Herkese günaydınlar hayırlı cumalar
hayırlı cumalar:) günaydın arkadaşlar
herkeslere günaydınnnn :103::103::103:
günaydın herkeşlere ; hayırlı cumalar :)))
hayırlı cumalar:) günaydın arkadaşlar
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar
hepinize kocamaaaaaaaaaaaaan günaydınh.sonuna başlangıç için son 1 gün hadi iyisiniz çalışan kızlar
hepinize kocamaaaaaaaaaaaaan günaydınh.sonuna başlangıç için son 1 gün hadi iyisiniz çalışan kızlar
günaydınnnn :) evde oturanlar için değişen bi şey yok tabi bize her gün haftasonu
nihayetinde çalışanlar bizi kovalıyacak o olacak
ikizlerim geçmiş osun canım. diş çok zordur bilirim.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah!.. Ben moral olarak çok kötüyüm, ancak sizlerle paylaşabiliyorum zaten. kimseye bişey anlatamıyorsun. Salı gününden beri eşimle kavgalıyız. Bu seferki çok fenaydı. Detaya giremicem ama şu kadarını söyleyim, aileme söyleme cesaretini bulabilirsem eğer boşanmayı düşünüyorum. bilmiyorum ne yapacağım. Allah yardımcımız olsun inşaAllah!.. Nolur bana çok dua edin. Psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim.
İĞDEÇİÇEĞİ canım benim rüyamın bebekle alakası yok...biraz uzun olcak ama anlatıyorum... mayıs ayından beri canımıniçi annem rahatsız...önce ameliyat ve ardından 6 kür kemoterapi gördü...daha 53 yaşında....kemoterapiler bitti ve şuan sadece kontrole gidiyoruz...yani ilk 2 aylık kontrolümüz p.tesi günü inş.(ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM)...Kemoterapilerden sonra temiz çıkmıştı çok şükür...inş. devamı gelir.......ben bu sıkıntılarla her gün dua ettim annemin şifası için ve bir gece dedimki rabbim içimi aydınlatcak bir rüya göster...rüyamda annemle hastanedeyiz ve su basmış hastaneyi...annem benden önce suya giriyor ,içimden annem o suya girerse hasta olur diye korkuyorum...annem suya giriyor ve kıyafeti bile ıslanmıyor..çok şükür hiç bişey olmadı diyorum....sonra aynı gece yangın gördüm...ateş benim arkamdan hızla geliyor..nasıl koşuyorum tutuşcak yoksa kıyafetim...adamın biri çıkıyor ve ateşin yönünü benzin dökerek başka yere yöneltiyor ama yine eteğim tutuşuyor...ben koşuyorum ama yanıyorum bir taraftan...fakat hiç acı felan yok bende...diyorumki şuan yanıyorum ama bişey olmuycak eminim...atlatcam bunu diyorum...bir duvar çıkıyor karşıma atlıyorum ordan..elimle ateşi söndürdüm ve kıyafetlerim bile yanmamış o kadar yangına...biliyodum kurtulacağımı çok şükür diyorum....ben annemin iyi olacağına yordum hep
Ben galiba yine senin mesaj kutunu doldurmuşum
kızlar neden kımse yok artık buralarda sıramız bile düşmüş herkesin günü geçti ondan mı :)) neyse bdım gunum yarın inşallah beklenen gelmez bebeişim olur:)hayırlısıyla öpüyorum sizi
kızlar neden kımse yok artık buralarda sıramız bile düşmüş herkesin günü geçti ondan mı :)) neyse bdım gunum yarın inşallah beklenen gelmez bebeişim olur:)hayırlısıyla öpüyorum sizi
herkese günaydınnnn sizi kaçaklar siziii nerelerdesin bakayımmm kimsecikler yok iki gündür
sonaycım bu gün bat günün hadi bakalım inşallah olmassında bir müjde ile topiği canlandırırsın
Dun dr a gittim durumlar iyi degil dün akşamdan beri kanamamda var çöktüm resmen :-(