Bu tarz benim izleyen koca

kocanız goz zınası yapmasın dıye ne kullanıyorsunuz soyleyınde almak ısteyen hatunlar faydalansın ama ben almayı dusunmuyorum:p
Siz ergen kafasi yasiyorsunuz hala..catinin arka yuzude var o tek boyutlu degil canim ilkokul resimlerinde yaptigin gibi ucgen degil yani..
Hadi kolay gelsin sana..bol mini dansli kizlarla keyifler esinizle:KK14:

Siz ergen kafasi yasiyorsunuz hala..catinin arka yuzude var o tek boyutlu degil canim ilkokul resimlerinde yaptigin gibi ucgen degil yani..
Hadi kolay gelsin sana..bol mini dansli kizlarla keyifler esinizle:KK14:
agzın bal yesın haaa evlı degılım eşin meşin dedin inşallah evlenırım yakında:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
kocanız goz zınası yapmasın dıye ne kullanıyorsunuz soyleyınde almak ısteyen hatunlar faydalansın ama ben almayı dusunmuyorum:p
Ilk sayfalarda biri "onlemini almak lazim" demisti. Ben de onun anlamini merak ediyorum.
Televizyonu kir? Televizyonu sat? Adamin gozunu bagla? Bunun nasil bir onlemi olabilir ki? Bir halt yemek isteyen insan evinde gostere gostere yapmaz zaten. Yapan karisinin ruhu duymadan neler yapiyor. :)

Evli bir insan olmak birey olmanın önüne geçmemeli. Birey olmayı başaracak olgunluğa erişmiş insan bir erkeği -kocası da olsa- bu kadar hayatının merkezine koymaz. TVda ne izlediğini takip etmeler, bunun üstünden senaryo yaratmalar... Bunlar pek güçlü bir kadın profili çizmiyor benim zihnimde. Aksine...
Son cumlem cevap verdigim kisiye tamamen ironiydi zaten gulucuk var sonunda.onceki yorumdada bahsettim.tamamen gereksiz,genclige olumsuz etki yapan farkli seyler empoze eden bir program.biz esimle bu yuzden karsiyiz.kisitlandigimizdan degil yani.

Ilk sayfalarda biri "onlemini almak lazim" demisti. Ben de onun anlamini merak ediyorum.
Televizyonu kir? Televizyonu sat? Adamin gozunu bagla? Bunun nasil bir onlemi olabilir ki? Bir halt yemek isteyen insan evinde gostere gostere yapmaz zaten. Yapan karisinin ruhu duymadan neler yapiyor. :)
adamı her dakıka kontrol etmekten kendı hayatını yaşıyamazsın ki her şekilde mantıksız yanı:KK14:

Evli bir insan olmak birey olmanın önüne geçmemeli. Birey olmayı başaracak olgunluğa erişmiş insan bir erkeği -kocası da olsa- bu kadar hayatının merkezine koymaz. TVda ne izlediğini takip etmeler, bunun üstünden senaryo yaratmalar... Bunlar pek güçlü bir kadın profili çizmiyor benim zihnimde. Aksine...
Haklısınız yani. Neden evlenince herkes hemen karşıdakinin hayatına bu kadar çok karışıyor anlamıyorum, tv de ne izleyeceğini ya da ne okuyacağını da izin almasın yani. Adam reality show izliyor diye sapık oldu resmen. Ama bizim kıskanç hemcinslerimiz o kadar özgüven sahibi ki dişi sinekten bile kıskanıyorlar!

Saka gibi dimi yorumlar? Hayretle okuyorum..

Demeden gecemicem, kisi kendi gibi bilirmis herkesi. Herkes bdvde izledigi tutumu nasıl da biliyor.

Neyse konu sahibi arkadasım, hayatta dertlenecek oyle olaylar yasıyor ki insanlar, buyutmeyin kocanızın tavrını bu kadar..En azından bu konuda..Genel anlamda bencil bir insansa bu ayrı bir konu ama tarz yarısmasını izliyor diye bir dert konusu acmak cidden abesle istigal olmus..

adamı her dakıka kontrol etmekten kendı hayatını yaşıyamazsın ki her şekilde mantıksız yanı:KK14:
Hayir bir de boyle yapinca adami her seyden uzak tuttuklarini, olasi aldatilmalari engellediklerini saniyorlar. En acisi da bu. Eminim adamlar da cok korkuyordur, disariya cikinca bile muma donuyordur karilarinin baskilarindan. He canim he. :)

Hayir bir de boyle yapinca adami her seyden uzak tuttuklarini, olasi aldatilmalari engellediklerini saniyorlar. En acisi da bu. Eminim adamlar da cok korkuyordur, disariya cikinca bile muma donuyordur karilarinin baskilarindan. He canim he. :)
Aynen ha, kısıtlamayla aldatma engelleseydi Türkiyede kimsenin aldatılmaması gerekiyordu. :KK53:

asıl boylelerı aldatılıyo zaten saman altından su yurutuyo kocaları haberlerı yok:KK14::KK14:

Ben anlamıyorumm neden çocuğu olunca odada takılıyor ki hanfendi, bu kadar şikayetçiysen geç salona al kumandayı değiş takıl kocanla mis gibi. Hayatın tadını çıkaracağına, neyi dert etsem diyor. Lohusalıkta mı acaba hala? Yazık yani boşuna üzülüyor..

ha birdeee boyle adamları sıkılyolar
sonra adamlar bu tarz benımdekı kızlar gıbı kızlarla hanımlarını aldatıyolar
sonra aldatılan hanımlar bu tarz benım kızlarına ozenıp modacı falan olmaya calısıyolar :KK53:
adamları sıkmayın bu kadar:KK14:

ha birdeee boyle adamları sıkılyolar
sonra adamlar bu tarz benımdekı kızlar gıbı kızlarla hanımlarını aldatıyolar
sonra aldatılan hanımlar bu tarz benım kızlarına ozenıp modacı falan olmaya calısıyolar :KK53:
adamları sıkmayın bu kadar:KK14:
Niye boyle dert ettin.evlenince sikmazssin.hatta ipi gevsek tutki eve bile gelmesin.
Uzmanlasmadan once bi yolllardan gec sonra yazarsin kuzu.

X