- 27 Kasım 2023
- 257
- 205
- 31
-
- Konu Sahibi sadecikminimalist
Evet bence ama çok küçük kan testi vermeni öneririmArkadaşlar daha önce de pozitif testle kan testine gittim hemen ve çok düşük bir değerdi yükselmedi düştü sonrasında çok yıprandık eşim de ben de şimdi de testim pozitif mi emin değilim yani test bozuk olabilir mi deneyimli olanlar lütfen yanıtlasın
Eğer pozitif diyorsanız ne zaman kan vereyim ne kadar bekleyeyim sizce
Kanamam vs yok kese de görünmeyecek zaten o zamana kadar bekleyeyim diyorumiçini ferah tut öncelikle ve hemen bir kadın doğum uzmanına git . Buradan ben kendime göre cvp veririm hatta bir doktor yorum yapsa oda bilimsel cvp verse de sana uygun cvp olmaz çünki muayene olman lazım . Aile hekimleri de doktor canım ama uzmanlık alanları yok. Yani yapman gereken içini rahatlatmak için hemen randevu almak .
Verdim tatlım hamileyimmEvet bence ama çok küçük kan testi vermeni öneririm
Sağool çok teşekkür ederiimHayırlı olsun
kanaman sana haber verip gelmez . Folik asit verir durumunu degerlendirir heyecanlanmıssın ki bizimle paylasmıssın neden bekleyeceksın ki ben test iki çıkar çıkmaz giderim . Mesela son gebeliğimde iyi ki gitmişim değerlerime göre progestan başladılar folik asit ve vitamin başladım . hımm bu arada ilk kan testleri var gebeliğin başında yapılması gereken aayrıca kesen görünür artık diye düşünüyorum . Alttan da olsa görür tabi sen bilirsin . Ben biraz panik bir insanım sanırım :)Kanamam vs yok kese de görünmeyecek zaten o zamana kadar bekleyeyim diyorum
Aslında söylediklerinde o kadar haklısın kikanaman sana haber verip gelmez . Folik asit verir durumunu degerlendirir heyecanlanmıssın ki bizimle paylasmıssın neden bekleyeceksın ki ben test iki çıkar çıkmaz giderim . Mesela son gebeliğimde iyi ki gitmişim değerlerime göre progestan başladılar folik asit ve vitamin başladım . hımm bu arada ilk kan testleri var gebeliğin başında yapılması gereken aayrıca kesen görünür artık diye düşünüyorum . Alttan da olsa görür tabi sen bilirsin . Ben biraz panik bir insanım sanırım :)
herkesin yapısı farklı tabiki cok normal :) kalp atışını 7. haftada duymustum ben . Hakkında hayırlısı olsun inşallah .Aslında söylediklerinde o kadar haklısın ki
Sen panik değilsin de ben rahatım biraz ben evde yaptığım testten sonra da kaç gün beklediim ben folik asit kullanmayı düşünmüyorum ama kese görünür mü sence 1 aylık bebekte yoksa 2 ay olması şart mı bu konuyu hiç bilmiyorum hatta gittiğimde kalp atışını da duysam harika olur
Allah razı olsun ilgilendiğin için çok çook çokkkk teşekkür ederiiimherkesin yapısı farklı tabiki cok normal :) kalp atışını 7. haftada duymustum ben . Hakkında hayırlısı olsun inşallah .
Ben teşekkür ederim herşey gönlünce olsun inşallah :)Allah razı olsun ilgilendiğin için çok çook çokkkk teşekkür ederiiim
Kesen görükmez artışında iyi yüzde 70 üzeri artış beklenir 2 günde birAslında söylediklerinde o kadar haklısın ki
Sen panik değilsin de ben rahatım biraz ben evde yaptığım testten sonra da kaç gün beklediim ben folik asit kullanmayı düşünmüyorum ama kese görünür mü sence 1 aylık bebekte yoksa 2 ay olması şart mı bu konuyu hiç bilmiyorum hatta gittiğimde kalp atışını da duysam harika olur
Neden folik asit kullanmayı düşünmüyorsun canım? Bebeklerin omurga ve sinir sistemi gelişimi için oldukça önemli bir takviye gebeliğin ilk döneminde kullanmak. Doktor önerisiyle mi kullanmıyorsun.Aslında söylediklerinde o kadar haklısın ki
Yoo doktor önerisi değil kendi hür irademleNeden folik asit kullanmayı düşünmüyorsun canım? Bebeklerin omurga ve sinir sistemi gelişimi için oldukça önemli bir takviye gebeliğin ilk döneminde kullanmak. Doktor önerisiyle mi kullanmıyorsun.
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallahKızlarr günaydın hepinize
Hamileyiim beta değerlerime göre aile hekimim hesaplayamadı ama kadın doğuma da gitmediim acaba size söylesem anlar mısınız 1 günde 2 katı arttı iyi mi
Şuan tam 420 kaç haftalık oluyor bilmiyorum aile hekimi de bilgilendirmedi
Sağooll çok teşekkür ederiim inşallahTebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah
Artımed asla almaKızlar hangi marka testten memnun kaldınız?
Prodoctor mu yoksa predictor mü ikisi farklı çünküArtımed asla alma
Vision ve predector çok iyi
PredictorProdoctor mu yoksa predictor mü ikisi farklı çünkü
Sipariş ettim canım inşallah güzel sonuç verirPredictor