- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.146
- Konu Sahibi sadecikminimalist
AMIN canım sende saglicKla kucağına al inşallah. evet içini ayır suya tutAaaa testin tamamını mı suya tutayımmm
Rabbim çok çok güzel günlerini göstersin inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMIN canım sende saglicKla kucağına al inşallah. evet içini ayır suya tutAaaa testin tamamını mı suya tutayımmm
Rabbim çok çok güzel günlerini göstersin inşallahh
Oyy maşaAllah severim o minnoş elleri Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin karşısına hep güzel insanlar çıkarsınEki Görüntüle 3355808
Kuruma çizgisi suya tutunc gidiyor. Benim bir kaç kez teztim pozitif cikti korundugum için hMile olamazdım cidden suya tutunca gecti.
Ay o kadar bilgisizim ki kusuruma bakmayın testi plastiğinden ayırıp mı suya tutacağımAMIN canım sende saglicKla kucağına al inşallah. evet içini ayır suya tut
Bar çizgi baya belli canım suya tut bakalımHımm bilgilenmiş oldum
Markası vision
Ben aşırı takıntılıyım hala diyorum ki yok ta çizgi bana mı öyle geliyor hahaha
Ayy siz benim ilk paylaştığım insanlar oldunuz eğer varsa sizi asla unutmayacağım ve hep dua edeceğimBar çizgi baya belli canım suya tut bakalım
Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin canım benim testi tekrarlayınca at tekrar inşaAllah beraber sevinelimAyy siz benim ilk paylaştığım insanlar oldunuz eğer varsa sizi asla unutmayacağım ve hep dua edeceğim
Çünkü şu yüreğm çocuğum olmadığı için o kadar kırıldı o kadar hüzünlendi ki insanlar tarafından
Çizgi net canım hayirli olsun ama tekrar yap için rahatlasın rabbim gönlüne göre versin.Arkadaşlar daha önce de pozitif testle kan testine gittim hemen ve çok düşük bir değerdi yükselmedi düştü sonrasında çok yıprandık eşim de ben de şimdi de testim pozitif mi emin değilim yani test bozuk olabilir mi deneyimli olanlar lütfen yanıtlasın
Eğer pozitif diyorsanız ne zaman kan vereyim ne kadar bekleyeyim sizce
Hanımlar ayırdım tamamını yıkadım neredeyse ve kurudu tekrardan şimdi hepinizden yorum bekliyorum ve pazartesi kaset test yapıyorum pozitif çıkarsa beta hcg ne dersinizzz gelsin yorumlarrAMIN canım sende saglicKla kucağına al inşallah. evet içini ayır suya tut
Hayırlı olsun diyorum yarın sabah bidaha yap yada bugün aksamHanımlar ayırdım tamamını yıkadım neredeyse ve kurudu tekrardan şimdi hepinizden yorum bekliyorum ve pazartesi kaset test yapıyorum pozitif çıkarsa beta hcg ne dersinizzz gelsin yorumlarr
Hemen yap derim yada acilden kan verin beklemeyin masaallah ney yani en azından içinizdeki şüphe yok olurHanımlar ayırdım tamamını yıkadım neredeyse ve kurudu tekrardan şimdi hepinizden yorum bekliyorum ve pazartesi kaset test yapıyorum pozitif çıkarsa beta hcg ne dersinizzz gelsin yorumlarr
Hayırlı olsun diyorum yarın sabah bidaha yap yada bugün aksam
Kızlaarr çok teşekkür ederiim pazartesiye kadar dayanabilirsem dayanıcam sonra size haber edicem inşallah tek isteğim lütfen özel duanıza katın beniHemen yap derim yada acilden kan verin beklemeyin masaallah ney yani en azından içinizdeki şüphe yok olur
Bence pazartesi bekleme her kadının hamileliği çok farklı doktor önceden önlem alıyor gidip kan verin sonra pişman olmayın ben Ağustos ayında testte pozitif gördüm doktora gitmedim ağrılarım oldu sonra kan verdim betam gittikçe düşmüş maalesef hakkımızda hayırlısı olsun sizinki bariz net silikte değil ihmal etmeyin zannımcaKızlaarr çok teşekkür ederiim pazartesiye kadar dayanabilirsem dayanıcam sonra size haber edicem inşallah tek isteğim lütfen özel duanıza katın beni
çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim ben :) inşallah bebeğiniz sizinle ve sağlıklıdır beklliyoruz güzel haberleriniziHanımlar ayırdım tamamını yıkadım neredeyse ve kurudu tekrardan şimdi hepinizden yorum bekliyorum ve pazartesi kaset test yapıyorum pozitif çıkarsa beta hcg ne dersinizzz gelsin yorumlarr
Çok haklısınız öncesinde üzücü bir tecrübem oldu pozitif gördüm ve sonra negatif çıktı ondan bekleme derdindeyimBence pazartesi bekleme her kadının hamileliği çok farklı doktor önceden önlem alıyor gidip kan verin sonra pişman olmayın ben Ağustos ayında testte pozitif gördüm doktora gitmedim ağrılarım oldu sonra kan verdim betam gittikçe düşmüş maalesef hakkımızda hayırlısı olsun sizinki bariz net silikte değil ihmal etmeyin zannımca
İnşallah çok dua edin lütfen burada Allahın izniyle gidişatı paylaşacağımçok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim ben :) inşallah bebeğiniz sizinle ve sağlıklıdır beklliyoruz güzel haberlerinizi
Olabilir tabii ki. Adet periyod aralığınız nasıldır? Genellikle düzensiz adet görenler yada uzun aralarla görenler geç yumurtlayabiliyor diye biliyorumPeki geç döllenme olabilir mi geç döllenme nedir bilginiz var mı
O kadar kötü ki günüm hep 20 gün geçer genelde ve öyle olurumOlabilir tabii ki. Adet periyod aralığınız nasıldır? Genellikle düzensiz adet görenler yada uzun aralarla görenler geç yumurtlayabiliyor diye biliyorum
Sonucu ancak kan testi kesinleştirr hakkınızda hayırlısıO kadar kötü ki günüm hep 20 gün geçer genelde ve öyle olurum
Allah razı olsun bol dua edin inşallahSonucu ancak kan testi kesinleştirr hakkınızda hayırlısı