Bu test pozitif mi arkadaşlar

Eki Görüntüle 3355808

Kuruma çizgisi suya tutunc gidiyor. Benim bir kaç kez teztim pozitif cikti korundugum için hMile olamazdım cidden suya tutunca gecti.
Oyy maşaAllah severim o minnoş elleri Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin karşısına hep güzel insanlar çıkarsın

Bar çizgi baya belli canım suya tut bakalım
Ayy siz benim ilk paylaştığım insanlar oldunuz eğer varsa sizi asla unutmayacağım ve hep dua edeceğim
Çünkü şu yüreğm çocuğum olmadığı için o kadar kırıldı o kadar hüzünlendi ki insanlar tarafından

Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin canım benim testi tekrarlayınca at tekrar inşaAllah beraber sevinelim

Çizgi net canım hayirli olsun ama tekrar yap için rahatlasın rabbim gönlüne göre versin.

AMIN canım sende saglicKla kucağına al inşallah. evet içini ayır suya tut
Hanımlar ayırdım tamamını yıkadım neredeyse ve kurudu tekrardan şimdi hepinizden yorum bekliyorum ve pazartesi kaset test yapıyorum pozitif çıkarsa beta hcg ne dersinizzz gelsin yorumlarr

Eklentiler

• IMG_20231221_085700.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 154
Hanımlar ayırdım tamamını yıkadım neredeyse ve kurudu tekrardan şimdi hepinizden yorum bekliyorum ve pazartesi kaset test yapıyorum pozitif çıkarsa beta hcg ne dersinizzz gelsin yorumlarr
Hemen yap derim yada acilden kan verin beklemeyin masaallah ney yani en azından içinizdeki şüphe yok olur

Hayırlı olsun diyorum yarın sabah bidaha yap yada bugün aksam
Hemen yap derim yada acilden kan verin beklemeyin masaallah ney yani en azından içinizdeki şüphe yok olur
Kızlaarr çok teşekkür ederiim pazartesiye kadar dayanabilirsem dayanıcam sonra size haber edicem inşallah tek isteğim lütfen özel duanıza katın beni

Kızlaarr çok teşekkür ederiim pazartesiye kadar dayanabilirsem dayanıcam sonra size haber edicem inşallah tek isteğim lütfen özel duanıza katın beni
Bence pazartesi bekleme her kadının hamileliği çok farklı doktor önceden önlem alıyor gidip kan verin sonra pişman olmayın ben Ağustos ayında testte pozitif gördüm doktora gitmedim ağrılarım oldu sonra kan verdim betam gittikçe düşmüş maalesef hakkımızda hayırlısı olsun sizinki bariz net silikte değil ihmal etmeyin zannımca

çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim ben :) inşallah bebeğiniz sizinle ve sağlıklıdır beklliyoruz güzel haberlerinizi

Çok haklısınız öncesinde üzücü bir tecrübem oldu pozitif gördüm ve sonra negatif çıktı ondan bekleme derdindeyim
Allaha güveniyorum eğer doğacaksa içimde büyütecek olan da o dediğinizde çok haklısınız ama elimden geldiğince beklemeye çalışıcam pazartesiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…