- 25 Ocak 2012
- 234
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün adet günümdü..öğle arası kahverengi bir iki damla kanamam oldu devam etmiyor..hala bu gecede beklicem devam etmez inşaallah..belim ağrıyo hafiften birde kasıklarımda gurultu gibi ses var..adetimi sökemiyorum yoksa yerleşme kanamasımı off(((
gittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...
Eki Görüntüle 607052
yani şekil a'daki gibi koca bi negatif demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeeh yine fosssss..
eylülllllll gülceeeeeeeeee size demiştim ama hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...
gittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...
Eki Görüntüle 607052
yani şekil a'daki gibi koca bi negatif demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeeh yine fosssss..
eylülllllll gülceeeeeeeeee size demiştim ama hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...
kızlar yaa canım çok sıkkın. kahverengi lekelenme için dün doktora gitmiştim ya. bugün ilaçları kullandım. az önce tuvalete gittiğimde pembemsi bir kanama vardı 2 aydır çektiğim ne benim anlamadım
hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşallah :) adetin ilk günleri bende kötü olyorum koyuverme kendimi tamam mı gelecek o bebişler merak etmeGünaydın canım benim ama malesef tam sabah kalktım kan vermek için giyinmek üzere aha oneee benim kırmızılar iğneden korkup gelivermişler yattım anlayacağınız bu ay
Cok geçmiş olsun ablacım öpüyorum kocaman
gidemedim bilemmm yattı bu ay benim gene yaaaa...
çoktandır gelmiyorum yine işler güçler çok yoğun bide son dönemlerde kapandım biraz içime sanırım canım çok sıkkın geçmişi okudum biraz tamamını okuyamasamda :) size haber verdikten sonraki gün kan testi yaptırdım 231 çıktı . çok mutluydum tebiki soora drdan randevu aldım cumaya gittiimm. yine test yaptı 329 tabi benim moral bozuldu az yükselmişti bu pazartesi gittim yine keseyi gördü ama düzensiz dedi cuma yine gidicem ama yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacak gibi kaç gündür ağlamaktan telef ettim kendimi kendimi toparlamaya çalışıyodum o yüzden gelemedim kusura bakmayın lütfen hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
valla berkunum yok bişey ,gelen gidende yok ,belirti melirtide ,ne biliyim böyle bekliyorum gelmesse birkaç gün daha test yapıcam artık..
ne diyorsun gittinmi sen şimdi yani ..bana haber vermeden hemde ben götürcektim seni ay hadi hayırlı haberler inşallahh..
kızlar eşimin sperm sonucunu aldık ...yalnız bir sorun var eşimin spermleri morfoloji bozukluğu var sanırım; normal morfoloji %1 çıkmış...
eee ne olcak şimdi?
kızlar yaa canım çok sıkkın. kahverengi lekelenme için dün doktora gitmiştim ya. bugün ilaçları kullandım. az önce tuvalete gittiğimde pembemsi bir kanama vardı 2 aydır çektiğim ne benim anlamadım
gelecek aya hepimiz hamiş olcaz merak etme allahın ıznıylee...
pufpufum sıkma canını ,gerçi sıkmassın sen pozitif neşeli bir hatunsun ,birdahaki aya kaldı umutlar artık napalım
bende az önce idrar testi yaptım ,kazık gibi tek çizgi bana bakıyo .
oofff canım yaaa dert etme bıdahakı aya bırlıkte oluruz
olsunnn canım sıkma tatlı canını ..hayırlısı ne ise ol olur..demekki zamanı değilmiş ha..çok öpüyorum seni
eve geldim..
tatlı yaptım kendimi yemeğe vurdum hahahahahha sizlerle paylaşayım..
hatta buyrun gelin beraber yiyek
Eki Görüntüle 607139
Allah nediyim ben sana bilmiyomkiieve geldim..
Eki Görüntüle 607139
miyom var 2 tane ama çok küçük dedi. kahverengi lekelenme için vermiş ilacı araştırdım. bir de fitil verdi dün gece fitil de koymuştum. normalde kahverengi leke kanamaya dönüşmez herhalde demi :26: kahverengi leke bitti kanama başladı :44:
eve geldim..
Eki Görüntüle 607139
mvrb cim daha önceki aylarda hiç aksamadı adetim ,ya bir gün önce ya bir gün sonra olurdu ,bu ay 2 gün geçti yaptım test tek çizgi bugün..gelmez ise adetim 2-3 gün daha tekrarlıycam bakalım
pufpuf bizi ıspanak var diye kandır ,tatlı yap ,hiloş sende köfte dedin ama tiramisu çıkmasın altından siz bi haltlar yiyosunuz ama hadi bakalım
eve geldim..
Eki Görüntüle 607139