Bu tarz benim izleyen koca

Benim yeni favorim bu hergün instagramda ağzım açık bakıyorum :confused:

Eklentiler

• 600full-nick-bateman.jpg
    600full-nick-bateman.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 322258_300.jpg
    322258_300.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 92
Uff ya baslanmis yine kocani kacirmazlar filan :KK70: bizde esimle oturup tv ,film izliyoruz yeri geliyor acık sacik kadınlar oluyor vs tutup bundan kiskanmiyorum .. bu tarz benimden nefret ediyor onu ben tek izliyorum oyuzden ama istese onunlada izlerim
Ammmmmma!
Gece gece tek basina izlese (hadi izlesin) izledigi haldede bahane bulup yok kanal kalmiş vs yapsa uyuz olurum ..
Izledigi halde yalan soyluyorsa bu sucluluk duygusundandir yani
Normal degil yalan soylemek
Diyeceksiniz konu sahibi asiri kiskanctir adam mecbur kaliyordur filan yok yalanin bahanesi olmaz iyi geceler der uyurum :KK70:

Vallahi sıralama yapmam gerekirse, en iyi kavga edenler:

Nihat Doğan'ı döven Pascal Nouma

Hande Atazine tokat atan Sevda Demirel kavga yok, tek tokat var ama efsane

Hürrem vs Mahidevran, ölene kadar kapışma

Hürrem vs Hatice Sultan, Hürreme karabüyü yaptırdığında Hatice Sultan acaip dayak yemişti

Bu Tarz Benim 1.sezon Ayşegül vs diğer insanlar, her atışmayı Ayşegül kazandı, herkese tek tek giydirdi helal

Benim listem bu :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bence uzak ara Semra kaynana :KK53: Tamam vurun beni ahahahh

çünkü eşlerinin dırdırları onların başını ağrıtır.bu kadınların kendi arasında oluyor ve adam haklı gerçekten komikler

Allah Allah ya o nasil oluyor ki? Benim bildigim erkekler hep kadin dirdirindan kavgasından sikayetcidir..
Demekki varmis öyle insanlar ne diyeyim.

ne yazacagımı bilemedim, cunku "neden" sorusunun tam olarak cevabını bilmiyorum,
ozellikle bir erkek icin birbirini tokatlayan, saclarını cekistiren kız kavgası varsa daha bir zevkle izliyorlar.

yukarıda alıntıladıgım yorum iyi bir acıklama, trajedi ve komedinin birlesimi açısından mantıklı.

X