- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlarrr :))))) Evet evet topik durgunlaştı kimsecikler yok bu ara. Güzel haberler gelse de halay çeksek bari. eylül nerelerde ne oldu ayy umarım bebeğin heyecanından girmiyordur topiğe.:))))) iğdeçiçeği ile görüşen var mı çok merak ediyorum Onu. ( berkuncan, anatolya, mrvb, sonay,toprak,coldriver, kızlarrr nerelerdesiniz:79: öptüm sizleri
mrvb, lavinia, gülcee, anatolya, nisanbu, berkuncan, ikizler, eylül ve pufpuf! Canım arkadaşlarım diyemiyorum artık, hepiniz canım dostlarımsınız ve candan dostlarımısınız, hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum canlarım. Ara ara teselli aramak için geldim topiğe, yazdıklarınız yalnız olmadığımı hissettirdi. Hepinizin söylediğini dikkate aldım. Siz de biliyorsunuz yaşadıklarımı az çok. Geçen yıl dış gebelik, bu yıl kimyasal gebelik, ailemin ilgisizliği vs. derken psikolojim çöktü. bir de eşimin saçma sapan nedenlerle tartışma çıkarması beni kırılma noktasına getirdi. Tükendiğimi hissettim. Ölmeyi çok istedim.eşimin ablası büyük görümce var olgun bir insan onu aradım, ona anlattım herşeyi.Dün çıktı geldi bize, akşamda kaldı.o epey bir konuştu orta yolu bulmamız için çok uğraştı.Şimdilik ikimizde oluruna bıraktık.Rabbim hakkımızda hayırlısını takdir etsin inşaAllah!..Amin!..Bu arada birkaç arkadaşıma mesaj yazıp dua istedim.Onların ve sizlerinde dualarınızı Rabbim kabul etmiş ki, biraz kendime geldim. O üzüntüyle grip oldum. Ama ruhsal olarak daha iyiyim. Hepinizden Allah razı olsun, Rabbim tez zamanda katında bol bulunan kullarından en hayırlıları sizlere evlat olarak bağışlasın, o evlatlar sizi, siz o evlatları cennete götürmeye birbirinize vesile olun inşaAllah!..AMİN!!! Hepinizi ayrı ayrı kocaman kocaman öpüyorum.bundan sonra daha çok yer ayıracağım dualarımda sizlere.Tekrar teşekkür ederim candan dostlarım...
Benim kırmızılarım bitti sayılır yarın itibariyle çalışmalara start veriyorum ovuluasyon testlerimde geldi nisanbucum senin hamileliğine yardımcı oldular banada olur inşallah birde ben bu ovuluasyon testlerine ne zaman başlayacam ?
kızlar bende geldimyaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı hayırlısı böyleymiş
ama bu ay adetim 4 gün gecikti yinede umutsuzum yaa kasıklarım inanılmaz sancılanıyor adet olacakmışım gibi ama ne gelen var ne giden
öyle akıntım çok yok birde üşüdüğüm zaman gögüsum sızlıyor.belimde ağrı var uyku halimde çok ama yinede yok diyorum hasta olacakmışım gibi davranıyorum
test yapmadım salı gününe kadar olmazsam kadın doğum dr. gidicem inşallah bebişim benimledir:18::18:[/Q
hoşgeldın arkadaşım hadı bakalım hayırlısı
kızlar bende geldimyaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı hayırlısı böyleymiş
ama bu ay adetim 4 gün gecikti yinede umutsuzum yaa kasıklarım inanılmaz sancılanıyor adet olacakmışım gibi ama ne gelen var ne giden
öyle akıntım çok yok birde üşüdüğüm zaman gögüsum sızlıyor.belimde ağrı var uyku halimde çok ama yinede yok diyorum hasta olacakmışım gibi davranıyorum
test yapmadım salı gününe kadar olmazsam kadın doğum dr. gidicem inşallah bebişim benimledir:18::18:[/Q
hoşgeldın arkadaşım hadı bakalım hayırlısı
sağol arkadaşım hoşbulduk hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
hazır gitmişken yaptır bakalım en azından umutlarının ne yöne gideceğini öğrenmiş olursun canım benim bu arada mesleğin neydi ?kızlar yarın kan testi yaptırsam mı cıkmazsa uzulecem :) yarın hastaneye kesın gidecem cunku öğrencim staja gidiyor onu teftişe gidicem zaten :))) ordan gecip kadın doğumamı girsem diiyorum
hoş geldin umalımda bu ayki belirtiler bebişin belirtileri olsunkızlar bende geldimyaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı hayırlısı böyleymiş
test yapmadım salı gününe kadar olmazsam kadın doğum dr. gidicem inşallah bebişim benimledir:18::18:
berkucum hadi bakaalım inşalah bende o zamana hamıle olursam size dua ederim hamişlerin duası kabul olurmuş :))
hazır gitmişken yaptır bakalım en azından umutlarının ne yöne gideceğini öğrenmiş olursun canım benim bu arada mesleğin ne
canım ben meslek lisesinde bilgisayar bölüm öğretmeniyim :) 12. sınıf öğrenc,erim staja gidiyor hepside nerdeyse hastanede
mrvb, lavinia, gülcee, anatolya, nisanbu, berkuncan, ikizler, eylül ve pufpuf! Canım arkadaşlarım diyemiyorum artık, hepiniz canım dostlarımsınız ve candan dostlarımısınız, hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum canlarım. Ara ara teselli aramak için geldim topiğe, yazdıklarınız yalnız olmadığımı hissettirdi. Hepinizin söylediğini dikkate aldım. Siz de biliyorsunuz yaşadıklarımı az çok. Geçen yıl dış gebelik, bu yıl kimyasal gebelik, ailemin ilgisizliği vs. derken psikolojim çöktü. bir de eşimin saçma sapan nedenlerle tartışma çıkarması beni kırılma noktasına getirdi. Tükendiğimi hissettim. Ölmeyi çok istedim.eşimin ablası büyük görümce var olgun bir insan onu aradım, ona anlattım herşeyi.Dün çıktı geldi bize, akşamda kaldı.o epey bir konuştu orta yolu bulmamız için çok uğraştı.Şimdilik ikimizde oluruna bıraktık.Rabbim hakkımızda hayırlısını takdir etsin inşaAllah!..Amin!..Bu arada birkaç arkadaşıma mesaj yazıp dua istedim.Onların ve sizlerinde dualarınızı Rabbim kabul etmiş ki, biraz kendime geldim. O üzüntüyle grip oldum. Ama ruhsal olarak daha iyiyim. Hepinizden Allah razı olsun, Rabbim tez zamanda katında bol bulunan kullarından en hayırlıları sizlere evlat olarak bağışlasın, o evlatlar sizi, siz o evlatları cennete götürmeye birbirinize vesile olun inşaAllah!..AMİN!!! Hepinizi ayrı ayrı kocaman kocaman öpüyorum.bundan sonra daha çok yer ayıracağım dualarımda sizlere.Tekrar teşekkür ederim candan dostlarım...
canım benım gecıkmem pek olmaz dı hatta hep cumartesi olur hafta içi olmaz :) çok sancılı gectiği için hep dua ederim hafta içi olmasn diye :) inşallah cvanım ama idrar testini olmadan önce yaptum öğlen ama yoktu bişi o yuzden şimdi pek yapasım yok hafta içi direk doktora gidip kanda baktırayım dıyorum da insan ne kadar umut ediyor cok farklı bişeymiş bu yaa:)))
test yapmadım salı gününe kadar olmazsam kadın doğum dr. gidicem inşallah bebişim benimledir:18::18:
Merhaba kızlarrr :))))) Evet evet topik durgunlaştı kimsecikler yok bu ara. Güzel haberler gelse de halay çeksek bari. eylül nerelerde ne oldu ayy umarım bebeğin heyecanından girmiyordur topiğe.:))))) iğdeçiçeği ile görüşen var mı çok merak ediyorum Onu. ( berkuncan, anatolya, mrvb, sonay,toprak,coldriver, kızlarrr nerelerdesiniz:79: öptüm sizleri
burdayımmm ablacım giriyorum bakıyorum kimsecikler yok biz çalışmalar başladım bu arada birde ben birşey merak ediyorum ben ovuluasyon testi aldım ama ne zaman yapmaya başlayacağımı bilmiyorum yardımmmmm....
Benim kırmızılarım bitti sayılır yarın itibariyle çalışmalara start veriyorum ovuluasyon testlerimde geldi nisanbucum senin hamileliğine yardımcı oldular banada olur inşallah birde ben bu ovuluasyon testlerine ne zaman başlayacam ?
iğdeçiçeğim rabbim hakkınızda hayırlısını versin canımm iyi olmana cok sevindim canım inşallah dahada iyi olacaksın Allahın izniyle bizde herzman yanındayız canım ne zman istersen bizimle konuş rahatlarsın kendinin yalnz hissetme olurmu canımmmrvb, lavinia, gülcee, anatolya, nisanbu, berkuncan, ikizler, eylül ve pufpuf! Canım arkadaşlarım diyemiyorum artık, hepiniz canım dostlarımsınız ve candan dostlarımısınız, hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum canlarım. Ara ara teselli aramak için geldim topiğe, yazdıklarınız yalnız olmadığımı hissettirdi. Hepinizin söylediğini dikkate aldım. Siz de biliyorsunuz yaşadıklarımı az çok. Geçen yıl dış gebelik, bu yıl kimyasal gebelik, ailemin ilgisizliği vs. derken psikolojim çöktü. bir de eşimin saçma sapan nedenlerle tartışma çıkarması beni kırılma noktasına getirdi. Tükendiğimi hissettim. Ölmeyi çok istedim.eşimin ablası büyük görümce var olgun bir insan onu aradım, ona anlattım herşeyi.Dün çıktı geldi bize, akşamda kaldı.o epey bir konuştu orta yolu bulmamız için çok uğraştı.Şimdilik ikimizde oluruna bıraktık.Rabbim hakkımızda hayırlısını takdir etsin inşaAllah!..Amin!..Bu arada birkaç arkadaşıma mesaj yazıp dua istedim.Onların ve sizlerinde dualarınızı Rabbim kabul etmiş ki, biraz kendime geldim. O üzüntüyle grip oldum. Ama ruhsal olarak daha iyiyim. Hepinizden Allah razı olsun, Rabbim tez zamanda katında bol bulunan kullarından en hayırlıları sizlere evlat olarak bağışlasın, o evlatlar sizi, siz o evlatları cennete götürmeye birbirinize vesile olun inşaAllah!..AMİN!!! Hepinizi ayrı ayrı kocaman kocaman öpüyorum.bundan sonra daha çok yer ayıracağım dualarımda sizlere.Tekrar teşekkür ederim candan dostlarım...
Sagol canım inşallah herşeyin hayırlısı ama ben yinede bi durumu kabul edemiyorum umudum var hala belki tutunur gitmez kanamam fazla yok zaten belki çok olmaz kesilir bende dikkat ederim elimden geldiğince yatarım falan. Uffff ışte ümit benimkisi
Dun dr a gittim durumlar iyi degil dün akşamdan beri kanamamda var çöktüm resmen :-(
Canım yazıyo zatn içinde adetin kaç günde bir oluyorsa onun tablosu var benim 25-26 ydı 7. günü başlamam gerekiyordu sen kaç günde bir oluyosun?
Kizlar bende geldim..
Gecen yil agustosta dusuk yaptim, kasimda kimyasal gebelik gecirdim
icimde nedense hala garip bir umut var. Adetlerim ilk dusugumden beri cok duzensizlesti normalde 17. gun yumurtalayan ben 3 gun once 27. gunde yumurtladim
Adetima 10 gun var daha insallah hayirli guzel haberler aliriz hepimiz. Rabbim tez zamanda saglikli bebekler nasip etsin insallah hepimize.
hoşgeldin yrn 'cim ben seni minikkelebeğin ve nazın topiğinden hatırlıyorum ben de 8 aydır topik topik geziyorum da