Kızlar herkese mrb...yine geç kaldım muhabbete işten güçten....
Kızlar inş. bir dahaki aya...sakın drumak yok yola devam:)
gittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...
Eki Görüntüle 607052
yani şekil a'daki gibi koca bi negatif demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeeh yine fosssss..
eylülllllll gülceeeeeeeeee size demiştim ama hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...
kızlar yaa canım çok sıkkın. kahverengi lekelenme için dün doktora gitmiştim ya. bugün ilaçları kullandım. az önce tuvalete gittiğimde pembemsi bir kanama vardı 2 aydır çektiğim ne benim anlamadım
Kızlar inş. bir dahaki aya...sakın drumak yok yola devam:)
ayyy canım istedi...hem tatlı istiyor canım hem tuzlu:)cinsiyeti ne olur bilmem:)eve geldim..
tatlı yaptım kendimi yemeğe vurdum hahahahahha sizlerle paylaşayım..
hatta buyrun gelin beraber yiyek
Eki Görüntüle 607139
lavinia benimd e diş sorunum var korkudan gitmedim hiç...şimdi de gebelik olunca napcam biliyorum...hamilelikte baya sıkıntı veriyormuş diş..keşke senin gibi gideydim öncedengünaydınnn canlarımm nasılsınız görüşmeyeli ben cokk hasta oldummm:2::2::2: diyordumm ya zatenn sizede hamile degilsem hasta olcam diye gercekten hasta oldumm adet oldugumm için hemen gideyim başlayayım su diş tedavıme dedım 20liğimi çektirmekle başladım öldurdu beni oldurdu yataklara düşürdü zaten hasta olma potansıyelım vardı buda üstüne tuz buz oldu rapor aldım 2 gun gelemedım işede tabi sizleride özledimmm
sizler naptınızz berkuncanım senin adına üzüldüm canımm napalım artık hepimiz patır patır hamıle kalalım derken bırer bırer sokuldu bizim batlar bir daha ki aya yeni den umutlanalımm bundada varıdr bır hayır dıyerektennn
rabbim hepimize bize ve gelecek bebişlerimizede saglık sıhhat afiyet versinnn ki bebişlerimize saglıklı anneler olalımmm onlara daha ıyı bakalımm aminnn