Test pozitif kan negatif

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
130
17
13
25
Arkadaşlar bugün adet gecikmemin ilk günü sabah test yaptım 5 dk içinde silik çizgi gördüm ama inanmadım açıkçası her neyse ısrarlar üzerine kan testi verdim sonucu göremedim ama hemşire 0.25 dedi anlamadım da negatif dedi yani hamile miyim değil miyim yoksa yükselir mi geç döllenme mi yoksa yerleşmemiş mi veya asla yok test mi hatalı lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 67043342-2EBD-4B91-875B-AB63B684CFF3.webp
    67043342-2EBD-4B91-875B-AB63B684CFF3.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar bugün adet gecikmemin ilk günü sabah test yaptım 5 dk içinde silik çizgi gördüm ama inanmadım açıkçası her neyse ısrarlar üzerine kan testi verdim sonucu göremedim ama hemşire 0.25 dedi anlamadım da negatif dedi yani hamile miyim değil miyim yoksa yükselir mi geç döllenme mi yoksa yerleşmemiş mi veya asla yok test mi hatalı lütfen yardımcı olur musunuz
Test eğer artimed ise yanlış çıkarma ihtimali maalesef ki yüksek. Bende yaşadım aynı şeyi.

Eşime onu alma dememe rağmen onu almıştı çok sinirliyim şu an ona da neyse ben başka test sipariş verdim adet gecikmem olursa denerim
Ya çok üzülüyorum böyle olunca bende kaç ay böyle oldum maalesef seni anlayabiliyorum ama artımed daysdoctor duratest almayın bunlar varya ömür törpüsü çok üzgünüm inşallah bizimde kucağımız dolar

Ya çok üzülüyorum böyle olunca bende kaç ay böyle oldum maalesef seni anlayabiliyorum ama artımed daysdoctor duratest almayın bunlar varya ömür törpüsü çok üzgünüm inşallah bizimde kucağımız dolar
ben ilk kez denediğim için aslında beklentim yoktu hiç inanmadım testlere ama bu test ilk 2 dk çıkınca acaba dedim biraz arkadaşlarım ısrar etti yoksa ben inanmadım 5 gün Belek’e tarafındayım aslında beklemedeyim

Bu test genelde sahte pozitif veriyor

Back
X