- 29 Kasım 2023
- 91
- 39
-
- Konu Sahibi sadecikminimalist
Umarım hamileyimdir artıkArkadaşlar daha önce de pozitif testle kan testine gittim hemen ve çok düşük bir değerdi yükselmedi düştü sonrasında çok yıprandık eşim de ben de şimdi de testim pozitif mi emin değilim yani test bozuk olabilir mi deneyimli olanlar lütfen yanıtlasın
Eğer pozitif diyorsanız ne zaman kan vereyim ne kadar bekleyeyim sizce
Kaç dakikada çizgi cıktı ve bat günü ne zamandı?Arkadaşlar sonrasında pozitif çizginin hizasında bir çizgi belirdi bozuk mu acaba ya bozuk olsa ikinci çizgi o şekilde belli olur mu hiçbirşey bilmiyorum
19 güm geçti günüm ama her ay olsam da düzensiz oluyorum asla tam günümde olmamKaç dakikada çizgi cıktı ve bat günü ne zamandı?
Arkadaşlar şuanda pozitif çizgisinin altında beliren o çizgi kayboldu kurudu ve sadece 2 çizgi varArkadaşlar sonrasında pozitif çizginin hizasında bir çizgi belirdi bozuk mu acaba ya bozuk olsa ikinci çizgi o şekilde belli olur mu hiçbirşey bilmiyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuz için19 gün için daha koyu bir çizgi lazım ama siz düzensiz oluyormuşsunuz ne zaman oldu bilinmezsanki var.
Bence kan verin hayırlısı olsun.19 güm geçti günüm ama her ay olsam da düzensiz oluyorum asla tam günümde olmam
Test de 5 dk sonra hemen ikinci çizgi belirdi
Testin kullanım talimatında 15 dkya kadar olan sonuçlar doğrudur sonrası geçersizdir yazıyor markası da vision
Peki geç döllenme olabilir mi geç döllenme nedir bilginiz var mıBence kan verin hayırlısı olsun.
Hamilesiniz ama henüz çok yeni. Geç döllenme geç yumurtlama demek, adetiniz düzensizse geç yumurtlamış olabilirsiniz. Kan verip takip edin umarım sağlıkla artarPeki geç döllenme olabilir mi geç döllenme nedir bilginiz var mı
Yaa maşallah ablam da sabah yaptı negatifti akşam çöpü atarken bakalım dedi pozitif ve şimdi 10 yaşındaHamilesin. 2.testide yap hayirli olsun 3 saat sonra çıkan testim şuan yanımda uyuyo
At sanada bakalımHamilesin. 2.testide yap hayirli olsun 3 saat sonra çıkan testim şuan yanımda uyuyo
Amiin çok teşekkür ederiim yorumunuz içinnnHamilesiniz ama henüz çok yeni. Geç döllenme geç yumurtlama demek, adetiniz düzensizse geç yumurtlamış olabilirsiniz. Kan verip takip edin umarım sağlıkla artar
Ay peki birşey daha soracağım kuruma çizgisi falan diyorlar öyle birşey değil dimi ben dha önceden görmedim hiç ama siz gördünüz müHamilesiniz ama henüz çok yeni. Geç döllenme geç yumurtlama demek, adetiniz düzensizse geç yumurtlamış olabilirsiniz. Kan verip takip edin umarım sağlıkla artar
Kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmuyor daha silik zor görülüyor. Bide her test kuruma çizgisi vermiyor. Testin markası ne?Ay peki birşey daha soracağım kuruma çizgisi falan diyorlar öyle birşey değil dimi ben dha önceden görmedim hiç ama siz gördünüz mü
At sanada bakalım
Kuruma çizgisi suya tutunc gidiyor. Benim bir kaç kez teztim pozitif cikti korundugum için hMile olamazdım cidden suya tutunca gecti.Ay peki birşey daha soracağım kuruma çizgisi falan diyorlar öyle birşey değil dimi ben dha önceden görmedim hiç ama siz gördünüz mü
Hımm bilgilenmiş oldumKuruma çizgisi bu kadar belirgin olmuyor daha silik zor görülüyor. Bide her test kuruma çizgisi vermiyor. Testin markası ne?
Aaaa testin tamamını mı suya tutayımmmEki Görüntüle 3355808
Kuruma çizgisi suya tutunc gidiyor. Benim bir kaç kez teztim pozitif cikti korundugum için hMile olamazdım cidden suya tutunca gecti.