- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
Kadınlarımızın en büyük yanlışı bu işte. Kocalarının her türlü kısıtlamasına boyun eğiyorlar,her dileklerini sorgulamadan yerine getiriyorlar, tüm saçma kıskançlıklarını hoşgörüyorlar. Sonra hem de normal algıları bozuluyor, paranoyaklıkları normal görür oluyorlar; hem de hınçlarını kocalarından başka şekillerde çıkarmaya çalışıyorlar.Ben emziricem tabi ki ama uyandığımda ben yatak odasında o salonda hoş olmuyor. Ev arkadaşı değiliz sonuçta karı kocayız. Ben kapalı mekanda bunaldım hava soğuk çocuğu çıkaramayız ben bi yarım saat yürüyüş yapayım dediğimde tek başıma gideceğim için evliliğe alışamamış insan oluyorum ama o kafasına göre davranıp evliliğe alışmış insan oluyor. Amaaan kızlar belki de başka başka şeylere biriktim hıncımı programdan çıkarıyorum.
Bu adamı bunaltarak intikamınızı alacağınıza kocanız size saçma sapan yasaklar koymaya kalktığında sesinizi çıkarsanıza!
Mesela Biscolata aldığınızda size kızmasına izin vermeniz çok yanlış. Sonra yarım saat evden tek başınıza gitmenize laf söylediğinde ''Ne var bunda, göbeğimiz bir mi kesildi?'' demek zor değil.
Son düzenleme: