Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu test silik çizgi mi? Yardımcı olabilir misiniz.
İyi bayramlar cnm yaptım ama yine kuruma cızgısı cıktı 20.dk da yine yıkadım yine gitmedi.. Çok bi umudum kalmadı bugun net cızgı gorurum belkı diyordum olmadı adeti beklicem.. Bebetime testi almayın hatalı valla
Senin ikincsi belli oluyor yine ama tekrar yapmanda fayda var diye düşünüyorum benimde ilk testimde cıktı ikincide çıkmadı bide araya bence 2 gün falan koyup öle tekrar yaparsan daha iyi olur yükselmiş olur varsa eğer inşallah vardır
Merhabalar. Ben en son 17 nisan da adet oldum birden fazla gebelik belirtim var normal de ortalama 33-34 günde bir adet görüyorum. 21 mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah yani 22 mayısta normal ucuz testlerden yaptım sanki silik bir çizgi var gibi ama ben sanki psikolojikten görüyor gibiyim. Destek olabilir misiniz? Sizce burada silik çizgi var mı?