- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
Amaan canim yalan soylesin ne olacak sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsveçin erkekleri çok yakışıklı, kadınları da çok güzel yav.Koordinat yanlış bacım. Isvec'tir senin dediğin. Biri orta diğeri kuzey avrupa çünkü
İsveçin erkekleri çok yakışıklı, kadınları da çok güzel yav.
Zamanında icq üzerinden yazismistim biriyle sorma! Burdan oraya kadar aşık olmuştum adamın dislerine bile ahahah ne günlerdi beİsveçin erkekleri çok yakışıklı, kadınları da çok güzel yav.
O mu emzirsin istiyorsun?
Evet sapık bir kocanız var. Madem tarz yarısmasını izliyor ordaki hatunlara ilgi duyuyor..off cok sapıkca..
Ucan disi sinegi kendisine rakip goren kadınlardaki psikolojiyi anlamıs degilim.
Bir de sitemli sitemli "o yarısmayı izlesin ben de bebek emzireyim lülüühü" diyorsunuz..Adam yardım icin meme ucunuzu falan mı tutsun napsın?
Yeni gelisme diye haber etmissiniz ya, en cok o aldı beni benden.
Benim de eski işyerimde bir kız vardı İsveçli. Çok hoştu. Bir de çok sade bir kızdı. Yüzüne falan hiçbir şey sürmezdi, ama o kadar güzel bir cildi vardı ki. Bebek gibi. Kızın aile fotosunu görmüştük. Boylu, poslu hepsi babası, erkek kardeşi falan.Aynenn benim arkadaşımın kardeşi vardı erasmuslu bir çocuk vardı ev arkadaşı, çok yakışıklı birşeydi ya böyle alık alık bakıyorduk çocuğa
Cok sacma.belgesel izleyen biri ufkunu genisletmek ister.merak eder farkli canlilarin yasam bicimini.sizin düşüncenize göre belgesel izleyenlerde hayvanlara ilgi duyuyor o zaman
Ben emziricem tabi ki ama uyandığımda ben yatak odasında o salonda hoş olmuyor. Ev arkadaşı değiliz sonuçta karı kocayız. Ben kapalı mekanda bunaldım hava soğuk çocuğu çıkaramayız ben bi yarım saat yürüyüş yapayım dediğimde tek başıma gideceğim için evliliğe alışamamış insan oluyorum ama o kafasına göre davranıp evliliğe alışmış insan oluyor. Amaaan kızlar belki de başka başka şeylere biriktim hıncımı programdan çıkarıyorum.
E git kocanın yanında emzir, hem sen de onunla izlemiş olursun.Arkadaşlar yeni gelişme. Lavobaya kalktim adam sesini kısığa getirmiş öyle izliyor. Kucağında da laptop, ben de bebek emzireyim !!
zevkler ve renkler tartısılır kımı tarz programı ızler kımı belgesel bende her aksam survıvor ızlıyorum pascal noumanın keltoş kafasına mı sarkıyorum o zaman anlamadım yanıCok sacma.belgesel izleyen biri ufkunu genisletmek ister.merak eder farkli canlilarin yasam bicimini.
Bu film izlerken turunu secmeye benzer.
Hic ama hic alakasi yok...sacma sapan moda disinda her tarismanin dondugu bir program.belgeselle kiyaslanamaz bile.
Esim nefret ediyor.ben dahi izlersem kiziyor.pirip verme sunlara diye..
Gecen alisveris yapiyorum.bi grup liseli genc.agizlarinda su"bunu giyersem tarz olurmuyum,ay x cok tarz cidden"
Bumu yani katkisi topluma....cidden cok uzuldum.
Dis gorunuse gore deger yargisi gelistirmeyi empoze ediyor.mesela juri soyle diyor"ben boyle birini gorsem su derim bu derim"
Bi erkek izliyorsa soyle...merakindan bi defa baksa tamam ama bunu takip ediyorsa cidden sikintilidir.
Ya akli selim degildir yada amaci farklidir....
Benim cildim de öyle Ama tabii 48 kat fondoten surdugumdeBenim de eski işyerimde bir kız vardı İsveçli. Çok hoştu. Bir de çok sade bir kızdı. Yüzüne falan hiçbir şey sürmezdi, ama o kadar güzel bir cildi vardı ki. Bebek gibi. Kızın aile fotosunu görmüştük. Boylu, poslu hepsi babası, erkek kardeşi falan.
Çok güldüm, hay sen çok yaşa:)O mu emzirsin istiyorsun?