Bu test pozitif mi arkadaşlar

Arkadaşlar bugün transferin 8. Günü negatif çıktı, doktorum pazar günü belli olur dedi. İki günde pozitife döner mi sizce benim hiç umudum kalmadı. Benim gibi olanlar var mı?

Alıntı Yorumla

Kızzlaarr bu test konuyu açarken ilk attığım testten daha koyu değil mii
Ben ısrarla kan vermek istemiyorum pazartesi ya da salı vereceğim ama sorduğum şeyde fikrinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20231223_060305.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 154
Kızlarr günaydın hepinize
Hamileyiim beta değerlerime göre aile hekimim hesaplayamadı ama kadın doğuma da gitmediim acaba size söylesem anlar mısınız 1 günde 2 katı arttı iyi mi
Şuan tam 420 kaç haftalık oluyor bilmiyorum aile hekimi de bilgilendirmedi

Hayırlı uğurlu olsun ALLAH ım sağlıkla kucağına almayı , hayırlısı ile büyütmeni nasip etsin .
Beta değerine göre 4 haftalık hamilesin :)

Çok teşekkür ederim artış yavaş dedi doktor öyle mi sence 200den 400e çıktı ve yavaş dedi
içini ferah tut öncelikle ve hemen bir kadın doğum uzmanına git . Buradan ben kendime göre cvp veririm hatta bir doktor yorum yapsa oda bilimsel cvp verse de sana uygun cvp olmaz çünki muayene olman lazım . Aile hekimleri de doktor canım ama uzmanlık alanları yok. Yani yapman gereken içini rahatlatmak için hemen randevu almak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…