- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- 28
- Konu Sahibi birmelegimolsun
-
Sanki var gibi çok silik bence bir test daha yapMerhabalar. Ben en son 17 nisan da adet oldum birden fazla gebelik belirtim var normal de ortalama 33-34 günde bir adet görüyorum. 21 mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah yani 22 mayısta normal ucuz testlerden yaptım sanki silik bir çizgi var gibi ama ben sanki psikolojikten görüyor gibiyim. Destek olabilir misiniz? Sizce burada silik çizgi var mı?
Tamam deniyorum hemen o ne demek pekiIdrar yerine 2 damla su damlatir misin o zaman ortaya cikar kuruma cizgisi olup olmadigi
İnşallah vardır bu ay çok fazla ümitlendim tekrar ümitsizliğe kapılmak beni çok yıpratıyorSanki var gibi çok silik bence bir test daha yap
Merhaba sizinle aynı zamanda adet görmüşüz en son bende görüyorum hafif bir çizgi aynı posttan açacaktım sabah test yaptım hayali bir çizgi var gibi yada bana mı öyle geliyor bilemiyorum inşallah ikimizde vardırMerhabalar. Ben en son 17 nisan da adet oldum birden fazla gebelik belirtim var normal de ortalama 33-34 günde bir adet görüyorum. 21 mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah yani 22 mayısta normal ucuz testlerden yaptım sanki silik bir çizgi var gibi ama ben sanki psikolojikten görüyor gibiyim. Destek olabilir misiniz? Sizce burada silik çizgi var mı?
İnşallah canım bende aynı sekildeyim seni çok iyi anlıyorum oldumu olacak mı stresi çok adetim şuan 12 gün geçti Rabbim kucağımızi boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsinİnşallah vardır bu ay çok fazla ümitlendim tekrar ümitsizliğe kapılmak beni çok yıpratıyor
O hayalet cizgi genelde test kurudugunda cikiyor, su damlattiginizda kaybolur, eger kaybolmazsa o zaman umitlenebilirsinizTamam deniyorum hemen o ne demek peki
Peki bu ikinci hayali çizgi hemen mi cıktı sizde sonradan mı çıktıİnşallah vardır bu ay çok fazla ümitlendim tekrar ümitsizliğe kapılmak beni çok yıpratıyor
Idrar yerine 2 damla su damlatir misin o zaman ortaya cikar kuruma cizgisi olup olmadigi
Damlattım baya 5-6 damla 10 dakika bekledim Böyle oldu çizgi böyle sarımtırak bi renkIdrar yerine 2 damla su damlatir misin o zaman ortaya cikar kuruma cizgisi olup olmadigi
İnşallah vardır canım. Allah dileyipte isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende belirti var mı peki?Merhaba sizinle aynı zamanda adet görmüşüz en son bende görüyorum hafif bir çizgi aynı posttan açacaktım sabah test yaptım hayali bir çizgi var gibi yada bana mı öyle geliyor bilemiyorum inşallah ikimizde vardır
Sari gorunen cizgi degil,yeri dogru yer degil yani. Bilemedim ki valla hayirlisi olsunDamlattım baya 5-6 damla 10 dakika bekledim Böyle oldu çizgi böyle sarımtırak bi renk
İnşallah Amin Ecmainİnşallah canım bende aynı sekildeyim seni çok iyi anlıyorum oldumu olacak mı stresi çok adetim şuan 12 gün geçti Rabbim kucağımızi boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsin
yarım saat içinde çıktı canımPeki bu ikinci hayali çizgi hemen mi cıktı sizde sonradan mı çıktı
Negatif miTestiniz negatif
Değil dimiCanım maalesef o 2.çizgi değil..
Evet çizgi yeri de yanlış gibi galiba işte ama bir hevesSari gorunen cizgi degil,yeri dogru yer degil yani. Bilemedim ki valla hayirlisi olsun
Evet hakkınız da hayırlısı olsunNegatif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?