Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

bugün adet günümdü..öğle arası kahverengi bir iki damla kanamam oldu devam etmiyor..hala bu gecede beklicem devam etmez inşaallah..belim ağrıyo hafiften birde kasıklarımda gurultu gibi ses var..adetimi sökemiyorum yoksa yerleşme kanamasımı off:KK43:(((

bugün adet günümdü..öğle arası kahverengi bir iki damla kanamam oldu devam etmiyor..hala bu gecede beklicem devam etmez inşaallah..belim ağrıyo hafiften birde kasıklarımda gurultu gibi ses var..adetimi sökemiyorum yoksa yerleşme kanamasımı off:KK43:(((

canım aynı şeyi bende çok yaşadım..kendini adet geliyo gibi gör..alıştır kendini..eğer üstüne görme olursa supriz olsun..

gittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...

$2013-01-16 16.54.50-1.jpg

yani şekil a'daki gibi koca bi negatif :KK47:demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeeh :KK50: yine fosssss..
eylülllllll gülceeeeeeeeee size demiştim ama :KK43: hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...

Eki Görüntüle 607052

yani şekil a'daki gibi koca bi negatif :KK47:demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
eylülllllll gülceeeeeeeeee size demiştim ama :KK43: hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...

olsunnn canım sıkma tatlı canını ..hayırlısı ne ise ol olur..demekki zamanı değilmiş ha..çok öpüyorum seni

Eki Görüntüle 607052

oofff canım yaaa dert etme bıdahakı aya bırlıkte oluruz :KK19:

pufpufum sıkma canını ,gerçi sıkmassın sen pozitif neşeli bir hatunsun ,birdahaki aya kaldı umutlar artık napalım

bende az önce idrar testi yaptım ,kazık gibi tek çizgi bana bakıyo .

kızlar yaa canım çok sıkkın. kahverengi lekelenme için dün doktora gitmiştim ya. bugün ilaçları kullandım. az önce tuvalete gittiğimde pembemsi bir kanama vardı :KK14: 2 aydır çektiğim ne benim anlamadım :KK14::KK14::KK14:

kızlar yaa canım çok sıkkın. kahverengi lekelenme için dün doktora gitmiştim ya. bugün ilaçları kullandım. az önce tuvalete gittiğimde pembemsi bir kanama vardı :KK14: 2 aydır çektiğim ne benim anlamadım :KK14::KK14::KK14:

gelecek aya hepimiz hamiş olcaz :KK70: merak etme allahın ıznıylee...:KK17:

Günaydın canım benim ama malesef tam sabah kalktım kan vermek için giyinmek üzere aha oneee benim kırmızılar iğneden korkup gelivermişler yattım anlayacağınız bu ay :KK1:

Cok geçmiş olsun ablacım öpüyorum kocaman

gidemedim bilemmm :KK1: yattı bu ay benim gene yaaaa...
hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşallah :) adetin ilk günleri bende kötü olyorum koyuverme kendimi tamam mı gelecek o bebişler merak etme :emir_bebek:
çoktandır gelmiyorum yine işler güçler çok yoğun :KK43: bide son dönemlerde kapandım biraz içime sanırım canım çok sıkkın geçmişi okudum biraz tamamını okuyamasamda :) size haber verdikten sonraki gün kan testi yaptırdım 231 çıktı . çok mutluydum tebiki soora drdan randevu aldım cumaya gittiimm. yine test yaptı 329 :KK43: tabi benim moral bozuldu az yükselmişti :KK14: bu pazartesi gittim yine keseyi gördü ama düzensiz dedi :KK14: cuma yine gidicem ama yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacak gibi kaç gündür ağlamaktan telef ettim kendimi :KK43: kendimi toparlamaya çalışıyodum o yüzden gelemedim kusura bakmayın lütfen hepinizi ayrı ayrı öpüyorum:KK16:

iyi düşünelim iyi olsun canını sıkmak yok :KK45: bebişim bana tutunsun diye dua et bol bol :))
valla berkunum yok bişey ,gelen gidende yok ,belirti melirtide ,ne biliyim böyle bekliyorum gelmesse birkaç gün daha test yapıcam artık..

ne diyorsun gittinmi sen şimdi yani ..bana haber vermeden hemde :KK4:ben götürcektim seni :KK9:ay hadi hayırlı haberler inşallahh..

canım sen neden bekliyorsun gecikmen var mıydı daha önceki aylarda :)))

kızlar eşimin sperm sonucunu aldık ...yalnız bir sorun var eşimin spermleri morfoloji bozukluğu var sanırım; normal morfoloji %1 çıkmış...
eee ne olcak şimdi?

canım ya o halledilebilen bişi sanırım ama şu azosperm topiklerindekiler daha iyi yanıtlayabilir bu soruyu, orada normal test sonucu örnekleri de var, ben eşimin sonuçlarını aldım doktora gitmeden o topikteki örneklerle ne olduğunu çıkarabilmiştim :)

doktor ne dedi sana canım :)

gelecek aya hepimiz hamiş olcaz :KK70: merak etme allahın ıznıylee...:KK17:

inşallah canım da durumum korkuttu beni inşallah geçen ay adet olmadığım için böyle olmuştur da şimdi tekrar adet oluyorumdur. adet olmayı isteyeceğim hiç aklıma gelmemişti :KK14:

pufpufum sıkma canını ,gerçi sıkmassın sen pozitif neşeli bir hatunsun ,birdahaki aya kaldı umutlar artık napalım

bende az önce idrar testi yaptım ,kazık gibi tek çizgi bana bakıyo .

canımmm benimmmm :KK54: azıcık burukluk oluyo her halukarda ama ayneeeeen dediğin gibi,pozitifliğim tam gaz devam :KK76: seninde tek çizgi çıkmış vay başımıza gelenler yaaaa...sıpalara bak sen,inatla gelmiyolar :KK47:

oofff canım yaaa dert etme bıdahakı aya bırlıkte oluruz :KK19:

inş.. aaaay ne güzel olurrrr kızzzz :KK16:

olsunnn canım sıkma tatlı canını ..hayırlısı ne ise ol olur..demekki zamanı değilmiş ha..çok öpüyorum seni

hayırlısı tabiiiii :KK50: inş bidahaki aya diyelim bari...

miyom var 2 tane ama çok küçük dedi. kahverengi lekelenme için vermiş ilacı araştırdım. bir de fitil verdi dün gece fitil de koymuştum. normalde kahverengi leke kanamaya dönüşmez herhalde demi :26: kahverengi leke bitti kanama başladı :44:

benim şimdi çıkmam lazım cancanlarım,yemek hazırlamam lazım :KK16: hepinizi ayrı ayrı öpüyorum,ayrı ayrı seviyorum :KK31: :KK54: gece belki girerim,burda olan olursa konuşuruz :KK34: hoşçakalın...

miyom var 2 tane ama çok küçük dedi. kahverengi lekelenme için vermiş ilacı araştırdım. bir de fitil verdi dün gece fitil de koymuştum. normalde kahverengi leke kanamaya dönüşmez herhalde demi :26: kahverengi leke bitti kanama başladı :44:

bazı küçük miyomlar adette bile atılabiliyor diye biliyorum, Allah yardımcın olsun tatlım çok çok çok iyi olacaksın buna canı gönülden inanıyorum :))))

eve geldim..
tatlı yaptım :KK1: kendimi yemeğe vurdum hahahahahha sizlerle paylaşayım..
hatta buyrun gelin beraber yiyek :KK31:

Eki Görüntüle 607139

ohhhhhh afiyet bal şeker olsun :nazar:

mvrb cim daha önceki aylarda hiç aksamadı adetim ,ya bir gün önce ya bir gün sonra olurdu ,bu ay 2 gün geçti yaptım test tek çizgi bugün..gelmez ise adetim 2-3 gün daha tekrarlıycam bakalım

pufpuf bizi ıspanak var diye kandır ,tatlı yap :KK19:,hiloş sende köfte dedin ama tiramisu çıkmasın altından :KK9::KK9::KK9:siz bi haltlar yiyosunuz ama hadi bakalım :KK37:

mvrb cim daha önceki aylarda hiç aksamadı adetim ,ya bir gün önce ya bir gün sonra olurdu ,bu ay 2 gün geçti yaptım test tek çizgi bugün..gelmez ise adetim 2-3 gün daha tekrarlıycam bakalım

pufpuf bizi ıspanak var diye kandır ,tatlı yap :KK19:,hiloş sende köfte dedin ama tiramisu çıkmasın altından :KK9::KK9::KK9:siz bi haltlar yiyosunuz ama hadi bakalım :KK37:

hıııımmm o zmn ihtimal yüksek yani bak idrarda 7. gün bile çıkmayanlar varmış çıkmamış olablir ben mendili elime alıyım bekleyim o zmn :KK52::KK52:

X