Bu test pozitif mi arkadaşlar

Peki geç döllenme olabilir mi geç döllenme nedir bilginiz var mı
Canım merhaba pkosluyum ve düzensiz olurum. Sat a göre 12 haftalık olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama olmuş 10 haftalığım ve bence testin pozitif benim de 15 geçtiğinde böyle belli belirsiz bir çizgi vardı. Internetten gebelik testi sipariş verdim. Gün gün koyulasti

Canım merhaba pkosluyum ve düzensiz olurum. Sat a göre 12 haftalık olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama olmuş 10 hastalığım ve bence testin pozitif benim de 15 geçtiğinde böyle belli belirsiz bir çizgi vardı. Internetten gebelik testi sipariş verdim. Gün gün koyulasti
Maşallah
İnşallah benim de sağlıkla ilerler

paylas cnım ınsallah hayırlı sonuclar alırsın :KK200: ne gıbı belırtıler yasadın canım
İnanın tek belirtim adet gecikmesiydi bu yüzden test yapmayacaktım çünkü hep çok gecikiyor ve öyle oluyorum dün bir test alayım dedim tamamen zihinsel bir histi gece inanılmaz bel ağrım oldu sonra sabah aşırı idrara sıkışık uyandım normalde asla böyle uyanmam ve apartopar yaptım sonuç bu 😂

Allah geçinen versin. Olumsuz düşünme. Hayırlısı var ise zaten kan testinde çıkacaktır. Ama çok sabırsızım diyorsan imkanın varsa iki tane daha kaset testi alıp doğruluğunu teyit edebilirsin.
Çok sabırsız değilim aksine diyorum ki 3 gün bekleyeyim sonra netleşirr çünkü benim önceden pozitifti negatife dönmüştü bir nevi aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum tattlım 😊

İnanın tek belirtim adet gecikmesiydi bu yüzden test yapmayacaktım çünkü hep çok gecikiyor ve öyle oluyorum dün bir test alayım dedim tamamen zihinsel bir histi gece inanılmaz bel ağrım oldu sonra sabah aşırı idrara sıkışık uyandım normalde asla böyle uyanmam ve apartopar yaptım sonuç bu 😂
benimde yumurtlamadan beri kasık bel sırt ağrılarım var normalde de ağrır ama bu sefer aşırı uzun sürdü ve idrar rengim belki bilimsel bir açıklaması yoktur ama koyulaştı :KK64:yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım :)

Çok sabırsız değilim aksine diyorum ki 3 gün bekleyeyim sonra netleşirr çünkü benim önceden pozitifti negatife dönmüştü bir nevi aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum tattlım 😊
O zaman süperr bekle canım ben asla dayanamam kedin var mı yok mu bilmem lazım. Hemen 4 tane alıp tekrar tekrar yaptım. İnanmadım kan verdim 😀

benimde yumurtlamadan beri kasık bel sırt ağrılarım var normalde de ağrır ama bu sefer aşırı uzun sürdü ve idrar rengim belki bilimsel bir açıklaması yoktur ama koyulaştı :KK64:yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım :)
Ayy inşallah vardır ve sağlıkla büyüyordurr Rabbim kimseye aratmasın sağlıkla bu duyguyu yaşatsın , ayrıca bana da inşallah

O zaman süperr bekle canım ben asla dayanamam kedin var mı yok mu bilmem lazım. Hemen 4 tane alıp tekrar tekrar yaptım. İnanmadım kan verdim 😀
Ya bu telaşı yaşamak ta çok güzell 😍
Ben de daha reelci bir yapıda olduğum için aman gün geçsin de netleşsin kafasındayıım

Amin amin canım valla kaç aydır istiyoruz hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim hepimize inşallah :KK200: sonucunu yaz mutlaka bize
Yazacağım canıım inşallahh ben burda paylaşıp işini görüp dönüş yapmayanlara çok kızıyorum merakta bırakıyorlar insanları diye
O yüzden Allahın izniyle dönüş yapacağıım

Kızlar dayanamadım bir yaptım annemin baskısıyla test ama bu test bozuk mu gündüz yaptığım için negatif çıkmış olabilir mi yarın sabah yine yapacağım

Eklentiler

• IMG_20231221_182053.jpg
    IMG_20231221_182053.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 241
X