inşallah canım ya. inşallah dediğin gibidir. bir de ben mustafa eraslanın haplarını kullanmaya başladım. birşeyler düzene girdiği için mi bu şekilde uzun sürdü bilemiyorum ki inşallahhh öyledir.
Zaten onlar nasıl bir doğada yetiştiriliyorda sonra evlenince doğaya ayak uyduramıyor anlayabilmiş değilim
yetişmiyorlar kuzum oluşu böyle erkeklerin. fıtrat fıtrat
canım benim yemin ederim yeni gördüm ,hemen karıştırdım sayfaları buldum allahın izniyle ,..
Bu kadar güzel bir rüya yorumu olurmu canım arkadaşım ,inşallah ağzın bal yesin emi ..
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin ..
iğdeçiçeğimin rüya yorumları çok güzel oluyor maşallah.insanın hergün rüya göresi geliyor
[
öyledir canım üzme kendini bence düzene giriyordur artık adetlerin inşallah ma sen genede doktoruna gıt takıbı kafana gore iş yapmış olmaa
neyse kızlarr ben artık cıkıyorum bugun bir sevindim bir üzüldüm acayip bir gun oldu benim için oglene kadar hamileydim ogleden sonra hamile degıldım artık yarına nasıl gelırım AllaH kerımm :26::26:
hepinize iyi akşamlar diliyorumm yarın görüşmek üzere kendinize cok cokk iyi bakın
Ben pko ve yuksek prolaktin var omrum bitti ama onlar bitmedi sen bi.sure.kafana takma stresten olabilir rabbim hepimize nasip.eder insallah
Şu saatlerde moralim çok bozuk kızlar eşimle tartıştık allahım çıldırtacak beni yada sabır deniyor anlayamadım gitti.Eşim bir miktar obsesif ve bazen öyle bir takarki onu ordan çıkartmanın imkaanı yoktur yanlış olduğunu bile bile insanın üstüne gelmeyede devam eder özünde çok iyi çok bonkör ve bir okdarda anlayışlıdır ama böyle arada muayen günü gibi bir tuttumu o geceyi günü zehir eder bu gecede onlardan biri oynatmaya az kaldı hakikaten bu gece resmen sinirden gırtlağım sertleşti.........
bana yardımcı olabilirmisiniz?
denemde 2.ayım geçen ay malesef olmadı bat 27 ocak 27 günde adet oluyorum adetim hiç gecikmedi saati bile şaşmadı bu zamana kadar o kadar düzenli yani 13 ocak yumurtlama görünüyor net hesabına göre bugün benden uzayan yumurta akı gibi akıntı gelmeye başladı erkenmi oluyor anlam veremedim beni bilgilendirirmisiniz:26:
eylülcüğüm teşekkür ederim. Amiiinnn canım amin.İnşaallah Rabbim hepimize nasip etsin!
Yaa kızlar utandırıyorsunuz beni yaa. ahh anatolya ahh, sen yok musun sen, illa utandıracaksın beni değil mi? :)) Gerçekleşirse işte o zaman güzel olacak bu yorumlar. bu arada bu güzel ruyaları görenlere gıpta ediyorum, bende görmek istiyorum böyle müjdeli ruyalar. Rabbim hayırlara çıkarsın ruyalarınızı...
kızlar coşmuşsunuz yani burdan ayrılmaya gelmiyo bikaç saat ayrıldım sayfa 190 lardaydı bi baktım 205 olmuş maşALLAH HEP BÖYLE OLSUN İNŞaallah moral oluyo hepimize
BENİ MERAK EDENLER İÇİN YAZIYORUM benim adetim 10 gün geçmişti ve ardından nerdeyse 15 gündür leke tarrzında sadece silindikçe gelen bi dönem yaşıyorum.
hayır önemsemiycem ama mesela akşama kadar çamaşırım tertemiz akşam bikaç damla o kadar böyle tekrar ediyo.doktoraa da gittim ultrasono da girdim kist falan mı dedim ama göremedi bişey yok dedi tabi ben bebek varmı falan demeye çekindim sormadım bile ama kendisi görse söylerdi nerdeyse 2. bat geldi, bu sabah bi daha test yaptım negatif...(ışığa mı tutmadım güneştemi bakmadım nerdeyse mikroskopla baktım ama ı ı yok silik hayali mayali yok işte tek başına koca bi tek çizgi)insan bi çizgiye bu kadar mı hasretle bakar nedir bu ya....bazan diyorum yanlışlıkla bari çıksa bi kaç dakaika sevinirim o bile bişeydir ama yok anacım yok
BÜTÜN DÜRÜST TESTLER BENİ BULUYOHATALI FİLAN DENK GELMEZ YANİ KAÇ YILDIR TEK ÇİZGİ
biran evvel düzelsinde tüp bebekten kaçışım yok öyle gözüküyor çok kaçtım ama yakalıycak beni ama tüp bebek düşününcede tüylerim diken diken oluyo o kadar yani.
al birini vur ötekini canım hepimizin başında var aynından emin ol, sen de takma kafana bende eşimle kavga edince hemen uyurum sabahlayıp sinir olan hep o olur boşver takma ondan önce yat o sinir olsun denenmiş ve çok keyif alınmış bir durum :))))
al birini vur ötekini canım hepimizin başında var aynından emin ol, sen de takma kafana bende eşimle kavga edince hemen uyurum sabahlayıp sinir olan hep o olur boşver takma ondan önce yat o sinir olsun denenmiş ve çok keyif alınmış bir durum :))))
kızlarr bakın ne buldum
]
ne güzel de olmuş :)[/QUOTE
ben de bayıldım yaaa
yok canım utandırmak için söylemedim. gerçekler bunlar canımın içiinşallah sen de göreceksin bebiş rüyalarını. kızz hele senin rüyalar bi çıksınnnn dile benden ne dilersen
:))) Neler isticem senden neler... ahh bir bilsen. Hele Rabbim hayırlısı ile gerçekleştirsinde o güzel ruyalarınızı. :))
çenemiz düşük anamm bizim hiçç korkma canım tüp bebekten ben daha önceden 1 kere denemiştim tüp bebek. ama nasip değilmiş.sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarım canım.
Hakikaten düşük çenelerimiz. Bende size takılalı herşeyi ihmal eder oldum.
kız büyük konuşmayayım ama benim başıma böyle bişey gelse yani kocam kavgadan sonra yatıp uyursa gecenin lerleyen saatlerinde ne yapar eder uyandırırım onu gibime geliyor
kızlarr bakın ne buldum
]
Canım benim uyandırınca kavga daha da büyüyerek devam ediyor. Tecrübeyle biliniyor.
kızz öyle "şştt kalk" demiycenki. sanki uyandırdığının farkında değilmişsin gibi yapcan söylenirse de "" aa kusura bakma" deyip yatcan
Ayyyyyyy canm yaaa. :)) Ben çok beğendim.İçime bir umut doldu.sorma gitsin. Azıcık kederlenmiştim kendi kendime. Allah razı olsun senden anatolyacığım...ÖPÜLDÜN MELEĞİM
sende de razı olsun bitanem. kederlensek de bişey değişmiyor ki. kendi kendimizi yiyip bitirdiğimizle kalıyoruz. azcık balık hafızalı olsak ne iyi olurdu demi