testini olmadan önce yaptum öğlen ama yoktu bişi o yuzden şimdi pek yapasım yok hafta içi direk doktora gidip kanda baktırayım dıyorum da insan ne kadar umut ediyor cok farklı bişeymiş bu yaa:)))