Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Kızlar herkese mrb...yine geç kaldım muhabbete işten güçten....

Kızlar inş. bir dahaki aya...sakın drumak yok yola devam:)
eve geldim..
tatlı yaptım kendimi yemeğe vurdum hahahahahha sizlerle paylaşayım..
hatta buyrun gelin beraber yiyek

Eki Görüntüle 607139
ayyy canım istedi...hem tatlı istiyor canım hem tuzlu:)cinsiyeti ne olur bilmem:)
lavinia benimd e diş sorunum var korkudan gitmedim hiç...şimdi de gebelik olunca napcam biliyorum...hamilelikte baya sıkıntı veriyormuş diş..keşke senin gibi gideydim önceden

İğdeçiçeği canım CEVAPLAMAYI UNUTMUŞUM EN ÖNEMLİ SORUNU...annem kuranı kerim okumasını biliyor...tavsiye edeceğin sure felan mı var canım bekliyorum??

Son düzenleme:
lavinia benimd e diş sorunum var korkudan gitmedim hiç...şimdi de gebelik olunca napcam biliyorum...hamilelikte baya sıkıntı veriyormuş diş..keşke senin gibi gideydim önceden[/QUOTE]

ayy canım gercekten keske hamile kalmadan halletseydın ama napalımm hamilyekende halledılıebılıyormus genede okdar vahım degıl yanı sadece ilk 3ay yapılmıyor inşallah sorunsuz bır hamilelik gecırırsınn de dogumdan sonra rahat rahat gıdersınn canım

ikizlerim geçmiş osun canım. diş çok zordur bilirim.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah!.. Ben moral olarak çok kötüyüm, ancak sizlerle paylaşabiliyorum zaten. kimseye bişey anlatamıyorsun. Salı gününden beri eşimle kavgalıyız. Bu seferki çok fenaydı. Detaya giremicem ama şu kadarını söyleyim, aileme söyleme cesaretini bulabilirsem eğer boşanmayı düşünüyorum. bilmiyorum ne yapacağım. Allah yardımcımız olsun inşaAllah!.. Nolur bana çok dua edin. Psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim.

lavinia benimd e diş sorunum var korkudan gitmedim hiç...şimdi de gebelik olunca napcam biliyorum...hamilelikte baya sıkıntı veriyormuş diş..keşke senin gibi gideydim önceden

ayy canım gercekten keske hamile kalmadan halletseydın ama napalımm hamilyekende halledılıebılıyormus genede okdar vahım degıl yanı sadece ilk 3ay yapılmıyor inşallah sorunsuz bır hamilelik gecırırsınn de dogumdan sonra rahat rahat gıdersınn canım[/QUOTE]

Ben 9 ay hiç yapılamıyor sanıyordum canım bunu duyduğuma sevindimm..inş.canım inş. sorunsuz olur da annemle de rahat ilgilenirim...çok korkuyorum anneme yeniden tedavi başlanırsa diye...bebek de olursa ilgilenemem diye...ama inş. sadece kontroller olur hastalık yenilemeden tertemiz atlatır anneciğim

ayy iğdeçiçeğimm çok üzüldüm sen benden çok bilinçlisin hani bu konuda senin gibi birine akıl vermek bana düşmez seni çok özel bir insan olarak görüyorum ama yinede söylemeden edemeyeceğim bir çift boşandığı zaman yer gök oynarmış inlermiş, öfkeli düşünme önce sakinleşmeye çalış sonra sorunları çözmek için konuşun bence, bebeğinizde olur herşey yoluna girer umarım. Ama olaylar sıcakken böle kararlar almamanı tavsiye ederim.
Ne kadarlık evlisiniz merak ettim ?

Son düzenleme:
iğdeçiçeğimm canımm ne oldu durr hemennn morall bozmakk yokk allahın izniylee herşeyin bir çaresi çözümü vardır allahın izniyle valla karıkoca arasına girilmez biliyorumm ama canım bu durumda ne soylenır onu bılmıyorumm Rabbım dogru yoldan ayırmasınn yar ve yardımcın olsun inşallah

gülcecimm geçmişi tam olarak okuyamadım ama annenın bir rahatszılıgı olmuş onu gordum cokcok gecmışler olsun Allah şifalar versinnn anneni size bağışlasın rabbim tum şifa bekleyen hastalırına derman versınn

Son düzenleme:
iĞDEÇİÇEĞİ canım hani çok klasik olcak ama her evlilikte oluyor ...bu sefer çok ağır oldu felan deniliyor ama atlatıyor insan...elbette üzülceksin ama o üzüntü ve sinirle yanlış bir şey yapmazsınız inş.canım...dua edicem...rabbim hayra çıkarsın aydınlığa çıkarsın inş.

amiiim canımmm..ne olur duanızda unutmayın anneciğimi

kızlar bana birşey deyin ne olur.. dün gelen bi kaç damla kahverengi akıntım bu gecede azcık gelmiş sabahtan beride bir damla geldi hafif kasık ağrım var..adet değil bu böyle adet başlaması hiç yaşamadım..yerleşme olduğunu nasıl anlıcam.. yada test için ne kadar bekliyim...yardım edin

adetin geciktiyse direk git kan testi yaptır,bence bekleme..
sonuçta yerleşme kanaması da olsa süreklilik arz etmesi kötü olabilir..
erteleme..

Canım arkadaşlarında söylediği gibi bencede ani kara verme,heleki aileni işin içine karıştırırsın daha sonra sen kocanı affedersin ama onlar affetmez onlara hiç söyleme kendi aeranızda çözmeye bakın,bırak konuşmak istiyosa konuşsun sen sus dinle o sakinleşincede sen söylemek istediklerini söylersin bu arada ben bi yerden okumuştum karşınızdaki sinirli birini sakinleştirmek için Ya Halim çekin içinizden diye paylaşmak istedim genelde yaparım susuverir karşımdaki denemk isterseniz

Adet günün geldiyse büyük bi ihtimal o yerleşme değil adet kanaması olabilir canım burdaki biçok arjkkadaşım adet günün veya 1 gün öncesi,sonrası kahverengi akıntıdan sonra adetleri başladı.ama kesilirse o zaman test yaparsın..

Kaç gün geçti ki???

kan testinden sonra üzülmek istemiyorum..beklerkende daha fena oluyorum.....ama bir iki gün daha bekleyip idrar testi yapıcam

kan testinden sonra üzülmek istemiyorum..beklerkende daha fena oluyorum.....ama bir iki gün daha bekleyip idrar testi yapıcam

Bencede kan testine gidersen eğer çok sağlam bünyedeysen git yoksa yıkılı çok üzülürsün amaann diyip boşverecek gibi değilsin anladığım kadarıyla bırak bakalım geciksin geciktiği kadar sonra nasılsa idrar testi yaparsın..

bazı küçük miyomlar adette bile atılabiliyor diye biliyorum, Allah yardımcın olsun tatlım çok çok çok iyi olacaksın buna canı gönülden inanıyorum :))))

ohhhhhh afiyet bal şeker olsun

burada hemşire bir komşum var ona anlattım sorunu normaldir dedi rahatladım çok şükür.

eğer anlatırsan bir kısmını belki çözüm bulabiliriz canım.ben de arkadaşlara katılıyorum sinirliyken bir karar verme unutma ki öfkeyle kalkan zararla oturur. ailene söylemeden önce eşinle konuş bence boşanma kararını. lütfen sakin kafayla düşün de bir karara var. evliliğindeki eksileri artıları yaz bir yere ona göre ver kararını

Canım arkadaşım sanırım sen çok bunalmışsın yoksa senin gibi inançlı bir insanın sabredememesi garip olur fakat lütfen olayı ailenle paylaşmadan biraz soğumaya bırak çünkü işin içine aileni katarsan sonra sen eşini affedersen olayların rengi çok değişir üzme tatlı canını hayat çok kısa gel anlat paylaşalım belki bir çözüm buluruz nelerin üstesinden geldik bununda bir hal yolunu buluruz...

İğdeçiçeği ( ne oldu bitanem ya huzursuz olmana çok üzüldüm. Arkadaşlar çok güzel demişler bekle diye hemen ailenle paylaşma bence de. Sen gerçekten çok olgun bir insansın. Yorumların, görüşlerin hem bir psikolog gibisin hem de insana huzur veriyorsun. O yüzden ani ve acil verilen kararlar sana yakışmaz. Sorunu paylaşmak istersen sana destek ve yardımcı olmaya hazırız biliyorsun. Ama şunu söylemeliyim ki bir çok defa herşeyi bırakıp gitmek benim de içimden gelmiştir. Eminim buradaki birçok arkadaş bunu yaşamıştır. Ama işte bilirsin artılar ve eksiler konulduğu zaman artılar ağır basıyor. Sen de eş olarak seçtiysen artıları fazladır muhakkak. Bence annenlerden önce burada bizimle paylaş, bazen bir cümle, bir yaşanmışlık insanı yumuşatır. İster topikten, ister özelden biz - ben burdayız. Hadi ablacım derdini söylemeyen derman bulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…