Bu tarz benim izleyen koca

Orda öyle saçma kavgalar, öyle komik tipler var ki :rolleyes: Başta ben tek başıma izliyordum. Sevgilim kızıyordu saçma sapan şeyler yaa izleme diye. Şimdi birlikte bir elimizde çekirdek izliyoruz. Kavga çıkmadı diye üzülüyoruz bazen. :KK70::KK70: Bence üzerine düşmeyin. Amaan derdi sapıklık olsa ohooo neler var neler....

Kızlar geyiklerinize ben de çok guldum de durum şöyle. Beraber biz de izleriz film dizi vs hatta off su kadın çok güzel di mi hayatım ya falan derim. Hatta ona gore ben bayaa geniş biriyim bana öyle der. Begendigi sanatçı bilmem ne kıskanmam. Evet istese ulaşabileceği çok daha fazla yer var onun da farkındayım. Kocami da yemezler o da tamam. Ama adam gece bensiz oturur izler bi de ben sorunca yok kanal kalmis da bilmem ne de kivirirsa bi acayiplik sezerim. Zaten dediginiz gibi biri olsam ilk godugumde atlardim herhalde sen bunlari nasil izlersin adammm diye, burdan anlayabilorsiniz. Benim acayiplik bahanesinden sonra yine tekrarlaninca oldu. Kıl oldum işte. Bilmiyorum belki de erkekte itici duruyor bu tarz programları izlemek bana gore ondan bu şekilde hissediyorum.
bence bosver ızlesın hatta oturun beraber ızleyın :KK14:

çunku kızlar sadece bakar ama erkekler sadece bakmaz kafasından o kızlarla alakalı ne senaryolar yazar bu yuzden erkegın dunyası basına yıkılır bı söz vardı kadının 9 nefsı varmıs 9 unada sahıp cıkarmıs erkegın 1 nefsı varmıs ona bıle sahıp cıkamazmıs :KK14:
bizim kızların hayal dünyası okadar kıt olduğundan erkekler başka kadınlara bakıyor zaten..

Kızlar geyiklerinize ben de çok guldum de durum şöyle. Beraber biz de izleriz film dizi vs hatta off su kadın çok güzel di mi hayatım ya falan derim. Hatta ona gore ben bayaa geniş biriyim bana öyle der. Begendigi sanatçı bilmem ne kıskanmam. Evet istese ulaşabileceği çok daha fazla yer var onun da farkındayım. Kocami da yemezler o da tamam. Ama adam gece bensiz oturur izler bi de ben sorunca yok kanal kalmis da bilmem ne de kivirirsa bi acayiplik sezerim. Zaten dediginiz gibi biri olsam ilk godugumde atlardim herhalde sen bunlari nasil izlersin adammm diye, burdan anlayabilorsiniz. Benim acayiplik bahanesinden sonra yine tekrarlaninca oldu. Kıl oldum işte. Bilmiyorum belki de erkekte itici duruyor bu tarz programları izlemek bana gore ondan bu şekilde hissediyorum.

Ya boşver bacım ya sen böyle yaptıkça onun totosu kalkıyor umursama, ben öyle fazla kıskanç birisi değilim ama, kıskansam bile belli etmiyorum ki gülüp geçiyorum. :KK14:

çunku kızlar sadece bakar ama erkekler sadece bakmaz kafasından o kızlarla alakalı ne senaryolar yazar bu yuzden erkegın dunyası basına yıkılır bı söz vardı kadının 9 nefsı varmıs 9 unada sahıp cıkarmıs erkegın 1 nefsı varmıs ona bıle sahıp cıkamazmıs :KK14:
Ayy ne sadece bakması kız neler geçiyor aklımdan benim ... Töbe estağfurullah. Neyse adım abazana çıkmadan ben kaçayım en iyisi.

Orda öyle saçma kavgalar, öyle komik tipler var ki :rolleyes: Başta ben tek başıma izliyordum. Sevgilim kızıyordu saçma sapan şeyler yaa izleme diye. Şimdi birlikte bir elimizde çekirdek izliyoruz. Kavga çıkmadı diye üzülüyoruz bazen. :KK70::KK70: Bence üzerine düşmeyin. Amaan derdi sapıklık olsa ohooo neler var neler....

Bence çok komik, ve basitler hayatta kıskanacağım en son tipler. :KK14: Bizde bundan öncekini izliyorduk özlemle falan dalga geçiyorduk :KK45:

Arkadaşlar yeni gelişme. Lavobaya kalktim adam sesini kısığa getirmiş öyle izliyor. Kucağında da laptop, ben de bebek emzireyim !!

Resmen size yalan soyluyor ve sizden saklıyor. Cok ilginc. Oysa o kadar büyük tepki vermemistiniz. Neden gizleme geregi duyuyor?
sanirim benim dedigime gelecek konu..

Merhaba kızlar. Benim küçük bebeğim olduğu için onun saatlerine gore uyuyorum. Onbir oniki gibi. Benim kocanın da geç yatma huyu var. O ayri konu da şimdi taktigim başka bir şey. Gece emzirmeye kalktığımda bakıyorum benim adam açmış bu tarz midir nedir o programın gece tekrarını izliyor. Bi iki kere rast geldim böyle. Saka karışık tarz mı olmaya karar verdin hayatım ne alaka bu programı izliyorsun falan dedim. Ya iste kanal orda kalmış da PC ye bakarken fark etmemiş de birşeyler dedi. Sonra bi gün yine baktım gece bu program açık, lavobaya gitti değiştirdim geldim yine ayni program. Kanal açık kalmamış oluyor yani. Yine söyledim yok ordaki kavgalar atışmalar komik geliyormuş da bilmem ne. Ya dedim istemiyorum izlemeni kadın olsan anlarım biz kıyafete modaya düşkün oluyoruz hem de kıskanıyorum nedir yani orda bi sürü kız çeşitli kıyafetler falan ne alaka izliyorsun yani. Tamam izlemem istemiyorsan dedi. Sonuç az önce bebek için yine uyandım ve yine izliyor. Mini etekli bi hatun da bi güzel dans ediyor. Modaya düşkün desem değil sapık desem yakistiramiyorum. Allah aşkına söyleyin bi erkeğin bu programı izlemesi normal mi ben mi abartiyorum yoksa?
Canım cok fena o programdakiler bende bakıyorum arada işveler cilveler acık saçıklık zaten dorukda bide sürekli firikik.eşimede dedim ben izlerken odaya dahi girme gireceksen ben kanal değiştiriyim, şimdi girse odaya kafasını eğer istemiyorum ya hepsi süs püs ben evde pijama kadınlar hep öyle sanacak onlar kadınsa sen nesin diycek sonra.gerci bu senkiler güzel değil ben gecen sene fıttıryordum.bu arada eşinde haklı saçma sapam kavgaları var insanın bakası geliyor ona bakıyodur kesin.bende o saçma kavgalarına bakıyorum ee başkada bişey yok tvde.sen sinirlenme boşuna ama izletmede

X