Gelinlik Modelleri bu tarz bir gelinliğin üstü nasıl kapalı olur????

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
arkadaşlar böyle prenses etek bir gelinlik diktirmeyi düşünüyorum. tabi bu arada tesettürlü biriyim. etek uçlarında çiçek yada dantel detayı olan ama üst tarafı, kolları nasıl olur kafamda canlandıramadım. sizce nasıl olabilir. o güzel fikirlerinizi bekliyorum Eki Görüntüle 473693

ben de bugün bunu düşündüm biliyor musun? beden tipime en uygun prenses etek sanırım, ama kollu bir gelinlik giymek istiyorum. sanırım mümkünâtı var, tabi gelinlikçiye de iş düşüyor. vallahi olmayan gelinliğimi acaip merak etmeye başladım düğün ne zaman?

bende merak ediyorum bende aslında ben gidip hiç gelinlik denemedim araştırmalarım netten hep yani kafamda bişeyler oluşsun öyle gideyim diyorum. düğün ekim de olacak gibi tam tarih belli değil ağustos ta belli olacak tarih. aslında beğendiğim bazı detaylar var ama bu gelinlikte nasıl durur bilmiyorum tabi. senin ne zaman düğün krizsavar?

evet olabilir sanki de o modele olurmu ki? aslında varya bu modelle benim eklediğim model arasında kaldım diyebilirm ikiside benim zevkime uygun. ne zor bu işler

ben bu modele bayildim canim gordugumde birde bunun arkadan cekilmis resmi var fiyonk detayli falan gorunce cok begendim senin sectigin modelde cok guzel zor isler bunlar tatli telaslar

Kasım'da mine ertuğrul'un sitesindeki photoshop çalışmalarına bakabilirsin. haftasonu gelinlik baktım, kol yaparız diyorlar da nasıl yapacakları muamma işte. bence kollarn nasıl yapılacağını ayrıntılı düşünüp git gelinlikçiye. yoksa yapayım da nasıl olursa olsun, mantığındalar. ben de tül veya büyük ihtimalle dantel kol yaptıracağım şeffaf. seninkini de içine kalın kumaş koyup yapacaklar sanırım dantel istersen. uzun kol istiyorsan ve tesettürlüysen üstün dantel olması tek seçenek galiba :44:

sanırım öyle olur yani aslında güzel görünüyor dantel kollarda. senin tarih belliymiş hiç yoktan benim henüz belli değil bazı nedenlerden dolayı. evet tesettürlüyüm o yüzden daha zor işim

ama ay belli Ekim'de var ve 2 tam ayın var dün tesettür gelinlik arşivine bir vidyo koymuştum, ona bakmanı tavsiye ederim. yakadaki fiyonk hayli iddialı ve orijinaldi
bir de Merve Dağlı'nın sitesindeki şu fotoya, poza, romantizme ve tabi ki bu resmi paylaşma amacım olan gelinliğe bayılıyorum.

Aynı dantelden bolero diktir ince ve zarif bir şekilde. Kaba durmasın yani ayrı bir parça gibi durmasın. Bende gelinlik bakmaya gittiğimde denemiştim aynısını ve harika bi bolero giymiştim ve hayatımda ilk defa bolero beğendim ve kendi gelinliğimede öyle yaptırıyoum şimdi.

diktirediğin boleroyu paylaşır mısın bizimle merak ettim. yani düşünüyorum da bir bolero ne kadar güzel olabilir ve ayrı bir parça gibi nasıl durmaz

facebook ta gelınlık 21 adlı sayfada bır gelınlık görmustum. gögus kısmı aynen kalımıs boyun kısmı ve kollar tulden yapılmıstı yakası v yaka seklındeydı

bi tesetturlu olarak ayri bi boleroyu tercih ederim ben,duz bolero omuzdan sonrasi kabarik bi sekil isterdim
aradimda dedigim sekilin resmini bulamadim canim ya

aranirken su bunlara rastladim,belki begernirsin
simdiden mutluluklar Allah yuzunuzu her daim guldursun insallah

fikir olması açısından yüklüyorum canım

bolerolu böyle olabilir canım
bence bütün dikilenler daha zarif

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…