Bende öğrenir öğrenmez hemen gitmedim 5 haftalıkken gittiğimde doktor karnımdan baktı gördük keseyi alttan bakar diye çok korkuyodum,cumarteside Allah ın izniyle kalpçiğinin sesini bi duysam
kızlar herşey güzel hoşta ben sizleri çok merak ediyorum ,ne yapsak sosyal paylaşım sitesi olan varsa eklesek mi birbirimizi acep :44:
Bende öğrenir öğrenmez hemen gitmedim 5 haftalıkken gittiğimde doktor karnımdan baktı gördük keseyi alttan bakar diye çok korkuyodum,cumarteside Allah ın izniyle kalpçiğinin sesini bi duysam
Kızlar herşey dün gece başladı, gece uyuyamadım, dön sağa dön sola kalktım yataktan, bişi de yok öylesine uyuyamadım. Sonra kendimi mutfakta buldum her zaman olduğu gibi. :)) Bizim kızın çokellasını kaşıklamaya başladım bir yandan da canın tatlı çekerse neyin olur diye hayal kurmaya başladım. Ah salak kafam adete yakın canın tatlı çekerse neyin olacak kırmızı kartın olur. Sonra yattım. Sabah ateşim 4 derece düşmüş, ve göğüslerim sönmüş balon gibi, öylesine moralim bozuldu ki, okula geldim ve 2 saat sonra geldi kırmızılar. Bu ne ya her ay bari adet günü gelse bir test yapsam 2.çizgiyi gördüm, göremedim desem, sonra 2 damla kanı yerleşme zannetsem offffff yaa bu umutlara bile vaktim olmuyor bende iş bitti herhalde kızlarr.
aaa oldumu şimdi ,herkese moral veren sen şimdi ne bu umutsuzluk allah aşkına ,toparlan ve kendine gel lütfen ,sen dağılırsan bizi kim toparlıycak
canım arkadaşım umutları bitirmek yok bir sonraki aya ertelemek var tamammı ,şimdi yeni hayaller ,yeni umutlarla yola devam,pes etmek varmı öyle hemen ..
Arkadaşlar dr a gittim..Hamileyim hamd olsun...ama daha çok yeni 1 aylık bile değilmiş..ultrasonda çıkmadı...kan tahliline göre kontrole çağırcak dr...lekeler yerleşme kanaması ama devam eder veya çoğalırsa tehlikeli dedi...inş. sorunsuz hayırlısıyla olur her şey...rabbim isteyen herkese nasip etsin...hala şoktayım
Nerdesiniz kızlar yaa?.. Ben de hüzünlendim şimdi.Sohbet edecek kimsecikler de yok burda. İkizlerde ağlattı beni yaptığım yemeklerde hiç güzel olmadı bugün zatenHadi çabuk gelin
geldim iğdeçiçeği du bi geçmişi okuyum döncem
Arkadaşlar dr a gittim..Hamileyim hamd olsun...ama daha çok yeni 1 aylık bile değilmiş..ultrasonda çıkmadı...kan tahliline göre kontrole çağırcak dr...lekeler yerleşme kanaması ama devam eder veya çoğalırsa tehlikeli dedi...inş. sorunsuz hayırlısıyla olur her şey...rabbim isteyen herkese nasip etsin...hala şoktayım
sorun ne canım benim her ay bişey çkıyo problem olarak 6 yıldır olmuyo benim
Oyyy kurban seni böyle konuşturan Mevlaya. Rabbim gönlümüzdekini dilimize, dilimizdekini kucağımıza versin inşaAllah!.. Deniz canımsınya, Allah bu güzel duanı hepimiz için kabul etsin!Amin!..
İkizlerim, burdaki güzel anne adaylarının hepsinin kalbi çok temiz ve ç0ok güzel değil mi? İnsan inanamıyor bu kadar güzel yürekli insanların burada olmasına.Ama bu da bizim için bir teselli.Allah bizi birbirimize destek kılıyor. Bu destekle yolumuza devam ediyoruz inşaAllah. Rabbimiz evlat desteğini de esirgemesin bizlerden inşaAllah...
:)) biz böyleyiz işte denizciğim. Birbirimizi hem güldürüp, hem de ağlatabiliyoruz.
doğru söylüyosun insan insanın aynasıymış bende sizlerden etkilendim sizlerin kalbi çok temiz hepimiz en safi duygularla içtenlikle dua ediyoruz çünkü hepimizin içi yangın yaralı aynı dertdeniz. sende benim canımsın oyyyy gurbannnn mevlam hepimizin dualarımızı kabu etsin
Tamam denizciğim, bekliyorum
Oyyy kurban seni böyle konuşturan Mevlaya. Rabbim gönlümüzdekini dilimize, dilimizdekini kucağımıza versin inşaAllah!.. Deniz canımsınya, Allah bu güzel duanı hepimiz için kabul etsin!Amin!..
İkizlerim, burdaki güzel anne adaylarının hepsinin kalbi çok temiz ve ç0ok güzel değil mi? İnsan inanamıyor bu kadar güzel yürekli insanların burada olmasına.Ama bu da bizim için bir teselli.Allah bizi birbirimize destek kılıyor. Bu destekle yolumuza devam ediyoruz inşaAllah. Rabbimiz evlat desteğini de esirgemesin bizlerden inşaAllah...
doğru söylüyosun insan insanın aynasıymış bende sizlerden etkilendim sizlerin kalbi çok temiz hepimiz en safi duygularla içtenlikle dua ediyoruz çünkü hepimizin içi yangın yaralı aynı dertdeniz. sende benim canımsın oyyyy gurbannnn mevlam hepimizin dualarımızı kabu etsin
Derdimiz aynı denizciğim, Dermanımızda tez zamanda aynı olur inşaAllah!..
aaaaasen halaaaa ağlıyomusun oyy kıyamam kıyamam iğdeçiçeğim kız isminde çok güzel iğde kokusu afrodizyakmış.sende kendi kendine öyle bi koku ver de bu ay gelsin yeğenim artık
ALLAHIMMM NE OLUR MEVLAM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE SONSUZ HAZİNENDEN KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER BU YIL EVLAT SEVİNCİYLE SEVİNEN ANNELERIN YILI OLSUN EVLADI OLMAYAN KALMASIN ÇEVREMİZDE KİMİN BEBİŞİ YOKSA HEPSİNİN OLSUN İÇİNDEDE BENİMDE OLSUN RABBİMSEN VERDİĞİNDE ÇOK CÖMERTSİN BİZLEREDE CÖMERÇE VER MEVLAM
ah canım ya ,ne güzel rüyaların gerçek olmuş ,
benim aslında gördüğüm rüyalar genelde çıkar ,rahmetli babaanemin öleceğini görmüştüm aynı gün öldü kadıncağız ,
ablamın düğününde giyeceğim kıyafeti bir türlü bulamıyordum ,rüyamda hangi mağazada olduğunu gördüm gerçekten de gittim ordaydı..
patronum dişime tekme atmış dişim kırılmış gördüm ,avucuma kan doluyordu ,aynı gecenin sabahı iş yerinde patronum elma getirmiş amasyadan ,ısırmamla beraber dişim çıktı ,avucuma kan doldu ..
kızımı hasta görsem kesin o gün hasta olur filan gibi o kadar çok gerçek olan rüyam varki, bunlar aklıma gelenler ,ama ben genelde uçarım rüyamdayada biryerlerden düşerim ,allahtan bunlar gerçek olmuyor ,yoksa 50 katlı gökdelenden düştüm geçenlerde
aaaaasen halaaaa ağlıyomusun oyy kıyamam kıyamam iğdeçiçeğim kız isminde çok güzel iğde kokusu afrodizyakmış.sende kendi kendine öyle bi koku ver de bu ay gelsin yeğenim artık
ALLAHIMMM NE OLUR MEVLAM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE SONSUZ HAZİNENDEN KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER BU YIL EVLAT SEVİNCİYLE SEVİNEN ANNELERIN YILI OLSUN EVLADI OLMAYAN KALMASIN ÇEVREMİZDE KİMİN BEBİŞİ YOKSA HEPSİNİN OLSUN İÇİNDEDE BENİMDE OLSUN RABBİMSEN VERDİĞİNDE ÇOK CÖMERTSİN BİZLEREDE CÖMERÇE VER MEVLAM
Nerdesiniz kızlar yaa?.. Ben de hüzünlendim şimdi.Sohbet edecek kimsecikler de yok burda. İkizlerde ağlattı beni yaptığım yemeklerde hiç güzel olmadı bugün zatenHadi çabuk gelin
Kızlar herşey dün gece başladı, gece uyuyamadım, dön sağa dön sola kalktım yataktan, bişi de yok öylesine uyuyamadım. Sonra kendimi mutfakta buldum her zaman olduğu gibi. :)) Bizim kızın çokellasını kaşıklamaya başladım bir yandan da canın tatlı çekerse neyin olur diye hayal kurmaya başladım. Ah salak kafam adete yakın canın tatlı çekerse neyin olacak kırmızı kartın olur. Sonra yattım. Sabah ateşim 4 derece düşmüş, ve göğüslerim sönmüş balon gibi, öylesine moralim bozuldu ki, okula geldim ve 2 saat sonra geldi kırmızılar. Bu ne ya her ay bari adet günü gelse bir test yapsam 2.çizgiyi gördüm, göremedim desem, sonra 2 damla kanı yerleşme zannetsem offffff yaa bu umutlara bile vaktim olmuyor bende iş bitti herhalde kızlarr.(((((( 43:
kızlarr bu sözü çok beğendimm.
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun.
- Hz. Mevlana.
aminn canım bin kere aminn. Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla versin inşallahhh
oyyy iğdeçiçeğim ne oldu sanaaaa .kıyamam sana benn. ağlama bak lütfen