Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

daha öncekini kaybedince çok tedirgin oluyo en korktuğum şey kanama zaten tuvalete gitmeye korkuyoruum
bişey gelicek kanama olucak diye ödum kopuyo

allah herkese öncelikle hayırlı ve istediği gibi bir hamilelik nasip etsin inşallah, allah banada göstersin o günleri tez vakitte :)

daha öncekini kaybedince çok tedirgin oluyo en korktuğum şey kanama zaten tuvalete gitmeye korkuyoruum
bişey gelicek kanama olucak diye ödum kopuyo

Korktukça kötü olan şeyleri üzerine çekersin,korkacak bişey yok tedirginiğini anlıyorum ama hepsi Allah'tan sen şimdi 1 hafta daha bekle sonra doktora git,hatta şimdiden önümüzdeki hafta için randevu al ve o güzel keseciğini görürüsün ben öğrenir öğrenmez hemen gitmemiştim belli olmaz diye 5. haftada belli oldu,7. haftada kalp atışlarını duyduk ii düşün ki ii olsun,bol bol dua et kendini koru gerisi Allaha kalmış canım verende o alanda senin için en hayırlı olanı o bilir sıkma canını da bebişinide

Son düzenleme:
canım burada olsan ben senı gotuturdum :)) tutardım kolundan doğru kadın doğuma :)

ahahaha alemsiniz kızlar güldürdünüz beni gari hehehe büyük ihtimalle yarın gidip yaptırcam kan testi bugün 9.günüm

allah herkese öncelikle hayırlı ve istediği gibi bir hamilelik nasip etsin inşallah, allah banada göstersin o günleri tez vakitte :)

yüz bir milyon defa aminnnnnn

Anam sendeki sabır keske bende olsaa... ne sabırmıs masallah...
daha hala gıtmedınmı bizi catlatcak buuu :18:

çok güzel olmuş okurken bile eğlenceliydi, çok keyif aldım, herkese hayırlı topikler inşallah :)

hadı hayırlısı işallah guzel haberlerle gelırsın.... Amiinn

aaay "amin" de dermişşşşş canım yaaaaa çok sağol... inş senin içinde güzel haberler olur bu ay...gönlüne göre versin allah..

çok güzel olmuş okurken bile eğlenceliydi, çok keyif aldım, herkese hayırlı topikler inşallah :)

hoşgelmişsen efenim

anaxcığım, öncelikle Allah her daim yar ve de yardımcın olsun inşaAllah!.. Amin!.. İlk başlarda bu düzensizlikler normal canım, hatta normal olan bütün gebelikler içn drlar bunu söylüyor. Şimdiden kendini üzme. Üzüntü bedenindeki olumsuz durumları tetikler. Moralini yüksek tut. Ve ''Rabbim ben senden hep hayırlısını istedim, Hayırlı ise bebeğimi sen koru!..Amin!..'' diye dua et. Allah'ın koruduğuna kimse zarar veremez, Allah'ına güven ve O'na sığın.İnşaAllah hakkında hayırlı olanı versin Rabbim!..

Allah annenin yardımcısı olsun canım. Rabbim anneni sana bağışlasın.inşallah hastalığı yenmişti ve bir daha geri gelmez o melun hastalık.
Amiin anatolyacım inş...2 yılı yenilemeden atlatırsak tekrarlama olasılığı azaılıyormuş...ilk kontrolümüz p.tesi..benim de p.tesi dr a gitmem gerekiyor,dr o güne gel dedi ama annemin sonuçları perşembe alırsam temiz haberiyle daha mutlu daha rahat giderim kendi kontrolüme inş.....İnanın bebek bile 2.sırada...rabbim sevdiklerimizin sağlığını bozmasın çok ama çok zor.
bence çok ama çok iyi yapmışın detaylı muayene olmakla...yaş geçmeden en iyisi...
kızlar merhaba sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var az öncede hafiften kahverengi lekelenmem olmaya başladı bu ikinci kahverengi akıntı anlamıyorum nasıl psikolojimizi bu kadar etkileyebiliyoruz
berkun sen nasıl olurdun önce bu şekilde leke gelirmiydi sende?hala regl olmadın mı?bende de 1 hafta geldi kahve leke ,yerleşme kanaması dedi dr.
İğdeçiçeği canımmm ağzına yüreğine sağlık....içim ferahladı tekrardan....tüm gücümle her an dua ediyorum annem ve bütün hastalar için...elbet geri çevirmez dimi...umudum var...umut olmasa ölürdüm acıdan
canım rabbim hayırlısını versin..hem dur daha,sanki olmuş bitmiş gibi üzülme hemen..ben de haftaya gidicem ..inş. görür keseyi....olmazsa da hayırlısı napalım...
yarın canım inşaalah yarın

kız benim gibi birini daha buldum...sen yazınca kendim yazmış gibi oluyorumm:)) benim çok gecikirdi herkes hadi git nasıl meraksızsın derlerdi..inan içimde zerre umut olmazdı ama etfartakiler gaza getirirdi hah bu ay hamileyim moduna girerdim bir an kendi çapımda

aaaaay kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa acil yardımmmm :44: az önce vc ye gittim bişey oldu :44: ayıptır söylemesi sadece tuvalet kağıdında azıcık bi kanama gibi bişey vardı..
adet mi olucam? yoksa yerleşme kanaması oluyo ya o tarz bişey olabilir mi kiiii :44: :44:

aaay ben geciktirmeden bi kan testi yaptırayım en iyisi...akşam kociş gelince gidelim yada yarın sabahtan hemen...
yada atlayıp şimdi gitsem mi hemen?

tatlım bence atla git nasıl olsa herşeye hazırsın hem öğrenmiş olursun daha iyi olur

doğru diyosun..
sonradan pişman olacağım bişey çıkmasın ortaya allah korusun :44: ben gidiyorum kızlar hastaneye..dönünce durumu paylaşırım sizlerle..umarım hayırlı ve güzel haberlerim olur (allahım inş)
dua edin lütfen.. görüşürüzzzz

Uzak değilse hemen git canım...

eylül gecikmedeki ikinci günün değilmi ne alemdesin?
valla berkunum yok bişey ,gelen gidende yok ,belirti melirtide ,ne biliyim böyle bekliyorum gelmesse birkaç gün daha test yapıcam artık..

ne diyorsun gittinmi sen şimdi yani ..bana haber vermeden hemde ben götürcektim seni ay hadi hayırlı haberler inşallahh..

merak ettik gel artık

kızlar eşimin sperm sonucunu aldık ...yalnız bir sorun var eşimin spermleri morfoloji bozukluğu var sanırım; normal morfoloji %1 çıkmış...
eee ne olcak şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…