Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Canım benim öyle hemen pes etmek yok bakalım, cumaya gidince herşeyin yolunda olduğunu inşallah göreceksin, birçok gebelik öyle baştan çok belli olmuyor sonra herşey yoluna giriyor, dualarımız seninle lütfen kendini üzme

Dünden beri başıma gelenler offffff da offffff üst dişlerim protez uzun bir hikayesi var (takii 8 yaşımda yakan top oynarken 12 saydırırken düşüp kırılmasına kadar gider bu hikaye) bir kaç kez protez yapıldı o gün bu gün şimdi de 11 diş protezli, dün gece çıktı Sabah koşa koşa yapıştırtmaya gidersin, bir dişim içinde kesilmiş dişler var tabii biri köküyle çıkmış, bir diğeri sallanıyor yani kemik ekimi ve implant gerekiyor ve 1 ay ağzınız boş kalacak diyor, neyyyyyyyy dedim bu mümkün değil ben çalışıyorum olmaz siz yapıştırın idare edeyim dedim yapıştırdı ama şimdi tabii ağzımın içi tuhaf diş tam oturmadı tabii boşluk var 40 tl de yapıştırma parası aldılar mı ayy neye yansam bu dişlerden ne çektim. Kızım da dalga geçiyor yarın sen dişlerini bardağa da koyarsın diyor. Kurt kocayınca köpeğin maskarası oluyor gördüğünüz gibi. Ben de Onu sinir ediyorum, sen evlen gelicem tüm bardaklarına dişlerimi koyucam diye. İşte böyle kızlar bugün kimseden haber yok, berkuncan yeni ay yeni umutlar üzülme canım, eylül senden hala umutluyuz, iğdeçiçeği sen ne durumdasın köye gitme kesinleşti mi, benim adet 32-34-35 gibi uzarken son iki aydır 28 günde bir olmaya başladı normalde kürtajıma kadar 28 günde bir olurdu 1.5 yıldır düzensizleşmişti, son iki ay toparlandı, bu ay daha çok umutlanabilirim artık, herşeyden nem kapıyorum ya. Bu arada yeme konusunda aldım başımı gidiyorum şu dişlerle belki azcık boğazım durur.

ellerine sağlık talı ye herşey tatlı olsun diyek ozaman:)

aaay ay aay aminnnnnnnnnnnn ne güzel bi dilek bu

kankaaaa ıspanağı dün yapmıştım,tatlı bugüne özel hahahaha hamile olmamamı kutladım

bazı küçük miyomlar adette bile atılabiliyor diye biliyorum, Allah yardımcın olsun tatlım çok çok çok iyi olacaksın buna canı gönülden inanıyorum :))))

ohhhhhh afiyet bal şeker olsun

teşekkürleeeeeeeeeeeer

çok geçmiş olsun ablacım, kızında çok cimcime anlaşılan
Bu arada aklıma ne geldi bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi acabaaa???

geçmiş olsunn:) olmadık zamanda olamdık şeyler başımızda valla:)

canlarr günaydınlarr:)

işdeyim ama çok yoğun bugün..ama seviyorum yoğunluğu zaman geçiyo çünkü..herkeslere kolay gelsinn..hamişlere,bebiş sahiplerine..ve hamiş adaylarına kocaman sevgiler:)

Hoşgeldiiinnn canımm :124: :124: :124: bugün burda mısın?

evet canım işteyim bgn çok şükür öle sebeplerden izin aldım ki iş yerine geldiğime şükür ediyorum, angarya işlerim olmasında işime geliyim valla :))) benim stresim hiç bitmeyecek sanırım

günaydınnn canlarımm nasılsınız görüşmeyeli ben cokk hasta oldummm:2::2::2: diyordumm ya zatenn sizede hamile degilsem hasta olcam diye gercekten hasta oldumm adet oldugumm için hemen gideyim başlayayım su diş tedavıme dedım 20liğimi çektirmekle başladım öldurdu beni oldurdu yataklara düşürdü zaten hasta olma potansıyelım vardı buda üstüne tuz buz oldu rapor aldım 2 gun gelemedım işede tabi sizleride özledimmm
sizler naptınızz berkuncanım senin adına üzüldüm canımm napalım artık hepimiz patır patır hamıle kalalım derken bırer bırer sokuldu bizim batlar bir daha ki aya yeni den umutlanalımm bundada varıdr bır hayır dıyerektennn
rabbim hepimize bize ve gelecek bebişlerimizede saglık sıhhat afiyet versinnn ki bebişlerimize saglıklı anneler olalımmm onlara daha ıyı bakalımm aminnn

canım geçmiş olsun allah şifa versin o yirmilik diş benide 3 gün yataklara düşürmüştü seni çok iyi anlıyorum, geçen ay hamile kalmamanda da bir hayır olabilir bak dişini çektirmişsinhamilelikte diş zaten problemliyse hat safhaya çıkabilirdi. Dişinde tamamsa önümüzdeki ay alalım müjdeyi inşallah gelsin seninde bal gözlün

Son düzenleme:
evet canım işteyim bgn çok şükür öle sebeplerden izin aldım ki iş yerine geldiğime şükür ediyorum, angarya işlerim olmasında işime geliyim valla :))) benim stresim hiç bitmeyecek sanırım

Olsun sana oyalanacak bişeyler çıkıyo,sıkma canını guzumm

Çok geçmiş olsun canım,şimdi iyi misin :2:

Çok geçmiş olsun canım,şimdi iyi misin :2:

saolun canlarım çok teşekür ederimm ağrı kesiciyle geçiyor işte ama cok daha iyiyim allaha şükür. evet mrvb cim canımm zaten ben diyordum bu ay bebişim gelmezse üzülemiyecem bile diye.. cunku doktora gıtmıstım dişlerimi ile ilgili biran once tedavlerı mi yaptırmam lazımdı.. valla reglim bitmeden hemen gıttım çürükleri cektırmekle başladım şimdide işte diş eti temizliklikleri yaptırcam yumurtlama donemıne gırmeden hepsi bitsin gıtsın diye ugrasıyrum çünkü antıbıyotık ıcıyorum bakalım hayırlısı
gerçi kızlar varya bir diş çektirdim yataklara düştüm hamilelikden dogumdan gözüm korkmadı desem yalan olur korkudan olsa gerek cokk cokk hevesli olmaycam galıba hamıleliğe sanırım bu ay hıc ama hıc duşünmyecegım hamıle kalayım kalayım dıye kendı halıne bırakıcam
olursaa ohh ne guzell der sevınırım olmazsada neyse bıraz daha rahatıma bakayım dıyecem sanırımmm

Canım benim çok geçmiş olsun dişlerden ben de çok çektim anlıyorum seni işte şimdi bebeğe hazırsınn gelsin bakalım artık minik pompildik annesini bekletmesin.

berkun sen nasıl olurdun önce bu şekilde leke gelirmiydi sende?hala regl olmadın mı?bende de 1 hafta geldi kahve leke ,yerleşme kanaması dedi dr.

:
Canım ben regl oldum malesef ben hayatımda kahverengi akıntıyı hamile kalmaya karar verdikten sonra sonra görmeye başladım sanırım hep oluyordu ama bizler fark etmiyorduk diye düşünüyorum....
Canım benim bu kanama myomlarınla alakalı olabilir ama sen sıkma canını ilaçlarda tetikliyordur emin ol..
hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşallah :) adetin ilk günleri bende kötü olyorum koyuverme kendimi tamam mı gelecek o bebişler merak etme
İnşallah canım benim üzgün değilim ama bir hayal kırıklığı oluyor insanda işte ama olsun ölmedik yaşıyoruz çok şükür rabbim verecek inşallahhh...
Ablacım çok geçmiş olsun dişte hiç birşeye benzemez vallaha sen hallettir bence bu işi hazır 15 tatil var önünde kıyamam yaaa kızında çok alemmiş hani annesine çekmiş heralde allah banada öyle bir can yoldaşı evlat versin inşallah bu ay olmadı ama aylar torbayamı girdi

Herkesin dişleri korkulu rüyaları olmuş topikte kıyamam sana çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun iyimisin?

Canım benim çok geçmiş olsun dişlerden ben de çok çektim anlıyorum seni işte şimdi bebeğe hazırsınn gelsin bakalım artık minik pompildik annesini bekletmesin.

ayy ikizler ablacımm okudum seninde dişle ilgili sıkıntılarını valla bende cok çekiyorumya sorma herşey dişime tel taktırmamla başladıı ordan beridir çekiyorum 8 dişime kemik ekmi yapılcak flepmi diyorlar ne ama cok zahmetlı ymıs butedavıler ben bebekten sonraya erteledım valla doktor dedı ıste bır ay 1 ni yada 2 sini otekı ay gene oyle senın bunyene ve yorulmana baglı dıye bende dedım oyle aylrca bekleyemem bebısımı esımde aynı sekılde one bebek olsun dıyorr bızde hamıle kalmadan yapılabılecek ne varsa onları yapın dedık başladık iştee hayırlısıyle bı saglıgıma kavusayım bebısımı almak ıstıyorumm artıkk kucagım ınsallahh

Olsun sana oyalanacak bişeyler çıkıyo,sıkma canını guzumm

öle diyorum artık bunda da var bir hayır diyelim hayır olsun inşallah tatlım :)))

herkesin beklemediği ayda oluyor ya bakalım belki seninkide süpriz yapar annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…