Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Benim kırmızılarım bitti sayılır yarın itibariyle çalışmalara start veriyorum ovuluasyon testlerimde geldi nisanbucum senin hamileliğine yardımcı oldular banada olur inşallah birde ben bu ovuluasyon testlerine ne zaman başlayacam ?

valla ben arada girip bakıyorum ablacığım. eylül adet oldum demişti sanırım

Tabiki yanlız değilsin canımcım. Dertlerimizi, sevinçlerimizi beraber yaşayacağız dememişmiydik? Yaşadıkların hiç kolay değil tatlım. ama inanki bu sabrın mükafatını alacaksın inşallah. Rabbim hakkında hayırlısını ve hayırlı evlatlar nasip etsin sana da. minik minik kuzuların olsun da senin psikolojin düzelsin bebişle uğraşmaktan eşinle sorun yaşamaya fırsatınız olmasın inşallahhhh.

kızlar yarın kan testi yaptırsam mı cıkmazsa uzulecem :) yarın hastaneye kesın gidecem cunku öğrencim staja gidiyor onu teftişe gidicem zaten :))) ordan gecip kadın doğumamı girsem diiyorum

kızlar bende geldimyaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı hayırlısı böyleymiş
ama bu ay adetim 4 gün gecikti yinede umutsuzum yaa kasıklarım inanılmaz sancılanıyor adet olacakmışım gibi ama ne gelen var ne giden
öyle akıntım çok yok birde üşüdüğüm zaman gögüsum sızlıyor.belimde ağrı var uyku halimde çok ama yinede yok diyorum hasta olacakmışım gibi davranıyorum
test yapmadım salı gününe kadar olmazsam kadın doğum dr. gidicem inşallah bebişim benimledir:18::18:

berkucum hadi bakaalım inşalah bende o zamana hamıle olursam size dua ederim hamişlerin duası kabul olurmuş :))

kızlar yarın kan testi yaptırsam mı cıkmazsa uzulecem :) yarın hastaneye kesın gidecem cunku öğrencim staja gidiyor onu teftişe gidicem zaten :))) ordan gecip kadın doğumamı girsem diiyorum
hazır gitmişken yaptır bakalım en azından umutlarının ne yöne gideceğini öğrenmiş olursun canım benim bu arada mesleğin neydi ?

hoş geldin umalımda bu ayki belirtiler bebişin belirtileri olsun
berkucum hadi bakaalım inşalah bende o zamana hamıle olursam size dua ederim hamişlerin duası kabul olurmuş :))

tabikiiii canım benim inşallah herkes istediğini istediği zamanda elde eder umarım...

canım benim kader dostalrıyız biz her zaman hep beraberiz Allahın izniyle senin bu güzel mesajınla daha da iyi olduk rahat bir nefes aldık inan, her zamanda dualarımzdasın, eşinle buzlar çözüldü şimdi eskisinden daha da iyi olacaksınız boy boy çocuklarla birlikte yaşlanırsınız inşallah :)))

valla önceden adet gecikmesi yaşamaman beni bir kere daha umutlandırdı, ama kan testi için yaptır diyemem ben bir kere yaptırdım valla idrar testinde sadece kendin biliyorsun ya üzülüyorsun geçiyor ama kanda sanki ilan etmişim gibi geldi o doktor ve hemşire sanki bana acır gözlerle baktı gibi geldi bir daha idrarda çift çizgi görmeden asla yaptırmam dedim benim psikolojimi kan baya etkilemişti ((

hoşgeldin hadi hayırlısı hakkımızda :)

burdayımmm ablacım giriyorum bakıyorum kimsecikler yok biz çalışmalar başladım bu arada birde ben birşey merak ediyorum ben ovuluasyon testi aldım ama ne zaman yapmaya başlayacağımı bilmiyorum yardımmmmm....

canım bence adetin biter bitmez başla :)

kızlar güzel haftalar diliyorum herkese...günümüz güzel haftamız güzel geçsin...güzel haberler alalım bu hafta..
haydin gençler...gülümseyinnnn:)

günaydın kızlar hepimorum bugun paize mutlu bir hafta diliyORUM bugun guzel bir pazartesi cunku çallışmamızın son haftasındayız :))

Canım yazıyo zatn içinde adetin kaç günde bir oluyorsa onun tablosu var benim 25-26 ydı 7. günü başlamam gerekiyordu sen kaç günde bir oluyosun?

iğdeçiçeğim rabbim hakkınızda hayırlısını versin canımm iyi olmana cok sevindim canım inşallah dahada iyi olacaksın Allahın izniyle bizde herzman yanındayız canım ne zman istersen bizimle konuş rahatlarsın kendinin yalnz hissetme olurmu canımm

Dun dr a gittim durumlar iyi degil dün akşamdan beri kanamamda var çöktüm resmen :-(

xanax canımm çok geçmiş olsunn cok üzüldüm bu durumaa yaa inşallah bebeğin tutunur Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım yazıyo zatn içinde adetin kaç günde bir oluyorsa onun tablosu var benim 25-26 ydı 7. günü başlamam gerekiyordu sen kaç günde bir oluyosun?

Canım işte benim çok net bir günüm hala oturmadı son 3 aydır 30'un üzerine çıkıyor bende dün bitti cuma günü fala başlayayım diye düşündüm olurmuki

Kizlar bende geldim..
Gecen yil agustosta dusuk yaptim, kasimda kimyasal gebelik gecirdim
icimde nedense hala garip bir umut var. Adetlerim ilk dusugumden beri cok duzensizlesti normalde 17. gun yumurtalayan ben 3 gun once 27. gunde yumurtladim

Adetima 10 gun var daha insallah hayirli guzel haberler aliriz hepimiz. Rabbim tez zamanda saglikli bebekler nasip etsin insallah hepimize.

hoşgeldin yrn 'cim ben seni minikkelebeğin ve nazın topiğinden hatırlıyorum ben de 8 aydır topik topik geziyorum da

hoşgeldin yrn 'cim ben seni minikkelebeğin ve nazın topiğinden hatırlıyorum ben de 8 aydır topik topik geziyorum da

Ayy canim bende hatirladim simdi seni sorma valla o topikten bu topige geziyorum bende artik uzun zamandir bekliyoruz insallah bu ay tutarda seviniriz. Sen beklemedemisin su anda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…