Bu test silik çizgi mi? Yardımcı olabilir misiniz.

İnşallah vardır canım. Allah dileyipte isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende belirti var mı peki?
Benim biraz karışık aslında ben gecen ay yumurtalamdan 4 gün snra başka birşey için doktora gittim bthcg ye de baktılar ultrasonda baktılar yoktu ama cok erkendi o yüzden adet olmazsan test yap dedi doktor tam adet günümde bir damla kan geldi ertesi gün akşama kadar hiç gelmedi snra 2 gün normal oldu 2 haftadır ishalim var adetim bitti ama kasık ağrım oluyor ölesine bi yapım dedm testi ama benimde değil sanırım 9 aydır bekliyorum bende

3. günde test yaptım negatifti 5.günde kan testi yaptırdım 0.3 çıktı 7.gunde kan testi yaptırdım 1050 çıktı aynı gün idrar testi yaptım negatifti doktor kan testtinde sorun olabilir dedi yeniledi 0.24 çıktı bugün korumasız ilişkiye girdik zorlama olmadı fakat sanki yumurtalıklarım yerinden çıkacak gibi ağrım oldu rahmim göbek üstüm şiddetli ağrım oldu yarım saat sonra geçti şuan yumurtaliklarimda hafif ağrı var ve 12 gün adetim gecikmesine rağmen hiçbir leke vs. Uykudan kalkamıyorum sürekli uykum geliyor bakalım bayramdan sonra tekrar gidicem doktora

Ay baya karışıkmış canım doğru söylüyorsun. Ama olsun vardır herşey de bir hayır bende 23 yalındayım bir yıldır istiyoruz ama olmuyo bu ay ovülasyon testi yaptım yine olmadı Rabbime bıraktım artık düşünmek istemiyorum. Ama bilinçaltım hamileliğe odaklanmış durumda. Böyle istemeden hamile kalanları şaşkınlıkla dinler oldum. Rabbim nasip etsin inşallah

Rabbim yardımcın olsun canım. Evet bende bayramdan sonra gideceğim eğer bu ayda hamile değilsem. Bende böyle baya halsizlik bel ağrısı var göğüslerim biraz şiş ve ateşim var sürekli ölçüyorum mesela 36.8 sen aşağı düşmüyor 37.2 sürekli

İnşallah vardır canım ya insan belirsizlikten kafayı yiyor

Benimde ateşim çok yükselmişti ondan dolayo gitmiştim enfeksiyon var falan dedi ama testimde böle

Eklentiler

• 81072BF5-1B05-486F-9989-7D1D150FD768.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 404
Değil dimi bende sanırım psikolojik oldu bir yıldır hep negatifi görmekten farklı bişey görünce heveslendim
İdrar o bölgede kuruma yapıyor...
büyük ihtimal idrar rengi koyuydu ondan öyle oldu bana da çok oldu biliyorum canım

Sonradan silik bir öizgi oldu O yüzden pek umudum yok ama hayırlısı kendimi ümitlendirmek istemiyorum belki bikaç hün sonra tekrar yaparım
Sonradan silik bir öizgi oldu O yüzden pek umudum yok ama hayırlısı kendimi ümitlendirmek istemiyorum belki bikaç hün sonra tekrar yaparım
bencede yapmalısın. İnşallah vardır hayırlısı olsun

Merhaba dun benım testimde de kuruma cızgısı oldu bugun sabah 3 damla su damlattım cızgı kaybolmadı daha da belırgınlestı sızce gebelık olabılır mı adetım 2 gun var
Canım istersen fotoğrafını buraya yükle. Benim galiba negatif ama idrar kuruma çizgisi gibiydi senin gebelik çizgisi olabilir

Canım tam emin olamıyorum sana Ümit vermemek açısından ama benim eltim bu tarz bi testle hamile olduğunu öğrenmişti nöbetçi eczane varsa testini tekrarla bence İnsallah vardır eğer istiyorsan
Yarın sabah yapıcam bir testim var elimde.. Bunu dün yapmıstım.. İnşallah güzel Bi bayram olur bu bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…