Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

iğdeçiçeğim canım ,moral kaynağımız ,seni böyle görmek hoşuma gitmedi hiç ,
hepimizin zaman zaman olmuştur böyle dönemleri ,
acaba biraz erken bir karar mı ,he ne dersin ,
sağlıklı düşünecek bir ortamın olmadımı ?
kimse ile paylaşamadın mı ?
bence en yakın dostunla ,ablan kardeşin kim varsa iyice bir anlat ona herşeyi dök içini ,sonra eşinle konuş ,bişeyler bittiyse elbet zorlamanın alemi yok ,ama arada sevgi varsa küçücükte olsa, eminim düzelecektir,ama eğer dış etkenler sebepse sakın yuvanı bozma ..

ikizlerim geçmiş osun canım. diş çok zordur bilirim.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah!.. Ben moral olarak çok kötüyüm, ancak sizlerle paylaşabiliyorum zaten. kimseye bişey anlatamıyorsun. Salı gününden beri eşimle kavgalıyız. Bu seferki çok fenaydı. Detaya giremicem ama şu kadarını söyleyim, aileme söyleme cesaretini bulabilirsem eğer boşanmayı düşünüyorum. bilmiyorum ne yapacağım. Allah yardımcımız olsun inşaAllah!.. Nolur bana çok dua edin. Psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim.

iğdeçiçeği geçmişi öyle bi gözden geçirirken msj ın çarptı gözüme..
gerçi arkadaşlar yorum yapıyordu,görüyordum ama sormaya cesaret edememiştim açıkçası ne oldu diye..
şimdi okudum...
herşeyden önce hep dediğimiz şeyi söylemek istiyorum "hakkında hayırlısı" ...
eşler arasında herkesin bildiği gibi sürekli kavga gürültü oluyo,bazılarının dozu kaçıyor da..bizdede çooook oldu (tabi seninki ne boyutta bilemiyoruz ama)
çok detaY bilmediğim için fazla yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem ama tüm arkadaşların yazdıklarına katılıyorum bende.
anlatmak istersen,paylaşma ihtiyacı duyarsan burdaki herkesin canla başla ilgileneceğine yorum yapıp fikir vereceğine eminim..
derler ya mutluluk paylaştıkça çoğalır diye,üzüntülerde tersine paylaştıkça azalıyor..
canını sıkmamaya çalış ve lütfen kendin için iyi olacağına,huzurlu mutlu olacağına inandığın şeyi seç..
ama biyandan da eşini düşün,empati kur derim ben..
hayırlı haberleri duymak dileği ile :KK34:

İĞDEÇİÇEĞİ canım benim rüyamın bebekle alakası yok...biraz uzun olcak ama anlatıyorum... mayıs ayından beri canımıniçi annem rahatsız...önce ameliyat ve ardından 6 kür kemoterapi gördü...daha 53 yaşında....kemoterapiler bitti ve şuan sadece kontrole gidiyoruz...yani ilk 2 aylık kontrolümüz p.tesi günü inş.(ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM)...Kemoterapilerden sonra temiz çıkmıştı çok şükür...inş. devamı gelir.......ben bu sıkıntılarla her gün dua ettim annemin şifası için ve bir gece dedimki rabbim içimi aydınlatcak bir rüya göster...rüyamda annemle hastanedeyiz ve su basmış hastaneyi...annem benden önce suya giriyor ,içimden annem o suya girerse hasta olur diye korkuyorum...annem suya giriyor ve kıyafeti bile ıslanmıyor..çok şükür hiç bişey olmadı diyorum....sonra aynı gece yangın gördüm...ateş benim arkamdan hızla geliyor..nasıl koşuyorum tutuşcak yoksa kıyafetim...adamın biri çıkıyor ve ateşin yönünü benzin dökerek başka yere yöneltiyor ama yine eteğim tutuşuyor...ben koşuyorum ama yanıyorum bir taraftan...fakat hiç acı felan yok bende...diyorumki şuan yanıyorum ama bişey olmuycak eminim...atlatcam bunu diyorum...bir duvar çıkıyor karşıma atlıyorum ordan..elimle ateşi söndürdüm ve kıyafetlerim bile yanmamış o kadar yangına...biliyodum kurtulacağımı çok şükür diyorum....ben annemin iyi olacağına yordum hep:KK43:

gülceeeeeeeeee, seninde msj ını geçmişe bakarken gördüm..çok geçmiş olsun canımmmmmm :KK53: var ya resmen yazdıklarında kendimi gördüm..
benimde annem şu an kemoterapi görüyor :KK50: göğüs kanseri başlangıcında farkedildi, kitle alındı ameliyat oldu ve 2 gün önce 4.kemoterapiyi aldı,6 seans olucak ve o bitincede radyoterapi başlayacak..bildiğin gibi bisürü yan etkisi var hepside sırayla baş gösteriyo..sonrasında da devamlı kontroller olucak tabi..
o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum,tekrar çok geçmiş olsun..allah bidaha yaşatmaz inş,süreç baya zor çünkü...

gülceeeeeeeeee, seninde msj ını geçmişe bakarken gördüm..çok geçmiş olsun canımmmmmm :KK53: var ya resmen yazdıklarında kendimi gördüm..
benimde annem şu an kemoterapi görüyor :KK50: göğüs kanseri başlangıcında farkedildi, kitle alındı ameliyat oldu ve 2 gün önce 4.kemoterapiyi aldı,6 seans olucak ve o bitincede radyoterapi başlayacak..bildiğin gibi bisürü yan etkisi var hepside sırayla baş gösteriyo..sonrasında da devamlı kontroller olucak tabi..
o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum,tekrar çok geçmiş olsun..allah bidaha yaşatmaz inş,süreç baya zor çünkü...
[/QUOTE]

Canım size de çok geçmiş olsun...çok zor evet...başına gelmeyen gerçekten anlayamıyor:KK43: Rabbim anneciğinin şifasını versin...Sizinki başlangıcıymış ve göğüs kemoterapiye çok iyi cvp veriyor...Emin ol atlatırsınız Allahın izniyle...

kızlar neden kımse yok artık buralarda sıramız bile düşmüş herkesin günü geçti ondan mı :)) neyse bdım gunum yarın inşallah beklenen gelmez bebeişim olur:)hayırlısıyla öpüyorum sizi:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

kızlar neden kımse yok artık buralarda sıramız bile düşmüş herkesin günü geçti ondan mı :)) neyse bdım gunum yarın inşallah beklenen gelmez bebeişim olur:)hayırlısıyla öpüyorum sizi:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

canım yarın umarım kırmızılar gelmez sen bize müjde verirsin ve eski havamız gelir mendilleri alırız elimize :KK64:

herkese günaydınnnn sizi kaçaklar siziii nerelerdesin bakayımmm kimsecikler yok iki gündür

sonaycım bu gün bat günün hadi bakalım inşallah olmassında bir müjde ile topiği canlandırırsın

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn sizi kaçaklar siziii nerelerdesin bakayımmm kimsecikler yok iki gündür

sonaycım bu gün bat günün hadi bakalım inşallah olmassında bir müjde ile topiği canlandırırsın

ben hep burdayım da giriyorum çıkıyorum kimsecikler olmuyor. herkesler kaybolmuşşşşş :KK50:

slm kızlar..ben hsg çektirdim bugün çok şükür açık çıktı:) çok şükür biraz stres yapmıştım ama korkulacak hiç bişey yokmuş...salı günüde yumurta takibine gdyrum kızlar..valla geçen hafta bgn adet olmuştum ağlamıştım çok üzüldüm..ama bir hafta geçti baya gelişme kaydettik..çok şükür içim rahat..doktorum dediki gebelikler 3 ayrılır..brinci grup çok kolay hamile kalır hemen..ikinci grup biraz zordur belli bir süreç vardır..zor olur ama olur..üçüncü grup ise çok çok zordur; ihtimali çoook düşüktür..sen 2.grupsun..
yani Artık bekliycez stress olmadan :) öyle yani canlar..mutluyum ama ..
Rabbim şifası olmayan dert vermesin..herkesi öpüyorum:)

X