gidemedim bilemmmyattı bu ay benim gene yaaa
hayırlısı olsun tatlım umarım diğer aya
canım öncelikle tebrik ederim hamileliğini..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
ve doktora gitmekten korkma..muhakkak gideceksin er yada geç..stress yapma kendi psikolojin herşeyi etkiler bilyosun dimi..o yüzden olumlu düşün no panik..
daha öncekini kaybedince çok tedirgin oluyo en korktuğum şey kanama zaten tuvalete gitmeye korkuyoruum
bişey gelicek kanama olucak diye ödum kopuyo
canım burada olsan ben senı gotuturdum :)) tutardım kolundan doğru kadın doğuma :)
Günaydınnnnn
Ben bugün berkunumdan bekliyorum,malum çarşamba ve sağlık ocağına gidecek ..hadi güzel haberlerle gelsin inşallahh..olmasada umudu kesmek yok elbet ..
Herkese güzel bir gün diliyorum ,
pufpuf geliyorum bugün seni bizzat ben götürcemAhada böyle
allah herkese öncelikle hayırlı ve istediği gibi bir hamilelik nasip etsin inşallah, allah banada göstersin o günleri tez vakitte :)
Anam sendeki sabır keske bende olsaa...ne sabırmıs masallah...
daha hala gıtmedınmı bizi catlatcak buuu :18:
yarın canım inşaalah yarın
hadı hayırlısı işallah guzel haberlerle gelırsın.... Amiinn
çok güzel olmuşokurken bile eğlenceliydi, çok keyif aldım, herkese hayırlı topikler inşallah :)
çoktandır gelmiyorum yine işler güçler çok yoğunbide son dönemlerde kapandım biraz içime sanırım canım çok sıkkın geçmişi okudum biraz tamamını okuyamasamda :) size haber verdikten sonraki gün kan testi yaptırdım 231 çıktı . çok mutluydum tebiki soora drdan randevu aldım cumaya gittiimm. yine test yaptı 329 tabi benim moral bozuldu az yükselmişti bu pazartesi gittim yine keseyi gördü ama düzensiz dedi cuma yine gidicem ama yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacak gibi kaç gündür ağlamaktan telef ettim kendimi kendimi toparlamaya çalışıyodum o yüzden gelemedim kusura bakmayın lütfen hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
Amiin anatolyacım inş...2 yılı yenilemeden atlatırsak tekrarlama olasılığı azaılıyormuş...ilk kontrolümüz p.tesi..benim de p.tesi dr a gitmem gerekiyor,dr o güne gel dedi ama annemin sonuçları perşembe alırsam temiz haberiyle daha mutlu daha rahat giderim kendi kontrolüme inş.....İnanın bebek bile 2.sırada...rabbim sevdiklerimizin sağlığını bozmasın çok ama çok zor.Allah annenin yardımcısı olsun canım. Rabbim anneni sana bağışlasın.inşallah hastalığı yenmişti ve bir daha geri gelmez o melun hastalık.
bence çok ama çok iyi yapmışın detaylı muayene olmakla...yaş geçmeden en iyisi...kızlar bende geldim...hayatımdaa ilk kadın doğum muanemi oldum..başta çok stress oldum..ama sonra doktorun odasına girince stresim geçti..muanemde güzeldi..rahatdı yani..yumurtalrım regl 3.günü olduğu için göründü..miyom kist yok temiz sağ -solda 3 ve 5 tane yumurta var..hormon testi için kanım alındı..bide ctesi hsg (rahim filmi)çekilcek..tüplerine bakalım dedi.eşimde sperm testi yaptırdık..sonuçlar çıkıcak yarına..doktorum eğer yaşın 25-27 olsyadı bir yıl bekle çalış derdim dedi..ama 30 yaşındasın bi bakalım tettiklere dedi varsa bişey geç kalmalayım dedi.bende onu istiyodum zaten..haftaya yumurta takibine başlarız dedi...
öyle yani kızlar..hsg için stress oldum ama ben dayanıklıyımdır..güveniyorum kendime doktorumda ben yapıcam emin ol korkulacak bişey yok dedi sen yarsın dedi..hsg önce ağrı kesici kas gevşetici yapacaklarmış..
anlıycanız ben hızlı başladım bu maratona..biraz tuhaf hissediyorum ama hayırlısı..
berkun sen nasıl olurdun önce bu şekilde leke gelirmiydi sende?hala regl olmadın mı?bende de 1 hafta geldi kahve leke ,yerleşme kanaması dedi dr.kızlar merhaba sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var az öncede hafiften kahverengi lekelenmem olmaya başladı bu ikinci kahverengi akıntı anlamıyorum nasıl psikolojimizi bu kadar etkileyebiliyoruz
İğdeçiçeği canımmm ağzına yüreğine sağlık....içim ferahladı tekrardan....tüm gücümle her an dua ediyorum annem ve bütün hastalar için...elbet geri çevirmez dimi...umudum var...umut olmasa ölürdüm acıdanGeçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar ihsan etsin annene lütfu kereminden inşaAllahu Teala.Amin!.. Aklımdayken sorayım annen K.Kerim okumayı biliyor mu? Biliyorsa bir önerim olacak inşaAllah!..
Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın inşaallah canım. Bakalım lutfu ilahi kalbimize ne bırakıyor. 'Bismillahirrahmanirrahim' Hastane ve su diyorsun, biliyorsun ıslanınca üşür ve hasta oluruz, bu annenin rahatsızlığını anlatıyor, hastane ise rahatsızlığı nedeniyle şifa aradığı yere işaret ediyor, Derdi veren Rabbül Alemin inşaAllah şifasınıda vermiştir diyoruz. Annenin suya girip ıslanmaması o rahatsızlığın ona zarar vermeyeceğine ve rahatsızlığını çokta fazla zorlanmadan atlatacağına işaret ediyor inşaAllah!.. Yangın ve ateşe gelince: bu senin annenin rahatsızlığı nedeniyle kalbindeki ve içindeki yangını (için yanıyor çünkü annen için), acıyı anlatıyor. bir adamın çıkması ve yangının yönünü değiştirmesi annenin yardım ve destek alacağını, tedavi olacağını ve inşaAllahta şifa bulacağını anlatıyor. Eteğinin tutuşması bu rahatsızlık esnasında aldığınız hasarı daha doğrusu üzüntüyü simgeliyor. dikkat edersen sana zarar vermiyor bu da. Yanıyorum ama bişey olmayacak bunu atlatacağım diyorsun:Evet yanıyorsun annen için ve evet atlatacaksınız inşaAllah bunu hep beraber. Duvar tedavi esnasında karşılaşacağınız zorlukları simgeliyor ve sabırla ve duayla onu atlatacaksınız inşaAllah!.. Istatmayan su, yakmayan yangın ve de aşılan duvar hepsi ama hepsi annenin şifa bulacağını anlatıyor inşaAllah!.. Rabbin annene ve annenle beraber tüm hastalara şifa ihsan eylesin inşaAllah!.. AMİN!!!
canım rabbim hayırlısını versin..hem dur daha,sanki olmuş bitmiş gibi üzülme hemen..ben de haftaya gidicem ..inş. görür keseyi....olmazsa da hayırlısı napalım...çoktandır gelmiyorum yine işler güçler çok yoğunbide son dönemlerde kapandım biraz içime sanırım canım çok sıkkın geçmişi okudum biraz tamamını okuyamasamda :) size haber verdikten sonraki gün kan testi yaptırdım 231 çıktı . çok mutluydum tebiki soora drdan randevu aldım cumaya gittiimm. yine test yaptı 329 tabi benim moral bozuldu az yükselmişti bu pazartesi gittim yine keseyi gördü ama düzensiz dedi cuma yine gidicem ama yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacak gibi kaç gündür ağlamaktan telef ettim kendimi kendimi toparlamaya çalışıyodum o yüzden gelemedim kusura bakmayın lütfen hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
yarın canım inşaalah yarın
aaaaay kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa acil yardımmmm :44: az önce vc ye gittim bişey oldu :44: ayıptır söylemesi sadece tuvalet kağıdında azıcık bi kanama gibi bişey vardı..
adet mi olucam? yoksa yerleşme kanaması oluyo ya o tarz bişey olabilir mi kiiii :44: :44:
aaay ben geciktirmeden bi kan testi yaptırayım en iyisi...akşam kociş gelince gidelim yada yarın sabahtan hemen...
yada atlayıp şimdi gitsem mi hemen?
aaaaay kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa acil yardımmmm :44: az önce vc ye gittim bişey oldu :44: ayıptır söylemesi sadece tuvalet kağıdında azıcık bi kanama gibi bişey vardı..
adet mi olucam? yoksa yerleşme kanaması oluyo ya o tarz bişey olabilir mi kiiii :44: :44:
aaay ben geciktirmeden bi kan testi yaptırayım en iyisi...akşam kociş gelince gidelim yada yarın sabahtan hemen...
valla berkunum yok bişey ,gelen gidende yok ,belirti melirtide ,ne biliyim böyle bekliyorum gelmesse birkaç gün daha test yapıcam artık..eylül gecikmedeki ikinci günün değilmi ne alemdesin?
doğru diyosun..
sonradan pişman olacağım bişey çıkmasın ortaya allah korusun :44: ben gidiyorum kızlar hastaneye..dönünce durumu paylaşırım sizlerle..umarım hayırlı ve güzel haberlerim olur (allahım inş)
dua edin lütfen.. görüşürüzzzz