- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
- Konu Sahibi birmelegimolsun
Yaa inşallahBana da hamilelik var gibi geldi, hayirli olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşallahBana da hamilelik var gibi geldi, hayirli olsun![]()
Vardir insallahYaa inşallah❤ kuruma cızgısı cıkınca İlk, o yuzden cok da umutlanmak istemiyorum.. Ama su damlatınca da gecmedi kafam karıstı yarın tekrarlıcam testı
Aminn inşallahVardir insallahhayirlisi olsun
İnşallahhh çok dua edicem sana buraya da yaz olur mu rabbim hayırlısını nasip etsinYarın sabah yapıcam bir testim var elimde.. Bunu dün yapmıstım.. İnşallah güzel Bi bayram olur bu bayram ❤
Allah razı olsun cnmİnşallahhh çok dua edicem sana buraya da yaz olur mu rabbim hayırlısını nasip etsin![]()
Canım iyi bayramlar test yaptın mı merak ettimYaa inşallah❤ kuruma cızgısı cıkınca İlk, o yuzden cok da umutlanmak istemiyorum.. Ama su damlatınca da gecmedi kafam karıstı yarın tekrarlıcam testı
İyi bayramlar cnmCanım iyi bayramlar test yaptın mı merak ettim
Senin ne oldu tekrar yaptın mı test ben bugün yaptım bu sefer hiç bişey çıkmadı yine olmadı yaniCanım iyi bayramlar test yaptın mı merak ettim
Senin ikincsi belli oluyor yine ama tekrar yapmanda fayda var diye düşünüyorum benimde ilk testimde cıktı ikincide çıkmadı bide araya bence 2 gün falan koyup öle tekrar yaparsan daha iyi olur yükselmiş olur varsa eğer inşallah vardırKızlar buna da bakar mısınız rica etsem ?
Evet öyle görünüyor kanda verin ya da testi tekrarlayın.Kızlar bu sabah yaptım buda benimki bi bakarmısınız hamilemiyim adete 5 gün var
İdrarı çok damlatmışsın, çizgi yok. 1 test daha yap, 2 damla idrar ile.. İnşallah gönlünden geçen olurMerhabalar. Ben en son 17 nisan da adet oldum birden fazla gebelik belirtim var normal de ortalama 33-34 günde bir adet görüyorum. 21 mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah yani 22 mayısta normal ucuz testlerden yaptım sanki silik bir çizgi var gibi ama ben sanki psikolojikten görüyor gibiyim. Destek olabilir misiniz? Sizce burada silik çizgi var mı?
Kesinlikle hamilesin, gözün aydınKızlar bu sabah yaptım buda benimki bi bakarmısınız hamilemiyim adete 5 gün var