- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Süper olurdu canım yaa. ama işte unutulmuyor ki. Hele yaşanan üzüntüler hiç unutulmuyor malesef. Allah hepimize hayırlısını versin inşaAllah!..
çekemeyeceğimiz dermansız dert vermesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olurdu canım yaa. ama işte unutulmuyor ki. Hele yaşanan üzüntüler hiç unutulmuyor malesef. Allah hepimize hayırlısını versin inşaAllah!..
moralim bozuk arkadaşın dediği gibi yılardır bi ikinci çizgiye hasret kaldık sanırım benimde son çarem tüp bebek tecrübeli olan arkadaşlar bilgi rica etsem[/QU
kızlar ikinci çizgiyi boyasak olur munapim tırlatçam ya 2. çizgi diye ühüüühüüüüüü
moralim bozuk arkadaşın dediği gibi yılardır bi ikinci çizgiye hasret kaldık sanırım benimde son çarem tüp bebek tecrübeli olan arkadaşlar bilgi rica etsem[/QU
kızlar ikinci çizgiyi boyasak olur munapim tırlatçam ya 2. çizgi diye ühüüühüüüüüü
alemsin inanki güldürdün rabbimde seni güldürsün inşaalaahhh
alemsin inanki güldürdün rabbimde seni güldürsün inşaalaahhh
aminn aminn hepimizi
aminn aminn hepimizi[/QU
evet aynen canım bizede iç çekmek kalıyo ama ne yapalım mevlam neylerse güzel eyler bu topikteki arkadaşlar çok güzel yürekli insanlar rahatlıyorum burayı okuyunca
kızlarr bakın ne buldum
]
Bata kaldı 2 gün amanınnnheyecan dorukta sayın seyirciler dün bir test yaptım negatifti bu günü es geçtim yarında patates tarlasına dönen suratımı doktora gösterecem test için vaktim olmaz cuma günü yapacağım bir test daha aslında hazır hastaneye gitmişken baktırsammı diyorum bilemedim yani....
Bata kaldı 2 gün amanınnnheyecan dorukta sayın seyirciler dün bir test yaptım negatifti bu günü es geçtim yarında patates tarlasına dönen suratımı doktora gösterecem test için vaktim olmaz cuma günü yapacağım bir test daha aslında hazır hastaneye gitmişken baktırsammı diyorum bilemedim yani....
Yaa yüzümde ergenliğimde bile çıkartmadığım kadar sivilce çıktı son bir aydır ne denediysem hakkından gelemiyorum bende bir gideyim dedim...inşaALLAH ÇİFT ÇİZGİ ÇIKAAAAARRRR HAMİLESİNDİRRRR OY OYYYYYYYYYYYYYY geçmiş olsun suratın niye öyle oldu
Berkuncan, berkuncan sen bizim herşeyimizsin. Evet sayın seyirciler; arkadaşımız, doktora emin adımlarla gider ve malum testi ister, yapılır ve 1 saat sonra flaş flaş flaş değerler herkesi sevindirmiştir ve birden sağlık kurumunda herkes eline mendili alır ve başlarlar :64 Tabii bu kısa sürede yayılır ve tüm şehir bizimle beraber halay çeker. Çünkü biz böyle düşünürüz çevremize baktığımızda tüm insanlara gülümseriz hepimizi sevincimize gizlice ortak ederiz. Tüm dualarım bu gece seninle bitanem.
kızlarr bakın ne buldum
]
Yaa yüzümde ergenliğimde bile çıkartmadığım kadar sivilce çıktı son bir aydır ne denediysem hakkından gelemiyorum bende bir gideyim dedim...
Abla bende çok istyiyorum mendili kapıp gelmeyi cildiyeye gideceğim ikna edebilirmiyimki doktoru sence
Neye ikna edebilir misin halay çekmeye mi? Onu bilemem de yarın bir test al bence ertesi günde sabah yaparsın ve İNŞALLAH çift çizgiyi görürürsün bizde coşarız akşamına.
inşaALLAH BU AY HEPİMİZ HAMİLE OLUCAZ
İĞDEÇİÇEĞİM HANİ BEN RÜYAMDA BİRSÜRÜÜÜÜÜ BEBEK PATİĞİ GÖRMÜŞTÜMYA O PATİKLER BURDAKİ ARKADAŞLARIN OLSUN HERBİRİSİ BİRİNİN OLSUN HEPİMİZE YETECEK KADAR PATİK GÖRMÜŞTÜM BEN RÜYAMIN BU ŞEKİLDE ÇIKMASINI İSTİYORUM ALLAHIM NE OLUR.SENİN İKİZLERİN ANATOLYANIN BERKUNCANIN SEVBEBEĞİN EYLÜL KESERİN ŞU AN AKLIMA İSİMLERİ GELMEYN HERKESİN RENGARENK PATİKLER PEMBE MAVİSİ RABBİM NE OLUR BURDAKİ HERKESİN BEBEĞİ OLSUN VE BENDE HEPSİNE PATİK HEDİYE EDEYİM...HEPİMİZ SEVİNELİM BENDE İNŞALLAH...