bu benim aklıma niye gelmediiii kii. yaw becerebilirmiyiz ki boyama işini??? ciddi ciddi düşünüyorum ben yaw. 1kere olsun görek çizgiyi gebelik testinde
ya bide şu tip kadınlar var ya ayhhh kocam bana ceketini atsa hamile kalıyorum....yada haziran da hamile kalırım ben der ve kalır ...nasıl oluyo bu ya formülü mü var biz mi bilmiyoz. konuşuyolar mesela ben oğlak burçlu istedim hesapladım ve o ay doğurdum diyenler ,kız; dua et etmiyomusun; yoksa ben şu duayı ettim de oldu diyenler,
kağıt toplayan vatandaşlar var ya onların ayakları hep çıplak nasıl oluyoda peşpeşe doğuruyolar,! ben en ufak bişeyde üşütüyorum diye ayaklarını üşütmüşsündür sen; diyenlere deli oluyorum bide bide kız bak şu da hamile hadi ya sende tembel çıktın çalışmıyomusunuz yoksa diyenler... yani ben bunları duymaktan bıktım ve kendimi eve kapattım çok az kişiyle görüşüyorum bazan telefonu kapıyı açmadığım insanlar oluyor bana saçma bi soru soracak diye karşılaşıp yolumu değiştirdiğim insanlar var
bizim üzüntümüz bize yetiyor bide bunlarla uğraşıyoruz
ama İYKİ SİZ VARSINIZ BURDA ATIYORUM BÜTÜN STRESİMİ OKUYORUM OKUYORUM...aynı frekansta olduğumuzu bilmek bana huzur veriyor
kocaman öptüm hepinizi
benim hislerime tercüman olmuşsun birtanem. aynı şeyleri yapıyorum ben de. mümkün olduğu kadar kimseyle görüşmüyorum.soranlara da hayırlısı diyorum bazen de tepem atıyor biz o işi beceremiyoruz diyorum
Bata kaldı 2 gün amanınnnheyecan dorukta sayın seyirciler
dün bir test yaptım negatifti bu günü es geçtim yarında patates tarlasına dönen suratımı doktora gösterecem test için vaktim olmaz cuma günü yapacağım bir test daha aslında hazır hastaneye gitmişken baktırsammı diyorum bilemedim yani....
baktır tabi canım varsa süper olurrrrrrr çekeriz halayları
canım senin yüreğine sağlık yaa. duygulandırdın beni
hepimizin ama hepimizin bebişleri olacak. 40 larımız karışacakkkk. ördüğümüz aldığımız eşyaları, patikleri gösterip yorum isteyeceğiz birbirimizden inşallllaaahhhhh
6 yıldır evliyim evlendiğimin ilk senesinde pko olduğumu öğrendim tedavi süreci basladı benim için sonra tam pes etiğm zamanda hamile olduğmu öğrendim sevinçten çıldırmış gibiydim en sevmediğime bile sarıldım o gün sonra gebeliğin 7. ayında bebeğimi kaybetim evlilliğimin ikinci senesinde hamile kalmıştım dünya durdu sandım bebeğimi benden aldıkları gün haladaha hatırlayınca ilk günkü hibi yangın giriyo yüreğime sanki ondan sonra bebğim normal doğumla alındı iki ay sonra tekrar hamile olduğmu öğrendim ama onuda ikinci ayında kaybetim dört yıl geçti aradan kürtajdan sonra bi daha hamile kalamadim sors dermoid kist çıktı yumurtalık kitlesi çıktı sağ yumurtalıklarım işlevini kaybeti 5 ay öce öğrendim alındı doktorlar umutlu ama bu ay kimse umut vermedi ilaçlar etki etmiyo yumoşlarım gelişmedi son bi aşılama yapıp plmasa tüp bebek tedavisine başlıycam rabbim yar ve yardımcımız olsun olacak ama öyle yada böyle bi bebeğim olcağına inanıyorum umudumu yitirmedim hep inançla umutla bekliycem seni bebeğimmmmmm
sen neler yaşamışsın öyle canım benim
sormak istemiyorum ama kendime de engel olamıyorum 7. ayda neden aldılar bebeğini?tüp bebek dene mutlaka canım. en kaliteli spermlerle kaliteli yumoşları birleştiriyorlar. tabiki olacak bebeğin Rabbimin izniyle sen de sağlıcakla kucaklayıp onun mis kokusunu içine çekeceksin inşallahhhh
günaydın kızlar
rüyalarım hep bebek üzerine ya ben tozuttum galiba
bu gece bir erkek bebeğim oldu adı da meriç ege oldu ,eşim diyorki olmaz güzel değil ,
beğenmedi paşam
iş yerine gidiyorum doğum yaptım diyorum aa sen hamile değildinki diyorlar ,sonra diyorum hemen face'e yazmam lazım oğlum oldu diye
totom açıkta kaldı zaar
lavişim bir dahaki aya inşallah üzülme arkadaşım ..
sevbebek canım sanada allah sabır versin ,allah bu yolda uğraşanların kucağını boş bırakmasın
nisanbu ,berkuncan ,ikizler ,iğdeçiçeği,coldriver,anatolya,laviş ,deniz ve adını sayamadığım diğer güzel anne adayları ,hepinize karlı bir istanbul sabahından merhaba
inşallah rüyan çıkacak canım. Rabbim inşallah haberci göndermiştir rüyanı. bu arada ne güzel kar var orda. burdaysa soğuğu
üzülme canım ya bizlerin de nasibi var inşallah . ve inşallah Rabbim bizlere de "ol" diyecek bugün.
kız sen bide benim kendimi görsen ,gören güler bana ,ağzım hep ayrıktır
hep gülerim ,hiç somurttuğumu gören olmamıştır.çok nadir yani ..ölüm hastalık dışında ben hep gülerim ,artı güldürürüm
hayat geçmez canım yoksa ..
aynı frekanstayız sanırım. ben de sürekli güler yada gülümserim. arkadaşlar "ya insan hep mi güler" derler. ama bir laf duydum bir yerden tam hatırlamıyorum ama " sürekli gülen insanlara dikkat edin. onların büyük dertleri vardır."diyeydi sanırım. ben de her şeye gülerek bakma taraftarıyım. ağlasak ne değişiyor ki. gerçi bizim gibilerin dolduktan sonraki taşmaları da kötü oluyor. en azından ben öyleyim tamamen kapanıveriyorum içime.
canımmm
bende sevdim kız seni valla ,ilk hemen kanım kaynadı yemin ederim ..üç günlük dünya be canım ,ağlamaya değmez hep mutlu olalım nolur ki ..
bu rüyalar hayra alamet olsun ,kaç gündür ,doğurdum emzirdim büyüttüm ,emek verdim o kadar ,yarında askere yollarım ben bu hızla
Allah bebişini versin kızz alemsin valla.
ah canım ya ,ne güzel rüyaların gerçek olmuş ,
benim aslında gördüğüm rüyalar genelde çıkar ,rahmetli babaanemin öleceğini görmüştüm aynı gün öldü kadıncağız ,
ablamın düğününde giyeceğim kıyafeti bir türlü bulamıyordum ,rüyamda hangi mağazada olduğunu gördüm gerçekten de gittim ordaydı..
patronum dişime tekme atmış dişim kırılmış gördüm ,avucuma kan doluyordu ,aynı gecenin sabahı iş yerinde patronum elma getirmiş amasyadan ,ısırmamla beraber dişim çıktı ,avucuma kan doldu ..
kızımı hasta görsem kesin o gün hasta olur filan gibi o kadar çok gerçek olan rüyam varki, bunlar aklıma gelenler ,ama ben genelde uçarım rüyamda
yada biryerlerden düşerim ,allahtan bunlar gerçek olmuyor ,yoksa 50 katlı gökdelenden düştüm geçenlerde
çok yorulunca rüyada böyle uçurumlardan, kaldırımlardan düşülüyor derler
Benimde 6. hissim çok kuvvetlidir canım dediğin gibi benimde çıkar rüyalarım ama bu bebekle ilgili olanları artık sürekli aklımda olduğu için sanıyordum ama bebiş gelecekmiş o yüzden görüyormuşum dedim ya sen bu ay olmadı önümüzdeki ay hazırlıklı ol müjdeli haber için bizde mendili aldık elimize bekliyoruz
seni bizim için de istiareye yatırcam zaten ben
bir ablaya yapılmaz bu hareket ama ablam hak ettin bu hareketi
:20 :
ne demek iş bittiiiiiii
daha önce de söyledim gene söylüyorum teyzemin gelinin 40 yaşında hamile kaldı. burdan biri de 45 yaşında oğlu da askerdeydi üstelik. umudu kesmek yokkkk. doktorlar olmayacak diyene kadarrrrr devam.önemli olan yumurta yaşı. senin yaşın değillll.
Pes etmek değil de eylül ben kendime bir sınır koydum, mayıs ayında 42 bitecek, mayıs ayına kadar denerim ondan sonra kısmet buymuş der bırakırım diyordum. Şimdi tabii her geçen ay üzülüyorum. Aslında biliyorsun rabbim annelik duygusunu bize yaşattı, şımarıklık asilik etmek, Allahı gücendirmek istemiyorum, hele şu kk'da okuduğum yazılar ne acılar çekmiş kadınlar var hep dualarım önce ilk kez anne olacakların sevinmesi için, ama işte insanoğlu bişeye takıldım ya kızıma kardeş yapamadım diye benim isyanım kendime zamanında kariyer, para biriktirme uğruna 2.yi es geçtik, şimdi de pişmanlık ve vicdan azabı çekiyorum. Ama kader buysa Allah kızıma uzun ömür versin diyerek yolumuza devam edeceğiz eşimle. Bi de laf aramızda utanrak söylemek istiyorum
bu ay gün aşırı çalıştık, arkadaşım ne benim bünye ne eşimin ki bunu her ay kaldıramaz ki valla bebek olsaydı 1 yıl kendimizi kızağa çekecektik.
Şimdi kara kara bi de bunu düşünüyorum, rapor falan mı alsak acaba
sınırlar aşılmak içindir ablammm
Arkadaşlar dr a gittim..Hamileyim hamd olsun...ama daha çok yeni 1 aylık bile değilmiş..ultrasonda çıkmadı...kan tahliline göre kontrole çağırcak dr...lekeler yerleşme kanaması ama devam eder veya çoğalırsa tehlikeli dedi...inş. sorunsuz hayırlısıyla olur her şey...rabbim isteyen herkese nasip etsin...hala şoktayım
teyyyy teyyyyy teyyyy. şükür aldık bir hamile haberi dahaaaa. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhh