- 29 Kasım 2023
- 91
- 39
-
- Konu Sahibi sadecikminimalist
Yapacağım ve burdan paylaşacağım hepinizle inşallahÇizgi net bir şekilde kendini belli ediyor. Bence farklı marka bir test daha alıp yapın aklınızda da soru işareti kalmamış olur :)
Canım merhaba pkosluyum ve düzensiz olurum. Sat a göre 12 haftalık olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama olmuş 10 haftalığım ve bence testin pozitif benim de 15 geçtiğinde böyle belli belirsiz bir çizgi vardı. Internetten gebelik testi sipariş verdim. Gün gün koyulastiPeki geç döllenme olabilir mi geç döllenme nedir bilginiz var mı
Şimdi merakla bekliyorum çünkü aynı durumu yasadim.Yapacağım ve burdan paylaşacağım hepinizle inşallah
MaşallahCanım merhaba pkosluyum ve düzensiz olurum. Sat a göre 12 haftalık olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama olmuş 10 hastalığım ve bence testin pozitif benim de 15 geçtiğinde böyle belli belirsiz bir çizgi vardı. Internetten gebelik testi sipariş verdim. Gün gün koyulasti
paylas cnım ınsallah hayırlı sonuclar alırsınYapacağım ve burdan paylaşacağım hepinizle inşallah
Ölmez sağ kalırsamŞimdi merakla bekliyorum çünkü aynı durumu yasadim.
İnanın tek belirtim adet gecikmesiydi bu yüzden test yapmayacaktım çünkü hep çok gecikiyor ve öyle oluyorum dün bir test alayım dedim tamamen zihinsel bir histi gece inanılmaz bel ağrım oldu sonra sabah aşırı idrara sıkışık uyandım normalde asla böyle uyanmam ve apartopar yaptım sonuç bupaylas cnım ınsallah hayırlı sonuclar alırsınne gıbı belırtıler yasadın canım
Allah geçinen versin. Olumsuz düşünme. Hayırlısı var ise zaten kan testinde çıkacaktır. Ama çok sabırsızım diyorsan imkanın varsa iki tane daha kaset testi alıp doğruluğunu teyit edebilirsin.Ölmez sağ kalırsammutlaka paylaşacağım sonucu
Çok sabırsız değilim aksine diyorum ki 3 gün bekleyeyim sonra netleşirr çünkü benim önceden pozitifti negatife dönmüştü bir nevi aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum tattlımAllah geçinen versin. Olumsuz düşünme. Hayırlısı var ise zaten kan testinde çıkacaktır. Ama çok sabırsızım diyorsan imkanın varsa iki tane daha kaset testi alıp doğruluğunu teyit edebilirsin.
benimde yumurtlamadan beri kasık bel sırt ağrılarım var normalde de ağrır ama bu sefer aşırı uzun sürdü ve idrar rengim belki bilimsel bir açıklaması yoktur ama koyulaştıİnanın tek belirtim adet gecikmesiydi bu yüzden test yapmayacaktım çünkü hep çok gecikiyor ve öyle oluyorum dün bir test alayım dedim tamamen zihinsel bir histi gece inanılmaz bel ağrım oldu sonra sabah aşırı idrara sıkışık uyandım normalde asla böyle uyanmam ve apartopar yaptım sonuç bu
O zaman süperr bekle canım ben asla dayanamam kedin var mı yok mu bilmem lazım. Hemen 4 tane alıp tekrar tekrar yaptım. İnanmadım kan verdimÇok sabırsız değilim aksine diyorum ki 3 gün bekleyeyim sonra netleşirr çünkü benim önceden pozitifti negatife dönmüştü bir nevi aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum tattlım
Ayy inşallah vardır ve sağlıkla büyüyordurr Rabbim kimseye aratmasın sağlıkla bu duyguyu yaşatsın , ayrıca bana da inşallahbenimde yumurtlamadan beri kasık bel sırt ağrılarım var normalde de ağrır ama bu sefer aşırı uzun sürdü ve idrar rengim belki bilimsel bir açıklaması yoktur ama koyulaştıyumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım :)
Ya bu telaşı yaşamak ta çok güzellO zaman süperr bekle canım ben asla dayanamam kedin var mı yok mu bilmem lazım. Hemen 4 tane alıp tekrar tekrar yaptım. İnanmadım kan verdim
Amin amin canım valla kaç aydır istiyoruz hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim hepimize inşallahAyy inşallah vardır ve sağlıkla büyüyordurr Rabbim kimseye aratmasın sağlıkla bu duyguyu yaşatsın , ayrıca bana da inşallah
Yazacağım canıım inşallahh ben burda paylaşıp işini görüp dönüş yapmayanlara çok kızıyorum merakta bırakıyorlar insanları diyeAmin amin canım valla kaç aydır istiyoruz hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim hepimize inşallahsonucunu yaz mutlaka bize
İste ben de çok kontrol manyağım çok kötü bir şey belirsizliğe asla tahammül edemiyorumYa bu telaşı yaşamak ta çok güzell
Ben de daha reelci bir yapıda olduğum için aman gün geçsin de netleşsin kafasındayıım
Aslında ben de belirsizliği sevmediğim için bekliyorumİste ben de çok kontrol manyağım çok kötü bir şey belirsizliğe asla tahammül edemiyorum
Ortasından yatay bir çizgi geçiyorKızlar dayanamadım bir yaptım annemin baskısıyla test ama bu test bozuk mu gündüz yaptığım için negatif çıkmış olabilir mi yarın sabah yine yapacağım
Yarın yine yap bakalım cnm hakkında hayırlısi olsunKızlar dayanamadım bir yaptım annemin baskısıyla test ama bu test bozuk mu gündüz yaptığım için negatif çıkmış olabilir mi yarın sabah yine yapacağım